eşimi kendime nasıl bağlayabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım arkadasların yorumlarına bayıldım hepsı hayat tecrubelerını ne guzel sunmus...bende bı seyler ekleyeyım bence hemen bı kuafore gıdıp sac rengını actır ama oyle cırt bı renk degıl tatlı bı sarı tonuna boyat.ardından bı duzlestırıcı bırde maşa ve köpük edin hergun saclarını guzel sekıllere sok havalı ol.tenıne uygun seksı cekıcı bı parfum onerısı ıste arkadaslardan.mesela esmermısın beyazmısın ona gore.cık alısverıs yap esofmanların bıle şık taşlı tuşlu olsun ve hatta kocanın yanında esofmanla pek dolanma sımdılık.canım esın cekıcı ve seksı olmanı ıstıyor anlasılan.sende oyle olmaya bak.adam agzıyla soylemıs yap makyaj falan bende karım ne guzel dıyım.evdede yap makyaj canım hafif.keske bı foton olsa daha cok onerı verebılırdık sunu yap bunu yap dıye.ama burdakı kadınların laflarını asla yabana atma uygulamaya calıs hepsının altında bı hayat tecrubesı var tatlım

fotografımı koyamayacağım ama size kendimi söyle tarif edebilirimm pek ben sevmem ama beni ikbal gürpınara pek bi benzetirler onun kadar tombiş değilim ama :) tüm yazdıklarınızı hayatımda uygulamaa çalışacağım ama sarı saçın bana yakışmayacağını düşünüyorum saçlarım siyah karamele boyatmayı düşündüm ama ondada saçın açılması falan derken saç baya yıpranıyor kararsız kaldım şimdilik mavi siyah dursun bakalım :)

bence eşnin canı iyi bir sopa istiyor :)) yoksa kendisi kıvanç tatlıtuğ mu? bu ne güven...

sen her daim kendinden emin ol!! ama onun için giyinip süslendiğini belli etme..senin doğal halin gibi davran..onu bi süre evin içinde çok önemseme,bunu kızgın gibi değil yani onun dışındada uğraşların var şeklinde davran...

sen evde bunları yapıyormusun dersen canım isterse...o konuda şanslıyım evet egosu yüksektir eşimin ama zamanında dünyanın onun etrafında dönmediğini kendisine belirtmiştim..

ki bence en önemli nokta eğer eşin seni seviyorsa her halinle sever...

önce kendini sev..
bakımlı ol..
güler yüzlü ol...
evdeki huzuru yaratmak senin elinde....
mutluluklar

anladığım kadarıyla hoş bi kızsın aslında boşuna dert ediyosun kendine ama arkadaşların da dediği gibi daha bi süslü ol bakalım ne olacak. önemli olan kendini iyi hissetmen eşinin konuşmaları yüzünden kendine güvenin azalmış sanırım.ufak değişiklikler yap.yani önce sen kendini beğen.

eşin kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyo galiba, yok şöyle yap eşim ne güzelmiş diyim, yok böyle yap sana bağlanıyım, ilaç iç boyun uzasın bu ne yaa, kaç yaşında bu adam?
senin ömrün böylemi geçicek biraz ilgini çek üstünden o seni aşık etmeye çalışsın

tşk ederim arkadaşlarım kadınlar dayanışması :) bundan sonra onun için değilde normal halim böyleymiş gibi yapmaya çalışacağım bakımlı olmak sadece makyaj yapmak değil demi :) bazen bi küpe yada hafif bi ruj bile insanı ne kadar değiştiriyoo gerçekten hepinize ayr ayrı teşekkür ediyorumm

mavi siyah çok sert bir renk ama :26:

aktı zaten canım 1 ay oldu kendi rengide koyu kahverengiydi öle oldu:)

aktı zaten canım 1 ay oldu kendi rengide koyu kahverengiydi öle oldu:)

canım bende yeni evliyim,eşimde benim balık etli olmamı istiyor, hatta sık olmasa da tekrarlıyor bunu.. Normalden biraz daha zayıfım, bende istersen kasaptan et alayım diyorum ona
Bence sen gayet güzel bir hatunsun,19 yaşındasın, gençliğin yeter.. Nacizane fikrim saçlarını sarıya boyatma, eşin sözlerinin üstünde bu kadar etkili olduğunu bilmesin,kendi olmayan insana karşındaki kişi saygı duymaz.. Çok istersen baharda açık karamel balyaj attırırsın saçlarıma, yaz geliyor değişiklik olsun diye bahanen olur.. 1,60 bir bayan için türkiye standartlarında gayet iyi bir boy, sanki eşin selvi boyluda.. Dışarda topuklu giyersin, evde kalın tabanlı terlikler.. Ama en önemlisi evde sıcak ol, eşinle diyalogunu hep sıcak tut, bir şey yaparken de kendini ikinci plana atma..

bencede canım kendıne güven kesinlikle ama onun hoşlandığı gibi saçlarında değişiklik yapabilirsin ..

canım insan sevdikten sonra boyun sac rengının bır onemı yoktur sen ılk basta kendıne guven kendıne guvenen kadının her zaman ayrı bı cekıcılıgı vardır
esıne sureklı ben kısayım yada sarısın degılım sen benı begenmıyomusun gıbı seyler sakın sorma bu guvensız kadın ızlenımı yaratır
evlılıgıne bıraz heyecan kat ona suprızler yap aslında bır erkegın kalbını kazanmak hıcde oyle zor degıl erkekler kucuk detayları severler her zaman bakımlı cekıcı gorun seksı gıyın ona yatakda suprızler yap sevdıgı yemeklerden yap romantık bı ortam yarat mesela basbasa eyer alkol alıyorsanız mum ısıgında guzel bı aksam yemegı suprızı yapabılırsın yada kucuk notlar yazıp cebıne koyabılırsın kendını uzme zamanla sevıcektır senı ama bıraz heyecan lazım sadece ınsallah duzelır canım hersey hersey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…