eşimi kendime nasıl bağlayabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yanlış anlama kızma bana ama bişi dicem bak mesela benim 5 yıllık erkek arkadaşım ki 2 yıl sonra nişan düşünüyoruz neyse o varya benim en salak en saçma en çirkin halimi bile beğenir mesela saçımı taramadan toplar giderim gözü benden başkasını görmez bakmaz bile etrafına senin eşinin seni sevdiğine eminmisin yani yok onun boyu kısa anne istemem de ne demek ya

olan olmus boyun kısa olabılır belkı begenmemıs yada hala takıntıısı olmusta olabılır ama en onemlısı davranıslarına cok dıkkat etmelısın sen ne kadar tatlı dıllı ve guler yuzlu olursan eşin sana o zman baglanır ama dıyelımkı cok guzelsın ama ne tatlı dıl var ne guler yuzz o zman sen o yuz guzellıgının kalacagınamı ınanıyosun .....eşine sen ıyı davran ıstdıklerını yapmaya calıs tamamdır...

önce kendinize güvenin ve siz kendinizi sevin ki eşinizde size aşık olsun.sarışın uzun boylu istiyorsa sizinle evlenmeyecekti,ne kadar saçma.eğer sizi öyle beğendiyse zaten seviyordur merak etmeyin.hem yeni evlisiniz,sizi tanıdıkça eminim daha çok bağlanacaktır.bende minyon bir bayanım eşimde tam tersi uzun boylu ve yapılı bir adam. ama hiçbir zaman bu halimden rahatsızlık duymadım.önce insan kendisiyle barışık olmalı.birgün k.validemle sohbet erederken "anne ben biraz ufak tefeğim değil mi"dedim,o da bana "kızım gül ağacıda kısadır ama gül ağacıdır dedi"..:) ne kadar doğru değil mi?:))..hem insanın boyu posu değil karakterdir sevilmesini sağlayan.

keşke benimde eşim öyle deseydi keşke beni çok sevseydi bakmaya kıyamasaydı boyuma bosuma takmasaydı bi gün nette satılan boy uzatıcı ilaç almışta gelmişti ne kadar bozulmuştum içtim ama nişanlılık dönemindede beni sevsin diee elimden gelen herşeyi yapmıştımmm simdide öyle keşke o beni kaybettmekten korksaydı umut ettim hep bi gün bnei sevecek die yoruldum sanırımm kendime güvenim yok doğruu işim var ama özelde çalışmak istemiorum atanmay bekliyorum belki çlışırsam güvenim gelr birada olsun

anlamadığım sevildiğinizden emin olmadan nasıl evlendiniz...eşiniz sizi beğenmemişse neden evlenmiş..evlilikler bu kadar basitmi yapılıyor.
boy uzatma ilacı ha...boyu kavak gibi olup kendini boynuzlayan bi kadın bulsaydı napardı acaba kendisi..
karşınıza alıp doğru düzgün konuşun gerekirse rest çekin..ben buyum boyumla posumla kaşımla kirpiğimle beni böyle istiyorsan amenna ama böyle ilaçtır şudur budur gibi saçmasapan şeylerle karşıma geleceksen bende daha ondokuz yaşındayım boyummu kafasına takmayacak birini bulacak kadarda güzelim deyin
sinirlendim şimdi ben...gıcıkoldum

[sıze=3][ı]selammm cnmm yazdıklarını okuyunca aklıma eski bn geldi..ama tabi biraz farklı bzde 2 senelik evliyiz
bnde senn gibydimmm ilk evlendiğimiz zaman çok kıskanırdımmm öyle çkkk senin gibiydimm.ama tek sorunnn eşim beni çok beğeniyoo eğer nişanlıyken istemem fln deseydiii ne yapardım bilmiyorum ama kafana takka hçbirşeyi asla sadece kendini yıpratırsınnn sadece kendini bunu asla unutma..bide ben şimdiii eskisi kadar kafama takıyorum desem yalan olur...ama belli etmiyoum ne kadar kafama takarsan onuda eşini kendnden soğutursunnn kendine gvenip sevmelisinnn kendine güvenin olmazsa asla başkalarına gvenemezsinnn[/ı]
[/sıze]

aşık oldum benmle evlenmek isteyen o kadarçok kişi vardı ki bn ona aşık oldum beni sevsin istedimm bana açıkça sölemio tabi bazı şeyleri ben anlıorum :) arkadaşın dediği gibi ipin iki ucuna düğüm mü atsam napsam kiiii :) ama inanıyorummm bi gün bana aşık olacak

Mutluluk ne boy pos nede güzellikle oluyor.Ama anladığım kadarıyla eşinde bunu anlayamayacak kadar genç.eşin fazla kırıcı bazen boy uzatma ilacı getirip içirmeler falan.Eğer istemiyorsa almasaymış seni.
Çok merak ettim senin boyun kaç eşinin boyu kaç??

