eşimi kendime nasıl bağlayabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıpın ıkı ucuna dugum at
ortada kalsın boylece kendıne baglamıs olursun nede olsa cıkamaz )

Ben yapiyim bunu en iyisi ancak baglarsam rahat ederim

Konu sahibi arkadasim ben de askitom_85'e katiliyorum, kendine guvenmelisin. Sakin esinin yaninda dis gorunusunden filan sikayet etme, barisik ol kendinle..

Annesi iş işten geçti demiş oğlu istemiyorum demesine rağmen; siz bunları kimin ağzından duyuyorsunuz peki ?

Evlendikten sonra mı duydunuz, nişanlıyken mi ?

19 yaşındasın yolun çoook başındasın
eşin eminim seni seviyordur görücü usulü olunca erkeklerin beklentisi artıyor tabi ama bu illa sarışın uzun olacak anlamına gelmiyor (bende sarışın renkli gözlü erkek istedim ama kocam çok esmer)
yeni evlisiniz ikinizde zamanla okadar çok baglanırsınızki baglanmak sevgiden öte bişey hele çocuklarınız olsun

Annesi iş işten geçti demiş oğlu istemiyorum demesine rağmen; siz bunları kimin ağzından duyuyorsunuz peki ?

Evlendikten sonra mı duydunuz, nişanlıyken mi ?

Aklimdan aynisi gecti... Simdi umarim evlendikten sonra duymustur diycem ki... Eger nisanliyken bunu biliyorduysa evlenmeden önce nisanlisini kendine baglamayi deneseymis daha huzurlu ve mutlu bir iliski yasar olurdu... :44:

tercübeli arkadaşlarıma tşk ediyorum hepsini dikkate alacağım:) görücü usuluyle evlenmedik gördük birbirimizi karşılıklı oturup konuştuk ondan sonra evlendik

ee konusmaya geldiklerinde görmedimi boyunu ayrica anlattigin seyin adi gorucu usulu yani gorucu usuluyle evlenmissiniz

20'den önce yapılan evliliklere hep şüpheyle bakmışımdır bu da iyi bi örnek oldu, çocuk yap bağlanır falan diyen oldumu bilmiyorum ama diyen olduysa sakın yapma ancak bunu diyebilirim

o zaman eşinin yanında topuklu terlik ayakkabı vs gir.saçlarında değişiklik yap.meğer eşin çok severmiş saruya boyat.onun yanında çok bakımlı ol.süslenip püslen tak takıştır.sevdiği yemekleri yapmaya gayret et.erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye bir laf vardır unutma.ve en önemli kural ailkesiyle iyi geçinmeye çalış,ailesinin veya başklarının arkasından konuşup şikayet etme erkekler dır dır eden kadınları sevmezler.

sizi tercih etmiş ve evlenmiş sonucta ne takıntısı olursa olsun daha 4aylık evlı bir bayanın bu kadar olumsuz dusunmesı cok garıp geldı daha cıcım ayları bana göre eşinize guvenmıyorsun kı böyle dusunuyosunz

ben ona çok aşığım ve çok kıskancım onu çok seviyorum oda beni öyle çok sevsin istiyorumm masumcabi istek bilğili ablalarıma danışmak istedim

canım eşini çok sev oda seni çok sevsin elbette

ama ne olursa olsun hayatının merkezi haline getirme....

Benden bir abla tavsiyesi..

sen kendini sev, kendine güven. kimseyi kıskanma. sana kötü konuşana bile önce iyi cevap ver. merhametli ol. kimseyi ezme ama kendini de ezdirme, neşeli, güler yüzlü ol, kimsenin lafını kimseye taşıma, eşinin gönlünü yap ama her dediğine de kul köle olma, az nazlan, bırak o seni kıskansın, bırak o seni kaybedeceği için endişelensin.... böyle olunca 150boyunda yüzü gözü sivilceli de olsan eşin sana bağlanır. tam tersi olursan 180 boy sarışın afet de olsan adam 1-2 ay sonra bıkar....

benden sana abla tavsiyesi asla eşinin üstüne çok düşme. eşini sev, say ama onu senden kıymetli, vazgeçilmez olarak görme. değerli ol, değerini bilsin o seni kaybetmekten korksun.... eşini kıskanma, kıskanılan erkek kendini pek bi vazgeçilmez zanneder.

sevgli ablalarım yazdığınız herşeyi iki kere okudum iyice pekiştirmek için bana yol gösterdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum :) bunu bana kayınvalidem dedi bende eşime dedim saçmalama dedi seni sevmesem olur mu bu iş dedi boş ver başkalarını dedi ama içime bi kurt düştü işte o sarışın konusunuda o dedi bi sevdiği kız varmış sarışın uzun boylu onu gösterdi bu kızı çok istiodu die sizin içinizi ben baptım ben olmasam olmazdı diee hep o soktu aklıma bunları bende ağlayarak eşime dedim saçımı boyatam mı ki diye sordum yakışmaz sana böyle siyah güzel dedi böyle işte arkadaşlar

