Eşimi rahat bırakmayan sapkın arkadaşları..

Valla en iyisini yapmış aramakla . Bu bugün kaçıncı konu aynı .

Bizim bir kız arkadaşımız kaslı kaslı yarı çıplak yakışıklı adam videoları gönderse eşimizde bunu görse ne yapar ??

İçi içini yiyeceğine en iyisini yapmış

He aradığı için utanması gereken sen değilsin . Öyle videolar gönderipte aranmak zorunda kaldığı için kendi utansın pis mikrop.

Bu resmen çocuğu okulda arkadaşıyla kavga eden anne hareketi gibi..
Adamı küçük düşürmüş başka bir şey değil..

Erkekler biz kadınlar gibi ince ince düşünmez bu tip şeyleri hemen tiye alırlar.
Onların araları düzelir bir "kardeşim kusura bakma" lafına bakar. Sonra yok kılıbık, yok yengeden izin ala döner muhabbet.

Eşimi yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum vallahi bide mesai falan yapıyolar bazen.

Neden? Eşiniz yoldan çıkmaya müsait mi? Şimdi engellediniz peki hayatınızın geri kalan kısmını eşiniz yoldan çıkmasın diye hep takipte mi geçireceksiniz? Eşiniz kendi iyiyi kötüyü ayırt edemiyor mu?

Ayıbınız eşinize olmuş, o densiz kişilere değil asla. Siz eşinizin velisi değilsiniz ki, bu davranış kabul edilemez. Aynı şeyi kendi eşimin bana yaptığını düşünemiyorum.

Size sonuna kadar katılıyorum. Eşim bana böyle bir şey yapsa kıyametler koparırım. Böyle bir durum bana karşı yapılmış düpedüz saygısızlıktır.
Eşim istemiyorsa o videoları gelir gelmez siler olur biter.

ya ben 3. sınıfta arkadaşıyla kavga eden oğluma müdahale etmiyorum, öğrensin kendini korumayı diye.. koskocaman adamı korumak için eşi devreye giriyor, iş yerinde adamı tiftik ederler.. ama normal, aynı zihniyet k.validesiyle arayı bulmak için kocasını araya sokuyor.. benim merak ettiğim o mesajları yollamaya devam ederse konu sahibi ne yapacak? iş yerinin kapısına dayanacak bu mantıkla..

Arkadaş çevresi değil 2 arkadaşı sadece ve bunlarda iş arkadaşları mecbur hergün aynı ortamdalar.

Çalışan birisi olarak, mecburen benim de muhattap olduğum insanlar var iş yerinde.
Ancak özel numaramı bilmezler, beni rahatsız edebilecekleri noktada bir özgürlük tanımam hayatıma dair.
Eşiniz de bunu gayet yapabilir bence.
Dilerse o kişileri hayatınızdan uzak tutabilir, iş yeridir neticede.
İş başka, arkadaşlık başka değil mi?

Tabikide dayanmayacağım ben zaten yaptığım şeyin doğru oldugunu savunmuyorum.. ve aynen eşimide kendimide küçük düşürdüm bunun farkındayım.. ayrıca hatırlatmanıza gerek yok. Düzeltilemeyecek bi hata yaptım.

Bana hiç bir arkadaşım böyle bu tarz video yada içerik gönderemez,olduki gönderdi o son olur.
Eşinize toz kondurmuyorsunuz,başka bir adamı karalayıp durdunuz. Tipik eşim asla yapmazcı kadınlarımızdansınız.
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim güzel bir atasözü dür.
Eşinizde böyle bir davranış sergiliyor olmalı ki arkadaşları gayet rahat böyle davranabiliyor kendisine.
Öncelikle suçluyu yakınınızda arayın derim.

Demek ki öfke kontrol probleminiz var.
Bu hastalık sadece şiddet ile ölçülmez.
Sinirliyken sonunu düşünmeden saçmasapan girişimlerde bulunanlarda vardır bu problem..

Bence uzman yardımı alın. İlerisi için yani. Sonuçta eşinizi veya çocuğunuzu sürekli takip ve kontrol edemezsiniz..

Eşim yapmaz demiyorum dememde zira babama bile güvenmem ama 6 yıllık evliliğimde ilk kez böyle bir olayla karşılaştım yada dediğiniz gibi işyerinde belki öncedende olmuştur izlemişlerdir ama bana yeni denk geldi bilemem birazda kıskanç yapıdayım kabullenemem bu tarz şeyleri.. zaten gördüğünüz gibi elime yüzüme bulaştıtdım.

Sizin aramanız hoş olmamış.
Kendimi eşinizin yerine koyuyorum,eşim velim gibi arkadaşımı arayıp ayar verse yerin dibine geçerdim.
Eşiniz hoşlanmıyorsa "arkadaşlar böyle paylaşimlardan hoşlanmıyorum,devam edecekseniz ben gruptan çıkacağım"diyebilirdi gayet. Baktı devam ediliyor,ayrılırdı gruptan. Zorla tutmuyorlar ya orada. Açıklama da yapmış olurdu hem. Eşinizi zor durumda bırakmışsınız.

Evet iki mesajla anladınız öfke kontrol problemim olduğunu sağolun..hemen yarın bir uzmana başvuyayım.

Uzgunum ama araman inanilmaz çiğ bir davranış olmus. Kendini de esini de kucuk dusurmussun. Gercekten o gruplara dahil olup o videoları gormek istemeyen adam bir yolunu bulur bunu engeller.

Ne kadar gereksiz davranmissiniz.

Sanki eşiniz koskoca adam değil de çocuğunuzmus gibi. Alay konusu olur kesin.

Bende sinirlendimmi gözüm döner,mantıken yanlış yaptınız ancak iç güdüsel davranış olarak bende sizin gibi yapardım sanırım.
Hem eşimi hem o adamı paralardım.
Ne biçim insanlar oldu insanlarımız.Ortaokul ünivetsite arası ergenlerin yapacağı davranışları evlenmiş merakı gitmiş (bizimkilerin son nefese kadar gitmiyor nedense) çoluk çocuk sahibi erkeklerin bu davranışı gerçekten mide bulandırıcı.
Bana göre buda bir sapıklık belirtisi bir cinsel hastalık.
Herkez olayı bırakıp size yorum yapmış,ancak yanlış değil bana göre davranışınız. Kıskançlıkta değil bu

Böyle durumlarda yapmak istediğim ama yapamadığım bi şeyi yapmışsın. Tebrikler. Bırak o utansın.

Ben yanlış yaptım evet aramamalıydım kabul ediyorum ama eşimde arkadaşını iki kez uyarmış yapma bak hanım kıskanç evde olay oluyo diye bile bile atmış hatta son gün eşimde dedi bu gerizekalı yine video atmış anlamıyo herif dedi.. öyle oluncada ben aldım telefonu aradım direkt. Bide küçük değiller 35 - 36 yaşlarında çoluk çocuklu adamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…