bende aynısını söyledim hiç çekmiorum artık bu konuda laflarımııı kendin iç dedim belki beynin gelişirr :) benm boyum 1.60 eşiminkide 1.79

bende aynısını söyledim hiç çekmiorum artık bu konuda laflarımııı kendin iç dedim belki beynin gelişirr :) benm boyum 1.60 eşiminkide 1.79

canım sen ortalama bir boydasın eşin de kusura bakmasın o da bir erkek için ortalama bir boyda hem ne demek ilaç falan sen öyle diyince ben de zannettim 1.90 falan önce kendine baksın

Tatlım bizim gelinde senle aynı boyda abim 1.84 falan.Bugüne kadar hiç ağızlarından boyla ilgili birşey duymadım..Şuan dünyalar tatlısı bi oğulları var gayet mutlu mesut geçiniyorlar..
Evlilik boy,güzellik gibi kavramlarla yürümüyor ne yazıkki.Dünyalar yakısıklısı bir adam bir sözüyle dünyanın en itici insanı halinide alabilir..Kafaların uyması beraber güzel vakit gecirmek arkadas olabilmek çok daha önemli kavramlar..
Ki gönül sevince o en güzeldir insana..
Benden sana tavsiye bunları takma kafana ve asla ezdirme kocana kendini,seni aşağılamasınada izin verme..Anladığım kadarıyla çok tatlı ve saf bi kızsın.Kocan bunları zamanla görüp hergün daha bir aşık olucak sana....

Bunu ancak 19 yaşındaki masum küçük bir kadın sorabilirdi ....canım benim son derece bakımlı ol hep güzel kok bakımlı ol derken evde sürekli sür sürüştür demiyorum ama saçların temiz bakımlı olsun güzel fantazi gecelikler edin zaten vardır sanıyorum tatlı değil seksi ol eşine tutku lazım takıntılı çünkü güzelliğe görselliğe düşkün, kendine bağlarsan seni çekici ve çok güzel bulur ama heran bir yerlerini açma çok önüne serersen anlamsız olur bir kadın en iyi seksle kocasını bağlar bence, seni zamanla mutlak çok sever ama aşk tutku bazen senin elinde sakın onu pofpoflama çok konuşma esrarengiz ol biraz o seni kendine aşık etmeye feth etmeye çalışsın daha çok tecrübesizsin zamanla herşeyi daha iyi anlayacaksın kendini bunun için çok paralama ve çok güven emi,zamanında kadının biri ben çok güzelim ben çok güzelim diye diye insanlar onu gerçekten güzel görmeye başlamış tabi bu terste tepebilir ileriye gidersen sen kendine olan özgüvenin ile bunları hissettireceksin onu çok boğma örneğin tv izlemek istiyo yatmak istemiyo serbest bırak sakın israr etme gel diye, güzel giyin parfümünü sür cep telefonunu almak için tv olan odaya gir telini al kendini göster sonra yüzüne bakmadan iyi geceler de ve git yat bunun gibi işte sakın belli etme bunlar iyi gelir emin ol benim kocam bana aşık tutku var hiç vazgeçmedi ayrıldık 1 sene ayrı kaldık flört zamanımızda yine bırakmadı peşimi çünkü bana aşık 8 sene flört ettik 15 aylık da evliyim benden hiç vazgeçmedi hele şuan daha aşık ben bunları yaptım mı diye sor ben çok uğraşmadım çünkü ben önce kendim için dikkat ederdim kendime ama güzel geceliklerimi onun için giydim önceleri ilk aylarda ilişkiye zor giriyorduk acıyor diye korkardım ama sonraları ve şimdi o bana çok bağlı eşim bana tutsak bende ona öle onu çok sevdiğimi bilir ama yanlış bişi yaparsa gideceğimi de bilir işte bunu başardım ben, sen de zamanla yapacaksın burada sana hava atmak için yazmadım bunları,ha bana tutsak aşık diye heran peşimdemi hayır tv izler spor manyağı ve net nette oyun manyağı seviyor ama işten hemen eve gelir gülerek gelir önceleri surat asardı ama ilk aylarda kaldı şimdi beni camda görür görmez sırıtıyor çocuk gibi ya zamanla daha güzel oluyor sen dediklerimi uygula tatlım olumsuz bişi yaşarsan da yaz buradan yardımcı olurum hemen kavga edip küsme bebek gibi değil asil bir kadın gibi davran asla kavga etme kızarsan başka odaya git siniriniz geçince gel ve isterse konuşur anlatırsın o haksızsa sen sakın yaklaşma yok sa öle gider ....

cnm benım,esının boyuda uzun degıl kı .179 boy orta boydur erkek ıcın .
ayrıca 160 ıle 179 gayet uyumlu bır cıfttır .platform topuklu ıle yanyana geldıgınızde aynı olursunuz en fazla 2-3 cm oynar .bu da cok normal .
ne yapacakmıs 179luk boyuna 180lık kızmı alacakmıs .o kız hıc mı topuklu gıymıcekmıs .
canım esını bence sen fazla sımartmıssın .once o kendı boyuna posuna baksın .ben de sandım kı 190lık adamdan bahsedıyoruz .
kendıne guvenmedıgını esıne asla bellı etme .herzaman bakımlı ol .bu esın ıcın degıl senın ıcın de onemlı .salma sakın kendını .
evde topuklu terlık gıy .bırlıkte bır yere gıttıgınız de de platform topuklu gıy .
sacını bırden sarı yapma ama yavas yavas sıcak tonlar ıle acabılırsın .bal kopugu karamel tonları gıbı .
bu tonlar hemen hemen herkese yakısır .
herseyden once kendınle barısık ol .

