Değil ama öyle bir şey yapmak istemiyorum onun bi suçu yokKürtaj için çok mu geç?
Bence siz eşinizden ilgi bekliyorsunuz. Hiç istemeseniz evlenmez, sevişmez ,çocuk yapmazdınız. Ve bir şeyler karıştırıp kırılmazdınız. Kırgınlığınız sizi bu noktaya getirmiş olabilir. Sevgi de artan ,azalan ve yok olan bir şey sonuçta. Sevgiyi beslemek gerekiyor. Aşk bambaşka bir şey bu arada.
Evet ufak bir çabası yetecek aslında biraz biraz da çabalıyor ama ben kendimi ikna edemiyorum.Bence siz eşinizden ilgi bekliyorsunuz. Hiç istemeseniz evlenmez, sevişmez ,çocuk yapmazdınız. Ve bir şeyler karıştırıp kırılmazdınız. Kırgınlığınız sizi bu noktaya getirmiş olabilir. Sevgi de artan ,azalan ve yok olan bir şey sonuçta. Sevgiyi beslemek gerekiyor. Aşk bambaşka bir şey bu arada.
Ana mutsuz. Evliliğin sonu belli değil. Belkş de parçalanmış ailede büyüyecek. Günahı ne? Şu an et parçası ama doğunca birey olacak. Bencil annesinin akılsızlığını ömür boyu çekecek belki. Kim ister mutsuz anne. Bi evde anne mutsuzsa o evde kimse mutlu olamaz. NoktaDeğil ama öyle bir şey yapmak istemiyorum onun bi suçu yok
Benim onun hayatına kendi mutsuzluğum için son vermek asıl bencillik olmaz mı bu akılsızlık mı gerçekten merak ediyorumAna mutsuz. Evliliğin sonu belli değil. Belkş de parçalanmış ailede büyüyecek. Günahı ne? Şu an et parçası ama doğunca birey olacak. Bencil annesinin akılsızlığını ömür boyu çekecek belki. Kim ister mutsuz anne. Bi evde anne mutsuzsa o evde kimse mutlu olamaz. Nokta
Peki sonuç olarak şu an kaç haftalık hamilesiniz?Söylediğiniz her şeyde haklısınız ancak bazı şeyleri değiştirmem mümkün değil şu anda. Konuştuğumuz süre boyunca gayet mantıklıydı hatta konuşmaları görmesem hâlâ problem yoktu benim için
Bilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştımaldatma hariç söylüyorum, akademik birikimi olan birisi doğru düzgün tanımadığı, sevmediği biriyle neden evlenir, nasıl bilmeyerek hamile kalır? zorla güzellik olmuyor, adam da çok sevgi dolu hissetmiyor sanırım… boşanın
Peki sonuç olarak şu an kaç haftalık hamilesiniz? 4 haftalık
Onun aklı yok fikri yok. Diyanet bile fetva veriyor. Doğunca ise artık aklı fikri olacak.Benim onun hayatına kendi mutsuzluğum için son vermek asıl bencillik olmaz mı bu akılsızlık mı gerçekten merak ediyorum
Sizin hatanızın bedelini neden bebek çeksin?Değil ama öyle bir şey yapmak istemiyorum onun bi suçu yok
Bilerek olmadı ne demek. Eşiniz evlendikten sonra değişmiştir bilemeyiz. Olan bebeğe olacak farkındaysanız. Akademik kariyeri olan kadın hayatını yoluna koymadan bebek düşünmez. Burada yorum yapan bir çok kadın öyle boş değil, bende dahil…Hamileyim ve bilerek olmadı.
Ertesi gün hapı diye birşey varBilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştım
İsteğiniz dışında nasıl gerçekleşiyor? İstemiyor ve sevmiyorsan ne diye evli kalıp hamile kalıyorsunuz?Bilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştım
Bence biraz daha gelistir tam olmamış çünkü insanlara üstten bakmadan önce akademik kariyer diye yaşadığın saçma seylere bak baştan oku senEvet ve bu yorumu gördükten sonra da iyi ki kendimi geliştirmişim diyorum çünkü eleştirinin de dozu vardır
Yapay zekaya sordumHanımlar yanlışsam düzeltin, 4 haftalık gebelik demek daha adet gecikmesi bile görmemiş olmak demek değil mi? Nasıl öğrenilir pek anlam veremedim. Konu sahibinin hamileliğini bugün öğrenmediğini, birkaç gün önce öğrendiğini düşünsek mesela? Mümkün mü?
Evet ve bu yorumu gördükten sonra da iyi ki kendimi geliştirmişim diyorum çünkü eleştirinin de dozu vardır. Yorumunuz için teşekkür ederim yl mezunuyum merakınızı gidermek için yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?