- Konu Sahibi kardelen84
-
Siz nasıl yorumladınız ve yerimde olsanız ne yapardınız
evet bende böyle kesin yargıyla konuşanları anlamıyorum
ben hem kardeşim deyip de onun sevgilisini ayartanı gördüm
hem de kardeşim deyip de cebinde kalan son 20lirasını ona vereni de gördüm
kimse kusura bakmasın ama insanın zikri neyse fikri de o dur derler
konu sahibinden daha iyi tanımıyoruz eşini o yüzden kimse bu kadar net konuşamaz
Aslında çok iyidir eşim sosyolog34son zamanlarda ilgisinin azalması ve kardeşimle alakalı bu merakı beni böyle düşündürttü
Aslında eşim herkesin moralini düZeltmeye çalışan iyi yürekli biridir 2. Evlilik zor bi karrdır ve ben hiç düşünmeden evet dedim ona
Vşdeoyu izlerken bakışını gördüğüm akşam eve geldik aslının morali bozuktu murattan dolayı işte evlilikten korkma vs murat evlilikten bahsedince gerilmiş
Eşim farketti durumu ve yarım saat mutfakta aslıyla konuştu moralini bızma şöyle olur böyle olur evlilik ne güzel şey diye moral vermişti
Aslında çok iyidir eşim sosyolog34son zamanlarda ilgisinin azalması ve kardeşimle alakalı bu merakı beni böyle düşündürttü
Aslında eşim herkesin moralini düZeltmeye çalışan iyi yürekli biridir 2. Evlilik zor bi karrdır ve ben hiç düşünmeden evet dedim ona
Vşdeoyu izlerken bakışını gördüğüm akşam eve geldik aslının morali bozuktu murattan dolayı işte evlilikten korkma vs murat evlilikten bahsedince gerilmiş
Eşim farketti durumu ve yarım saat mutfakta aslıyla konuştu moralini bızma şöyle olur böyle olur evlilik ne güzel şey diye moral vermişti
ben de bunu anlamıyorum işte eşiniz ne güzel kardeşinize destek çıkmış siz sevineceğinize tam tersi resmen destek çıktı diye üzülüyorsunuz
bakın ben de ayrıldığım ilişkimde aynı şeyi yaşadım.şöyleki erkek arkadaşımın bi kardeşi vardı.erkek arkadaşım şehir dışında okuduğu için sürekli kardeşi benim yanımda olurdu her akşam gezmeye çıkarırdı beni.ben düşündüm belki rahatsız olur sevgilim diye.bi gün şakayla karışık çıtlattım.ya ben kardeşinle geziyorum ama rahatsız olmuyon dimi beni tanıyorlar senin sevgilin diye bide kardeşinle görürlerse laf olur falan dedim.ya saçmalama öyle şey mi olur seni başka kime amanet edecem dedi kızdı.bende ondan sonra takmadım fazla.
bu güven meselesidir.erkek arkadaşım bana güvenmemiş olsaydı aynı sizin gibi davranırdı.
demem o ki biraz kardeşinize ve eşinize güvenin ve böyle düşünmeye devam ederseniz hem evliliğimiz tehlikeye girecek
hem de kardeşinizi kaybedebilirsiniz
Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .
Kilit noktası burası sanırım.Eşinin kızkardeşinle alakası yokken,işyerinden biriyle tanıştırınca durum değişmiş.
O zamana kadar eşinin hiç ilgisini çekmeyen bir kızmış.
Arkadaşıyla tanıştırdıktan sonra yapılan yorumlardan etkilenmiş olabilir.
Mesela ovv senin baldız süpermiş,bayıldım kıza,şöyle güzel kız böyle akıllı kız.....
Belki bu övgüler eşinde bir farkındalık oluşturmuştur,başka gözle (dışarıdan gözle) bakmıştır.
Bu aralar fazla biraraya getirmesen bence de iyi olur.
Geçici olduğunu düşünüyorum.Hatta bu dolaylı başlayan hayranlık yine arkadaş yorumları sebebiyle dolaylı bitebilir.
Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .
Kilit noktası burası sanırım.Eşinin kızkardeşinle alakası yokken,işyerinden biriyle tanıştırınca durum değişmiş.
O zamana kadar eşinin hiç ilgisini çekmeyen bir kızmış.
Arkadaşıyla tanıştırdıktan sonra yapılan yorumlardan etkilenmiş olabilir.
Mesela ovv senin baldız süpermiş,bayıldım kıza,şöyle güzel kız böyle akıllı kız.....
Belki bu övgüler eşinde bir farkındalık oluşturmuştur,başka gözle (dışarıdan gözle) bakmıştır.
Bu aralar fazla biraraya getirmesen bence de iyi olur.
Geçici olduğunu düşünüyorum.Hatta bu dolaylı başlayan hayranlık yine arkadaş yorumları sebebiyle dolaylı bitebilir.
bence tamamen hormonlarınla alakalı birde kardeşini daha yakından tanıma fırsatı bulduğu için etkilenmiştir ama öyle kötü anlamda diyill canım bu kadar kötü niyetli olabiliceni sanmam eşinin iAslında çok iyidir eşim sosyolog34son zamanlarda ilgisinin azalması ve kardeşimle alakalı bu merakı beni böyle düşündürttü
Çözümledin bence biliyo musun kesinlikle katılıyorum sana kesinlikle.. Kardeşimle ilgili farkındalığı bu durum doğurdu işyerindeki konuşmalar
Akıllı olması, güzel olması konuşulmuştur ve bir hayranlık uyanmış olabilir çok haklısın
canım ya lütfen kardeşinle filan konuşma. şu anda bunlardan kimseye bahsetme bence çünkü ortada elle tutulur bir şey gerçekten yok. sana daha önce de yazdım, biraz kendinde değişiklikler yap, eşinin ilgisini çekmeye çalış. ama onu bunaltma, senin de kendine ait bir dünyan, hobilerin olduğunu görsün. durduk yere kardeşinden kıskandığını belli ederek adamın aklına sokma lütfen. hem bebeğiniz de olacakmış, bundan daha güzel bir duygu olabilir mi? belki evliliğiniz monoton bir döneme girdi, bu çok normal. bu dönemde insanın aklına türlü türlü şeyler gelebilir ama lütfen yargısız infaz yapmadan bekleyin. ben hala eşinizin kızkardeşinize sandığıız anlamda bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. siz de olumsuz düşünceleri kafanızdan atarak kendinizle ilgili değişim yapmaya odaklanın bence.
Ne açıdan hak veriyorsunuzEsine de hak veriyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaş yorumları ile nasıl bitebilir o kısmı anlamadım
Esine de hak veriyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya bu nası bi çıkarım !! bu kadar net sonuca vardığınıza göre baya olaya şahit oldunuz gördünüz ve taraflarla konuşup anlaştınız cümlenizden bunu anlıyorum !! insanların hayatı hakkında nasıl bu kadar net olabildiniz şaştım
Bu benim dusuncem. Evet aynen boyle dusunuyorum. Bu forumda binlerce farkli dusunce var. Hayir oyle dusunemezsin demek biraz sacma olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?