Son düzenleme:
tatlım hep kendıne guwen ve gerekırse boyundan buyuk laflar et.. ben nısanlımla bıgun oturup sorunlarımızı konustufgumuzda ben sana fazlayım aslında benden daha cok senı sevebılecek daha guzel bırını bulabılırsen hıc bekleme dedım oda evet askım haklısın bulamam dedı we o kafasına kazındı zamandan berı dawranıslarına daha cok dıkkat edıyor. tabı o zaman nısanlı degıldım bu sozu soyledıgımde. kendıne guwen gerekırse burnun kaf dagında olsun. erkekler kowalayabıleceklerını sewer... bunu hıc unutma ewlensende aynıdır bbu.

ya aslında aşkın takıntılarla hoşlanılan tiplerle alakası yok biliyo musun canım
ansızın oluyor tabi zamanlada olabilirde
bütün kurallarını yıktırabilir sana aşık olduğun kişi
mesela örnek ben kendim sarışın renkli gözlü olduğumdan esmer kara kaş kara göz erkeklerden etkilenirdim hepp sarışınlar hiç çekici gelmezdi dönüpte bakmazdım esmerlere bayılırdım
sonra gittim sarışın renkli gözlü bir adama aşık oldum
hiç te pişman olmadım yani bundan sonrada çok enteresan ondan başka hiç bir erkek çekici gelmemeye başladı bana
iyiki saarışın demişliğim bile var
çünkü ben onu o olduğu için sevdim yani
o yüzden kocanda seni seviyorsa boyuna falan takılmaz merak etme bebişim

Ben olaya gercekci yaklasacagim. Erkekler bakimsiz kadin sevmez dogru ama her bakimli kadinda guzel alimli diye birsey yoktur. Herkes bakimli ol demis ama guzellik begeni goreceli bir kavram sen istedigin kadar bakimli olsan bile seni fiziken begenmiyorsa asik olacagini sanmiyorum. Belki zamanla sever, evlilikte insanlar birbirine alisir ama bu tarz erkekler her zaman disarda baska bir kadin bulmaya meyilldiri. Galiba biraz annesinin baskisiyla evlenmis bazi erkekler cok anneci , annesini kirmamak adina annesinin istedigi bir kizla evlenmis olabilir.Erkekler her zaman cok guzel veya cok begendikleri hanimlarla evlenmiyor maalesef. Bazen eli is gorsun cocuklarima anne olsun bakire olsun evde otursun diyerek cok begenmeselerde asik olmasalarda evlilik yapabiliyorlar. Bazende cok guzel kadini almaya cesaret edemiyorlar. Benim bir tanidigim boyleydi cok capkindi gezdi tozdu cok cok guzel kiz arkadaslari oldu ama sonra gitti makyaj hayatinda yapmayan giydigini yakistiramayan,sacini basini yapmayan guzel olmayan ama cirkin yuzune bakilmaz da denmicek bir kizla evlendi. EEE noldu simdi kiz evde 2 cocukla birlikte kocasina arabada almis vs... evde dayak da yedigi oluyor sevilmiyor bosanamiyorda... Adama disarda gezip tozuyo tabi... Insan sevildigine emin olmadan evlenmemeli. Karsisindaki onu begenmiyorsa da evlenmemeli. Maalesef bakim da cok insani degistirmiyo ne insanlar var bakim bakim ama hala kezban gibi uzatmamali bir insan guzelse guzeldir degilsede degildir. Bazi arkadaslarim var bakim makim yok dogal guzellikleri o kadar guzel ki hic birsey yapmalarina gerek yok. Kimi arkadaslarim var bakim vs noel agaci gibiler, bazi arkadasklarim ise bakimli makyaj sac bas guzel gosteriyor cok dahada guzellesiyorlar.Herkesin fiziki limiti belli maalesef.

Son düzenleme:
:) sizin sayenizde kendime güveniyorum artık herz zaman makyaj yapmayı sevmiorum ama göz kalemsiz de duramam eşimde dio arada yap ki karım ne kadar güzelmiş deyim beni kendine bağla diooo ahhh ahhhh bide bağlayabilsemmm ablalaerım sizin sayenizde olacakk inşşş

eşinin "anne bu kız kısa ben bunu istemem" vs gibi şeyler söylediğine ve diğer yazdıklarına bakılırsa eşin de sen de çok küçüksünüz, aileler aracılığıyla tanıştırılmışsınız ve kırsal bir bölgede yaşıyorsunuz. gözüne sürme falan sür. saçlarını da uzat, yatarken ıslatıp ör, sabaha düzgün ve dalgalı olsun. bu kadarı yeter şimdilik. haydi mutluluklar.

canım bence de biraz bakım biraz da güven herşey yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…