- Konu Sahibi kardelen84
-
doğru yoldasın bence. eşine tepki vermeden sohbet havasında ağzını arayarak soru sor sohbet havasında tepkisiz konuşursan eşinde belki ağzından bişeyler kaçırır durumu anlarsın buşekilde konuşur genelde insanlar söylemeyeceği şeyleride kaçırır ağzından doğru yoldasın inşallah yanılırız
psikologla sadece siz mi konuşuyorsunuz yoksa eşinizle birlikte mi gidiyorsunuz
sadece siz gidiyorsanız ve buraya yazdığınız gibi ona da böyle anlatıyorsanız psikologun taraflı olarak cevap verdiğini düşünüyorum
Nekadar kötü dimi bi insan için hele de bi abla için bu duygular içinde olmak
Ben de kesinlikle ayni seyi dusunuyorum psikolog asla oyle bi sey yapmaz esler bir arada gitse bile yapmaz
aynen bende onu düşündüm
yani psikologa sadece anlatırsınız içiniz rahatlar ve soru sorarak sizin ne düşündüğünüzü açığa çıkararak gerçekleri gösterir size.
psikologun böyle demesi kafamı karıştırdı benim
hem daha tanımadan konuşmadan nasıl böyle bişi söyleyebilir ki
böyle bir şey yapıyosa da baya insanın hayatıyla oynar daha yani.. bırakın hak vermeyi yol göstermek bile mesleğe aykırı çok tuhafıma gitti açıkcası :26:
ya gerçekten çok ön yargılısınız içiniz fesat denirya öyle bir şey şoktayım yorumlara.. bu düşüncelerin temeline inmek isterdim acaba ne?
aynen bende onu düşündüm
yani psikologa sadece anlatırsınız içiniz rahatlar ve soru sorarak sizin ne düşündüğünüzü açığa çıkararak gerçekleri gösterir size.
psikologun böyle demesi kafamı karıştırdı benim
hem daha tanımadan konuşmadan nasıl böyle bişi söyleyebilir ki
Esiniz kizkardesinize ilgi duymaya baslamis maalesef. Sadece kendiniz icin degil kizkardesinizi korumak adina aralarina mesafe koymalisiniz.
Siz hamile kalmadan once de size karsi ilgisiz miydi?
Bu sekilde bir yasam surdurebilecek misiniz?
ben açıkçası bi tanıdığının psikolog olduğunu düşünüyorum.ancak o şekilde bişi demiştir
açıkçası yorumları okuyunca bende çok şaşırdım yorumda da bulundum ama konu sahibi bi süre sonra cevap vermedi
heralde diğer söylenenlere daha çok inandı
Çıktım ve yürüdüm eşimi aramam gerekiyordu 1 saat aramadım ağlayarak yürüdüm sonra sakinleşip eşimi aradımböyle bir şey yapıyosa da baya insanın hayatıyla oynar daha yani.. bırakın hak vermeyi yol göstermek bile mesleğe aykırı çok tuhafıma gitti açıkcası :26:
ya bu nası bi çıkarım !! bu kadar net sonuca vardığınıza göre baya olaya şahit oldunuz gördünüz ve taraflarla konuşup anlaştınız cümlenizden bunu anlıyorum !! insanların hayatı hakkında nasıl bu kadar net olabildiniz şaştım
Zaten ben de notunu verdim
Eşim bana bir kez şey demişti bu senin 2. Evliliğin ama benim ilk diye sitem etmişti bundan bahsettim
Paikolog: evlenmeseydi oZaman sizden büyük biri olarak yaralı olduğunuzu görmüş olmalıydı bekleseydi fln dedi
Ben de şaşırdım arkadaşlar bazı sitelerde gitmeyin diye olumsuz yorum yazmayı düşünüyorum beni daha çok kuruntuya itti malesef eşimle gitmedik ve onu hiç görmeden böyle yorumlar yapması profesyonel olmadığını gösteriyor zaten
ya bu nası bi çıkarım !! bu kadar net sonuca vardığınıza göre baya olaya şahit oldunuz gördünüz ve taraflarla konuşup anlaştınız cümlenizden bunu anlıyorum !! insanların hayatı hakkında nasıl bu kadar net olabildiniz şaştım
canım mesleğinden dolayı beni anladığını düşünüyorum ..insanların hayatı hakkında bu kadar net konuşabilmelerine şaşıyorum..biz ne kadar araştırma yapsak emin olamıyoruz bazı şeylere ... ama bur da iki cümleyle sonuç kesinleşiyo belki sanırım olabilir değil kesin öyle deniyo !!
Anladığım kadarıyla siz gerçeklerden kaçıyorsunuz ve bunu üsteleyemiyorsunuz eşinize karşı.O böyle davradıkçça tepkinizi koyun,konuşmayın onunla gerekirse,oda yaptıgının farkına varıp,ne oldu? diye soracaktır size,en azından o zaman dökün içinizi
Yaşadığınız durum çok kötü ve sanırım hamilesiniz,duygularınız sizi bu dönemde daha da hassas bir konuma getirebilir.Hayatınızın tek odak noktası neden eşiniz ?Çıkın gezin hava alın,kız kardeşlerinize gidin,ama yalnız gidin..Kız kardeşinize kızmayın,ondan uzaklaşmayın.
Bir sorum daha olacak ? Benimde ablam var ve işi dolayısıyla senenin 7 ayı falan hep yurtdışındadır,bizde beraber yasıyoruz ama o çoğunlukla yok.Fakat aramızda ki bağ çok kuvvetli ve herşeyi konuşabiliyoruz.Kız kardeşinizi kenara cekip,onunla konuşmayı deneyin.İnanın o sizi rahatlatacaktır.
He bu arada ablamın nişanlısı da beni cok sever,aslında benden cok benim erkek arkadasımı sever.Bizim aramız da hiç böyle yanlış anlasılmalar olmaz,enişte baldızı tabiki sever ama dozu olmalı.Acaba diyorum hamilelik evresin de bazı seyleri yanlış anlıyor olabilir misiniz?
Yine söylüyorum ki,size kız kardeşinizle konuşmak çok iyi gelecek.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?