Eşimi sevemiyorum tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aceleniz neydi

Evet ufak bir çabası yetecek aslında biraz biraz da çabalıyor ama ben kendimi ikna edemiyorum.

Değil ama öyle bir şey yapmak istemiyorum onun bi suçu yok
Ana mutsuz. Evliliğin sonu belli değil. Belkş de parçalanmış ailede büyüyecek. Günahı ne? Şu an et parçası ama doğunca birey olacak. Bencil annesinin akılsızlığını ömür boyu çekecek belki. Kim ister mutsuz anne. Bi evde anne mutsuzsa o evde kimse mutlu olamaz. Nokta

Benim onun hayatına kendi mutsuzluğum için son vermek asıl bencillik olmaz mı bu akılsızlık mı gerçekten merak ediyorum

Peki sonuç olarak şu an kaç haftalık hamilesiniz?

Bilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştım

Değil ama öyle bir şey yapmak istemiyorum onun bi suçu yok
Sizin hatanızın bedelini neden bebek çeksin?

Eşinizin akademik geçmişini ve işini beğenmediğiniz ortada. Bunu sorun etmek için çok geç ama çünkü adam da evlenirken MIT'de PhD. yaptım dememiştir diye düşünüyorum? Adam başkalarıyla ve eski sevgilisiyle mesajlaşmış ve sizle beklediğiniz seviyede ilgilenmiyor. İte kaka topladınız diyelim aranızı ne kadar sürdürülebilir? Siz böyle bir ailede büyümek ister miydiniz mesela? Boşansanız tek başınıza bu çocuğa bakabilecek mental olgunlukta mısınız?

Hamileyim ve bilerek olmadı.
Bilerek olmadı ne demek. Eşiniz evlendikten sonra değişmiştir bilemeyiz. Olan bebeğe olacak farkındaysanız. Akademik kariyeri olan kadın hayatını yoluna koymadan bebek düşünmez. Burada yorum yapan bir çok kadın öyle boş değil, bende dahil…

Bilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştım
Ertesi gün hapı diye birşey var

Hanımlar yanlışsam düzeltin, 4 haftalık gebelik demek daha adet gecikmesi bile görmemiş olmak demek değil mi? Nasıl öğrenilir pek anlam veremedim. Konu sahibinin hamileliğini bugün öğrenmediğini, birkaç gün önce öğrendiğini düşünsek mesela? Mümkün mü?

Yapay zekaya sordum
O zaman toparlayarak diyelim ki:
  • Hamilelik en erken kandaki beta-hCG ile 7-10 gün içinde anlaşılır.
  • Adet gecikmesinden sonra (yaklaşık 14 gün) idrar testleri güvenilir hale gelir.
  • Ultrasonda ise genelde 5. haftadan sonra bir şeyler görülebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…