- Konu Sahibi kardelen84
-
Haklısınız kardeşim gündemi takip eder olaylara yorum katar vs sanırım bu tarz şeyler eşimin hoşuna gitti belki de murat ı kıskandı aklıma bin türlü şey geliyor siZ en çok hangi anlattığım olaydan rahatsız olurdunuZ?aslıya söyle mesafeli davransın,kardeşin kan bağının olduğu insan endişelerini onunla paylaşamazmısın,üstelik eniştesinin ilgisi varsa o da farketmiştir herhalde..hani bir kadının kendisine olan özel bir ilgiyi farketmemesine imkan yok diye dedim
bu arada sende kendini geliştir ama kendin için yap bunu sinemaya git gündemi takip et..oturduğunuzda bir konu aç bilgini gösterecek o masada. konuşmaları yönlendir
bende kendimi bu konuda eksik hissediorum bizim tembelliğimizden kaynaklanıyor.boş kafa gibi hissediyorum bazen kendimi..bi yerden haberim yokmuş gibi.uzun zaman bazı şeylerden ben de uzak kaldım. kitaplar dergiler al bi hobi edin kendine..mesela ben dansı düşünüyorum..fotoğra da olabilir senin için
kendine ne kadar önem veririsen eşinde sana okadar önem verir
Evet kaybetme korkumu e kıskandığımı ona okadar belli ettim ve söyledim ki adam da rahat bir tavır aldı biraz sessiz ilgisiz kalmak en iyisi zaten şuara ilgi vs gösteremem ondan emin değilim
Siz en çok hangi anlattığımdan rahatsız oldunuz iltifat etmesi mi bakması mı?
Haklısınız kardeşim gündemi takip eder olaylara yorum katar vs sanırım bu tarz şeyler eşimin hoşuna gitti belki de murat ı kıskandı aklıma bin türlü şey geliyor siZ en çok hangi anlattığım olaydan rahatsız olurdunuZ?
Arkadaşlar en çok hangi durum rahatsız etti sizi iltifat kısmı mı? Kıyaslaması mı?
Sürekli kardeşinizi sorması, eskiden sizi almak için kapıya bile çıkmayıp sonrasında kalalım gidelim demesi,
sana iki yıldır izletemedim diye kıyaslaması, iltifat kısmı... Ya hepsi de ayrı ayrı önemli değişimler bence..:26:
Diğer konularınıza göz attım, sorunlar yaşamışsınız. Sizin ağlamaklı, hassas halleriniz onu bıktırmış sanırım.
Ben çözümü eşinizi kardeşinizden kaçırmak, görüştürmemek olarak görmüyorum.
Bence bu durumu kardeşiniz de hissetmemeli.
Sizin böyle bir kıskançlık yaşadığınızı, farkettiğinizi eşiniz de bilmemeli.
Sadece kendinizi değiştirin.
Saç şeklinizi, giyiminizi, tarzınızı falan..
Ona sormayın, ne yaptığıyla pek ilgilenmeyin.
Ona haber vermeden gezi, arkadaş buluşması planlamaları yapın.
Evde her zamanki eş varken dikkat çekmeniz, onun zihnini meşgul etmeniz imkansız.
Davranışlarınızla onu düşündürün. Ne oluyor buna desin..
