- Konu Sahibi kardelen84
-
Canım ben 30 yaşıma yeni girdim eşim de 37 yaşındaçok üzüldüm canım öncelikle allah yardımcın olsun
merak ettiğim şeyler bütün sayfaları okuyamadım açıkladıysan kusura bakma canım ben sadece konuyu okuyabildim
kızkardeşinin ilgisinde değişiklik varmı eşin gibi yoksa sadece eşinmi böyle?
bide yaşınızımerak ettim canım çok küçükmü evlendiniz? eşin ergen gibi davranıyo sanki gençliğini yaşamamış gibi oyüzden yaşı merak ettim
Canım ben 30 yaşıma yeni girdim eşim de 37 yaşında
Yanlış düşünüyosam diye üzülüyorum
Annemle paylaşsam mı
bence ayrıntıya girmeden mesafeli cevaplar.bu seni ilgilendirmez gibi,ayrıca birbirlerine kıyafetlerin yakışıp yakışmadığını konuşmak tam bir hata.diğer insan yaşantılarından örnek vererek kardeşin ve eşinini uyar, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi.üç kız kardeşiz aramıızda çok samimi bizde bu konularda sınırlarımız. ve gerçektende hiç bu şüpheler oluşmuyor. fırsatı verirsen karşındaki elin oğlu kardeşim sınırlarını yeniden belirle. kendini üzme düzeleceğine inanıyorum.sınır koy.Ama nasıl nasıl((((((((
Eğer birdaha kardeşimle ilgili birşey sorarsa ne demeliyim önceden hiç sormazdı(
Bence ilk yapacagin sey esin kardesinle gorusmek istedigi zaman biz gorustuk diye atlatman, ayni ortama cok girmemelerine calisman girdikleri zamanda asli ... Abine cay getir tarzinda haniaraya mesafe koyucu cumleler koyman, esin kardesinden bahsettiginde tesekkur ederiz abisi seklinde mesafeli cumleler etmen, sanki kizkardesin cok gorusmek istemiyor gibi yuvarlak cumlelerle muratla bulusacagi zaman onlar yanliz kalmak isteyenilir belki ayip olmasin diye soylemiyorlardir gibisinden bi lad soyleyip asli esini istemiyor gibi suphe yaratip o arada evde yavastan yabanci dizilerde eslik etceksin, esin genclik sevdasina dusmus bi anda sakin esine bisi soyleme, kalma islerini de birakin artik ayni sehirde ne gerek var zorlaniyorum artik de asli benimde senin de kardesin ama su an bebegin sagligi daha onemli deyip asli senin kardesin mesaji ver, kardesine iltifat edince esin kimin kardesi iste tesekkur ederiz abisi de gulerek mesafeyi koy iki tarafa da
Eşim de aynı dediğiniz gibiydi mesafeliydi esprilerinde herşeyindeşimdi bu değişikliği görmek mahvediyor beni. Eşime 2 aydır fln " eskisi gibi değilsin, değiliz, eskiden daha ilgiliydin" gibi cümleler kuruyorum yanlış biliyorum başka işlerle uğraşmaya çalışıyorum olmuyor zihnim böyle doluyken (( kardeşlerimin yanına bir süre gitmicem gidersem de yalnız gidicem aslıyı sorarsa konuşmadım dicem her seferinde
Paikolog evet şaşırdı eşimin patavatsız oldupuna karar verdi ( zaten bunu eşim de aöylemişti bana kendisi de kabul ediyor)
Aslı evde yalnız mı şuan diye sordu diye anlattığımda eee ne alaka diye sormadın mı dedi kadının suratı değişti(((
Sizde de şüphe uyandırdı değil mi( zaten ortada bişey yokken böyle hissedemem dimi (
Bence de eşin kafayı takmış şüphe duymakta haklısın..mantıklı birine benziyorsun arkadaşım sakin ol önce ve takipte ol şimdilik kendini üzme annene de söyleme eşini gözlemle..bence eşin tanıştırdığı kişiyi kıskanmış ve kardeşine kafayı takmış
bence uzun bir süre kız kardeşinizden eşinizi uzaktutun .kız kardeşinizle ilgili bir şey söylediğinde ters cevaplar verip bu durumdan rahatsız olduğunuzu belli edin.Eşinin kendine gelmesi lazım davranışları yanlış.
