ıpın ıkı ucuna dugum at
ortada kalsın boylece kendıne baglamıs olursun nede olsa cıkamaz )
ilk buluşmamızda topuklu giymiştim yüz güzelliğime birşey dediği yok :) evlenmeye annesi ikna etti beni sevidği için ,nişan alışverişinde topuksuz giyinip boyumu görünce itiraz etmiş annesine boyu kısaymış istemiorum falan filan die anneside iş işten geçti demiş nişanlıyken bana çok soğuktu zaten evliyken biraz daha iyi işte ben hep mucize bekledim bana aşık olsun die çok inandım zamanla bana aşık olur diye aşığım dio ama bilmiorum içimde kurt var bana bağlansın istiorum
merhaba kadınlar klubunu çok önceden beri takip ediyorum ama yeni üye olabilidimm gelelim sorumaaaa :) biz daha dört aylık evliyiz eşimi çok aşırı seviyorum oun bana bağlanmasını istiorum gözü bnden başka kimseyi görmemesini istiyorum eşimin uzun boylu ve sarışın kadın takıntısı var hep öyle istemiş bende tam tersiyim :) 19 yaşındayım dahada uzamam heralde :) evimizde huur olsun mutluluk olsun evine bağlansın istiyorum bu konuda bana yardım edebilirmisinizz tşkler
Annesi iş işten geçti demiş oğlu istemiyorum demesine rağmen; siz bunları kimin ağzından duyuyorsunuz peki ?
Evlendikten sonra mı duydunuz, nişanlıyken mi ?
tercübeli arkadaşlarıma tşk ediyorum hepsini dikkate alacağım:) görücü usuluyle evlenmedik gördük birbirimizi karşılıklı oturup konuştuk ondan sonra evlendik
merhaba kadınlar klubunu çok önceden beri takip ediyorum ama yeni üye olabilidimm gelelim sorumaaaa :) biz daha dört aylık evliyiz eşimi çok aşırı seviyorum oun bana bağlanmasını istiorum gözü bnden başka kimseyi görmemesini istiyorum eşimin uzun boylu ve sarışın kadın takıntısı var hep öyle istemiş bende tam tersiyim :) 19 yaşındayım dahada uzamam heralde :) evimizde huur olsun mutluluk olsun evine bağlansın istiyorum bu konuda bana yardım edebilirmisinizz tşkler
ben ona çok aşığım ve çok kıskancım onu çok seviyorum oda beni öyle çok sevsin istiyorumm masumcabi istek bilğili ablalarıma danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?