Güzel kardeşim daha çok gençsin, boş böyle endişeler. Sana böyle şeyler söyleyip kafanı karıştırmak isteyen akrabalarına itibar etme. Sanki sana lütuf bahşetmişler gibi hissetmeni istemiş anlaşılan. Genceciksin eminim çok da güzelsindir. Burada arkadaşların dediklerine katılıyorum, bakımlı ve güler yüzlü ol,eşine özen göster ama bu aşırı sevgi duygusunu ona çok da hissettirme. Kul köle olma durumuna girersen kasar kendini. Sevgide de ,ilgide de ölçülü ol derim. O da seni şımartmayı, üzerine düşmeyi öğrensin. Kendine güvenini her zaman tam tut. Unutma sen onun eşisin, o da sana kendini beğendirmek ve ilgini canlı tutabilmek için çaba içinde olmalı. Yani herşey denge meselesi. Umarım çok mutlu olursun

Boy için; kayınvalide ile kayınpeder seni cekiştirsinler. biri ayağından öteki boynundan tutsun 5-10 santim garanti

Sac için; Çakma sarışın olabilmen icin bütün imkanlar mevcut.

Peki sen bu şekilde kendini sevebilecek misin? Aynada gördüğün kendin olacak mısın?

Unutmayın insan önce kendine güvenmeli, önce kendini sevmeli, önce ben demeli.

Canım daha önce belirttin mi bilmiyorum ama eşinin yaşı kaç?
Erkeklerde bir dönem oluyor bu sarışın merakı...
Bence de cok fazla kafaya takma.
Eger türkiye de yaşıyorsanız zaten biz tür kadınlarının ortalaması belli kısa boy ve esmer beyaz tenli olsada saclar koyu oluyor.
Yani eşinin beyenileri birazda temelsiz aslında...
Eşinin zamanla senin kriterlerin üstünden beyenileri oluşcaktır.Çünkü asıl kadın profili sen olcaksın onun için.
Bir de boyla pos la olsaydı keşke bu işler...
Önemli olan kadınlık,dişilik....
Gerisi hikaye....

canım aşkın sarışınlıkla, esmerlikle bi ilgisi yok. sarışın seviyorum der esmere aşık olur gözü başkasını görmez. kendine güven.bu mevzuyu çok fazla açma eşine. aklına sokma yani. kayınvaliden de niye bunları sana söylüyoki o da ilginçmiş.

hiiiçç saçını boyatayım deme yazık günah valla böyle bi sebepten dolayı okadar oryel le yıpratıcaksın saçını :) öncelikle eşinin hem sevgilisi hem arkadaşı olmayı öğren,eşinin yanında işveli cilveli bi kadın ol ama sakın cıvık bi kadın haline gelme,söylememe gerek yok zaten yapıyosundur ama yine de hatırlatayım beden temizliğine çok ama çok dikkat et,bide güzel yemekler yaptınmı ve misafir ağırlamayı öğrendinmi dadından yinmezsin :)

eşimle bir maceramı anlatayım:))) daha 2 aylık sevgiliyken laf arasında ünlü bir sarışını çok beğendiğini söylemişti. bende ne akla hizmetse daha 21 yaşındayım o zaman:))) gittim saçlarımı sarıya boyattım, süpriz yaptım. sevgilimin yüzündeki o ifadeyi ömür boyu unutmayacağım. beni öyle çakma sarışın gördükten sonra eminim bütün sarışınlardan iğrenmiştir.
yemin ettirdi bana bir daha sarıya boyatmayacağım diye.

biz 7 yıldır birlikteyiz ve bir daha hiç sarışın olmadım. sevgi, ilgi, aşk tipe pek bakmıyor. huyunla, maneviyatınla sevgin seni.
ki artık evli olduğunuz için böyle şeyleri düşünüp kendine dert etmek yerine evinde evliliğinde mutlu olmaya bak.

daha yaşın çok küçük evlenmek eşinin istediği şekilde olmak değil kendin gibi olmak ,kendine güvenmek demektir bunu anlayacak yaşta değilsin ,
zamanla yaşadıkça öğreneceksin ,
kendine güven ve kendinden emin ol ,gerçi yaşı kaç olursa olsun eşinin gözünü boyamak için her türlü kılığa giren nice hemcinslerimiz var ya neyse....
evlilikte erkeği kendine bağlıycam diye daha beter uzaklaştıranlar da var ,o yüzden böyle korkulara kapılma seviyorsa seni seçtiyse kendine güveninle onu hep kazanırsın.

sen kendin gibi ol ve evliliğinin tadını çıkar.kafana takma böyle şeyleri.güzelliği,işvesi,cilvesi dillere destan kadınlar aldatılabiliyorken,kadın demeye bin şahit gerekecek tipteki kadınların cillop gibi kocalarının kendilerine kul köle olduğuna şahit olabiliyoruz.sen eşinin kadrini kıymetini bil,bakımlı ol,kendine güven gerisi nasip kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…