Evet bir yılgınlık var değil migömleğim güzel aslıda beğendi kısmından rahatsız olurdum
evlilikte her iki eşte de belli dönemlerde sıkılma durumları olabiliyor.eşin aslının eğlenceli olduğunu düşünerek onlara gidelim demiş olabilir,can sıkıntısı gitsin diye.ama mantıklı akıllı bir erkek de herhalde gönül eğlemek istese eşinin kardeşini düşünmez elbet dışarısı kadın kaynarken.(sapkınlar hariç).bence bu durum sizin bir aradayken yapacak ortak bir şeyiniz olmamasından,konuşacak bişey kalmamasından kaynaklanıyor.sen kendin için bişeyler yapmaya başladığında eşinin ilgisini çekeceksin bence
2,5 yıllık evliyiz
Psikolog bence de profesyonel değil beni sakinleştireceği yerde daha çok bu duygulara itti birdaha gitmicem zaten çıktıktan 1 saat sonra buna karar verdim. Çok karışığım canım(
Evet değişmem gerektiğini biliyorum canım ah bi unursamasam onu
Bi yabancı dizi bakıyorum şimdi akşam o oyun oynarken ben de dizi iZlicem
Evet bir yılgınlık var değil mi
Siz nerden başlardınız
eşin zaten baba olacak yakında değilmi, mutlaka heyecanlanıyordur bebek için beraber alışveriş yapın ona baba ve anne olmanın güzelliklerinden bahset hayaller kur bunları onunla paylaş. ama mutlka kendini geliştir bir sürü kitap al mesela oku.onlardan bahset bi müddet kendine odaklan.eşinle evlenmeden önce nasıl bir kadındın aynı o şekle dön bence.kaybetme korkun olmasın sen onun eşisin ötesi varmı bebeğin de olacak.ben olsam bu durumda sosyalleşmeye çalışırdım. kursa falan yazılcak param yoksa bir derneğe gönüllü üye olurdum kitap okurdum yeni yayınları takip ederdim.ot diye bir dergi var mesela ona abone ol. sadece kendine odaklan değişimin farkına anında varır emin ol sen ona odaklanmışsın sadece kendini unutmuşsun canım
Ben kendine güvensiz biri değilim canım eşim mükemmelliyetçi biri güvensiz olsam aşık olup evlenmezsi benimle
Ne olduysa şu 4-5 ayda onun ilgisizliğini farketmemle başladı
Annesi ablasının yanında bile beni öpen sürwkli ismimi söyleyip beni konuşan öven adam oraya gittimizde yokmuşum gibi davranıyor
İlgisizliğiyle kendime güvenimi kaybettim zaten
canım bu durumda ayna görüntüsü yapman gerek işte o ilgilenmediğinde sen de ilgilenme .sağlıklı ilişki beraber yakınlaşıp bearber uzaklaşmakla kurulur.o kaçtıkça sen kovalayan olma.belkide hamilelik durumundan kaynaklıdır bu değişim.bir müddet öyle dene baktın değişim yok al karşına konuş gerekirse ayrılabilceğinin sinyallerini ver ki ayağını denk alsın
Onu emin ol yapıcam üzerine düşmücem ama suratta yapmıcam
Kardeşim arkadaşları ve muratla safranbolu ya geziye gittiler bu akşam dönecekler soracağını düşünüyorum
Konuştum çok güZel geçmiş fln diyeyim dimi
Biraz daha rahatım sabahki kadar kötü değilim
iyi olmana sevindim
nasıl davranmayı düşünüyosun sanırım dediğim gibi yüz göz olmadan çözmeye çalışcaksın
Onunla ilgilenmicem üzerine kesinlikle düşmücem eskiden şöyleydin böyleydin diye
Tek pişmanlığım bu olaylarla ilgili aslı evde yalnız mı şimdi dediğinde ne alaka dedikten sonra eşim hiçç merak ettim deyince işte neden merak ediyorsun diye sormamış olmam
Aslı yı yakın zamanda ilk sorduğunda bi yerden giricem eskiden hiç hazetmezdin noldu bukadar merak içindesin onları tanıştırdığın için mi ? Gibi konuya giricem
Ama rahatsızlığımı belli etmeden çünkü eşimin ağzı baya laf yapar bi şekilde kendini haklı çıkaracaktır
Bi süre gitmicem kızlara gitsemde gündüz görüşüp gelicem
Benim gittiğim bir paikiyatr vardı en son 2 ay önce gitmiştim fakat ilaç veremeyeceğinden bi terapiste gitsem iyi olacak deyip dünkü paikoloğa gittim.
Ama önceden gittiğim psikiyatr a zaman zaman gittim ve beni tanıyor bu olayları ona anlatıcam haftaya ctesi gidip hatta eşimi de götürücem
Bu olayları anlatıcam eşimi de bir yoklasın nasıl hissediyorsun diye
Bilmiyorum onlara önceden çok ilgisiz olup şimdi böyle davranması kuvvetlendiriyor sanırım bir de psikolog da bana hak verince. Bugün darmadağın oldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?