Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

Nekadar kötü dimi bi insan için hele de bi abla için bu duygular içinde olmak

Ben de kesinlikle ayni seyi dusunuyorum psikolog asla oyle bi sey yapmaz esler bir arada gitse bile yapmaz

Kendinizi doldurdukca her seyden nem kaparsiniiz bunu yapmayin lutfen her seyden anlam cikarir olur insan bu sekilde gozlemleyin diyenlere de sasiyorum yaa iyice paranoya ediceksiniz

Ben de kesinlikle ayni seyi dusunuyorum psikolog asla oyle bi sey yapmaz esler bir arada gitse bile yapmaz

aynen bende onu düşündüm
yani psikologa sadece anlatırsınız içiniz rahatlar ve soru sorarak sizin ne düşündüğünüzü açığa çıkararak gerçekleri gösterir size.
psikologun böyle demesi kafamı karıştırdı benim
hem daha tanımadan konuşmadan nasıl böyle bişi söyleyebilir ki

bence de üstünde durulması gerekir.Mümkün mertebe evlerine gitmeyin nişanlısıyla dışarı çıkmış dersin çıkacakmış değil ,o zaman yine biz de gidelim diyebilir.Gerekirse kardeşine söyle bu adam habire size gelmek istiyor neden olabilir falan diye ağzını ara bir de kardeşine söyle biraz eniştesine iltifat etmesin adamın bilmem nesi kalkıyo uyuz oluyom de o da mesafesini korusun

böyle bir şey yapıyosa da baya insanın hayatıyla oynar daha yani.. bırakın hak vermeyi yol göstermek bile mesleğe aykırı çok tuhafıma gitti açıkcası :26:

ya gerçekten çok ön yargılısınız içiniz fesat denirya öyle bir şey şoktayım yorumlara.. bu düşüncelerin temeline inmek isterdim acaba ne?

Esiniz kizkardesinize ilgi duymaya baslamis maalesef. Sadece kendiniz icin degil kizkardesinizi korumak adina aralarina mesafe koymalisiniz.

Siz hamile kalmadan once de size karsi ilgisiz miydi?

Bu sekilde bir yasam surdurebilecek misiniz?

böyle bir şey yapıyosa da baya insanın hayatıyla oynar daha yani.. bırakın hak vermeyi yol göstermek bile mesleğe aykırı çok tuhafıma gitti açıkcası :26:

ya gerçekten çok ön yargılısınız içiniz fesat denirya öyle bir şey şoktayım yorumlara.. bu düşüncelerin temeline inmek isterdim acaba ne?

ben açıkçası bi tanıdığının psikolog olduğunu düşünüyorum.ancak o şekilde bişi demiştir
açıkçası yorumları okuyunca bende çok şaşırdım yorumda da bulundum ama konu sahibi bi süre sonra cevap vermedi
heralde diğer söylenenlere daha çok inandı

Zaten ben de notunu verdim
Eşim bana bir kez şey demişti bu senin 2. Evliliğin ama benim ilk diye sitem etmişti bundan bahsettim
Paikolog: evlenmeseydi oZaman sizden büyük biri olarak yaralı olduğunuzu görmüş olmalıydı bekleseydi fln dedi
Ben de şaşırdım arkadaşlar bazı sitelerde gitmeyin diye olumsuz yorum yazmayı düşünüyorum beni daha çok kuruntuya itti malesef eşimle gitmedik ve onu hiç görmeden böyle yorumlar yapması profesyonel olmadığını gösteriyor zaten

Esiniz kizkardesinize ilgi duymaya baslamis maalesef. Sadece kendiniz icin degil kizkardesinizi korumak adina aralarina mesafe koymalisiniz.

Siz hamile kalmadan once de size karsi ilgisiz miydi?

Bu sekilde bir yasam surdurebilecek misiniz?

ya bu nası bi çıkarım !! bu kadar net sonuca vardığınıza göre baya olaya şahit oldunuz gördünüz ve taraflarla konuşup anlaştınız cümlenizden bunu anlıyorum !! insanların hayatı hakkında nasıl bu kadar net olabildiniz şaştım

canım mesleğinden dolayı beni anladığını düşünüyorum ..insanların hayatı hakkında bu kadar net konuşabilmelerine şaşıyorum..biz ne kadar araştırma yapsak emin olamıyoruz bazı şeylere ... ama bur da iki cümleyle sonuç kesinleşiyo belki sanırım olabilir değil kesin öyle deniyo !!

Çıktım ve yürüdüm eşimi aramam gerekiyordu 1 saat aramadım ağlayarak yürüdüm sonra sakinleşip eşimi aradım
Beni hemen farketti. Keşke gitmeseymişsin gitmeden önce daha iyiydin dedi. Be dedi hayatım anlat dedi ben tabi anlatmadım Evet dedim iyi gelmedi ama boşver ısrar etti ama söylemedim tabi

malesef bunu yapan bi çok insan var ve istemeden de olsa günahı olmayanların günahına giriyorlar
biraz daha ılımlı yaklaşmaya çalışmak yokkk

bence bu psikoloğun diplomasını iyi bir inceleyin

Anladığım kadarıyla siz gerçeklerden kaçıyorsunuz ve bunu üsteleyemiyorsunuz eşinize karşı.O böyle davradıkçça tepkinizi koyun,konuşmayın onunla gerekirse,oda yaptıgının farkına varıp,ne oldu? diye soracaktır size,en azından o zaman dökün içinizi
Yaşadığınız durum çok kötü ve sanırım hamilesiniz,duygularınız sizi bu dönemde daha da hassas bir konuma getirebilir.Hayatınızın tek odak noktası neden eşiniz ?Çıkın gezin hava alın,kız kardeşlerinize gidin,ama yalnız gidin..Kız kardeşinize kızmayın,ondan uzaklaşmayın.
Bir sorum daha olacak ? Benimde ablam var ve işi dolayısıyla senenin 7 ayı falan hep yurtdışındadır,bizde beraber yasıyoruz ama o çoğunlukla yok.Fakat aramızda ki bağ çok kuvvetli ve herşeyi konuşabiliyoruz.Kız kardeşinizi kenara cekip,onunla konuşmayı deneyin.İnanın o sizi rahatlatacaktır.
He bu arada ablamın nişanlısı da beni cok sever,aslında benden cok benim erkek arkadasımı sever.Bizim aramız da hiç böyle yanlış anlasılmalar olmaz,enişte baldızı tabiki sever ama dozu olmalı.Acaba diyorum hamilelik evresin de bazı seyleri yanlış anlıyor olabilir misiniz?
Yine söylüyorum ki,size kız kardeşinizle konuşmak çok iyi gelecek.:26:

Siz nasıl yorumladınız ve yerimde olsanız ne yapardınız

evet bende böyle kesin yargıyla konuşanları anlamıyorum
ben hem kardeşim deyip de onun sevgilisini ayartanı gördüm
hem de kardeşim deyip de cebinde kalan son 20lirasını ona vereni de gördüm
kimse kusura bakmasın ama insanın zikri neyse fikri de o dur derler
konu sahibinden daha iyi tanımıyoruz eşini o yüzden kimse bu kadar net konuşamaz

Olabilir belki yanlış yorumlayıp kötü düşünüyorum
Kardeşimle konuşmak için henüz erken biraz zaman geçsin aynı devam ederse eşim, kardeşimle benim canımşa konuşmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…