Bence ilk yapacagin sey esin kardesinle gorusmek istedigi zaman biz gorustuk diye atlatman, ayni ortama cok girmemelerine calisman girdikleri zamanda asli ... Abine cay getir tarzinda haniaraya mesafe koyucu cumleler koyman, esin kardesinden bahsettiginde tesekkur ederiz abisi seklinde mesafeli cumleler etmen, sanki kizkardesin cok gorusmek istemiyor gibi yuvarlak cumlelerle muratla bulusacagi zaman onlar yanliz kalmak isteyenilir belki ayip olmasin diye soylemiyorlardir gibisinden bi lad soyleyip asli esini istemiyor gibi suphe yaratip o arada evde yavastan yabanci dizilerde eslik etceksin, esin genclik sevdasina dusmus bi anda sakin esine bisi soyleme, kalma islerini de birakin artik ayni sehirde ne gerek var zorlaniyorum artik de asli benimde senin de kardesin ama su an bebegin sagligi daha onemli deyip asli senin kardesin mesaji ver, kardesine iltifat edince esin kimin kardesi iste tesekkur ederiz abisi de gulerek mesafeyi koy iki tarafa da
Evet haklısınız bir yerde çünkü ben film iZlerken müstehcen sahnelerden hoşlanmıyorum 2 ay önce son izlediğimiz filmde de o sahneler vardı ben ileri sarmak istedim eşim tepki gösterdi tamam ben iZlrmiyorum diyeOyun oynama hakkında bir hanıma tavsiye vermiştim "Siz de oyunlarına katılmaya çalışın, 2+ kişilik oyunlar var eşinizin sevdiği tarzı (fps/rpg/mmo/moba vs.) öğrenin siz de o tarzda oyunlar oynayın beraber diye o hanım siz miydiniz bilmiyorum ancak size de aynı tavsiyeyi vereceğim. Yukarıdaki söylediğim şeyleri öğrenmek hiç de zor değil hele artık internet varken. Nasıl biz kadınlar hoşlandığımız aktiviteleri eşlerimiz/sevgililerimiz ile yapmak istiyorsak (onlar sevmese bile bu tarz şeyleri; romantik film izlemek, beraber yemek yapmak, alış-veriş yapmak gibi gibi) eşinizin bir hobisini siz de paylaşabilirsiniz. Bu hem eşinizin çok hoşuna gidecektir, siz de alıştıktan sonra sizin de gideceğine eminim. (Rpg oyunları oynamak en büyük hobimdir mesela.)
Ben eşinizin kardeşinizin kültüründen etkilendiğini farz ediyorum. Yanlış anlamayın size kültürsüz demek istemiyorum, edebiyat-sanat veya benin dilimin dönmeyeceği alanlarda pek çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak eşinizle muhabbet edebileceğiniz ortak bir noktada buluşamaz iseniz bunun sosyal hayatınızda nasıl bir yardımı olabilir ki?
Tek taraflı düşünmenize gerek yok elbette. Mesela siz eşinizin severek izlediği bir diziye başlayın, siz eşinize çok beğendiğiniz bir kitabı okutun. Ortak zevk ve renklerde buluşamazsanız ne hakkında sohbet etmeyi bekliyorsunuz ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardeşim bana abla demediği için eşime de abi diyemedi ben abi de diye söyledim ama diyemedi aalında 9 yaş var arada ismiyle hitap ediyor
Olsun sen o ortamda surekli ablacim diye konus abisi diyerek konus
Sen bu mesafeyi koy bu kadar rahat birakma
Kardesin rahat bir kiz herhalde
Erkekler rahat kizlara bi meraklilar o yuzden
Sen boyle yapa yapa kizkardesinde biraz kendine gelir toparlanir
Esinde frene basar bence
Kalmayin kesinlikle sen esin olmadan uc kiz bulustuk diye konus
Bira ugrasacaksin ama her evlilikte bir yere bi sahsa sinir cizmek gerekiyor
Ben okuduğum kadarıyla kızkardeşine suç bulamadım, tamam eşine iltifat edip sana etmemesi tuhaf ama dalgınlığına gelmiştir, ya da eşinin ona iltifat etmesine şaşırıp boş bulunmuştur.
Kusura bakma ama tüm suç eşinde, bu kız kardeşin olur başkası olur gözü dışarda gibi bu adamın
Psikolojik destek alıyomuşsun, bence eşini de götür yanında
Merhaba
Daha önce eşimin ilgisinin azaldığı ile ilgili burada yaZıp akıl almıştım siZden malesef beni sevdiğini artık hiç hissetmiyorum(( evde sürekli oyun oynuyor konuşmuyoruz böyle bir hamilelik geçireceğimi hiç düşünmezdim (( size bahsetmediğim bir konu vardı.. Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .kardeşimin ismi aslı sevgilisi murat yemekte diziler filmler konuşuldu aslı eşimin sevdiği yabancı film ve dizileri konuştu çok severim diye.. Neyse ertesi gün bana diyorki aslı popüler kültüre daha yakın sen öyle değilsin 2 yıldır izletemedim o diZileri sana dedi( böyle bir kıyaslama yaptı) sanırım kıskanma duygum bu cümle ile başladı ( kardeşlerim bekar evindeler 2 kız kardeşim aynı evde yaşıyorlar. Ben onlara gittiğimde eşim beni alır ama eve çıkmazdı çoğu zaman . Şimdi hadi kızlara gidelim kızlarda kalalım . Diretmesi canımı sıkıyor neyse bi akşam gittik diğer kardeşim eşime bir video iZletirken koptu bende olay eşim videoyu izlerken 3 kez başını kaldırıp aslıya baktı bir kez olsa gayri ihtiyari dicem 3 kez videoyu izlerken beden bakar??? Ve bişey anlatırken hep ona bakıyordu o gece orada kaldık ama ben 2 saat uyuyabildim. Sonra geçtiğimiz çarşamba hadi kızları ara oraya gidelim dedi ven de aslıyı aradım napıyosunuz diye muratla buluşucaz dedi eşim biz de gelelim ozaman dedi neyse yemepe gidildi o akşam ben de süslenmiştim ama eşim bir kez güZel bakıp iltifat etmedi yemek sırasında çok güZel olmuşsun baldız dedi o da sana da gömleğin çok yakışmış enişte dedi. Bana hiç iltifat etmedi buraya bi takıldım ( sonra kızların evine gittik orada kaldık eve gelirken yolda gömleğin biraz tüylenmiş dedim ve dediği şu gömleğim güzel dimi aslı da beğendi. Neden önemsiyosun diyemedim tabi ( sonra eve geldik 1 saat sonra durup dururken aslı evde yalnız mıdır şimdi dedi artık dayanamadım ne alaka dedim hiçç merak ettim dedi ben de üstüne bişey diyemedim gidip mutfakta ağladım anlam veremiyorum çok kötüyüm regaip kandilinde namaz kılıp epey ağladım allahım bu duygusan kurtar beni diye ve rahatlamıştım ama bugün psiikoloğa gittim o kadın bana hak verdi ( o yemekte sana da çok güZel olmuşsun diybilirdi o ortamda her kadın buna takılır dedi ve diğer olaylarda da hak verdi kıyaslaması yanlış kıskanmana o neden olmuş sende sıkıntı yok diye (( o kadın bugün bana hak verince tekrar alt üst oldum eşime güveneniyorum artık (( siz nasıl yorumladınız? Yardımcı olun nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?