- 2 Temmuz 2023
- 12.108
- 36.308
- 528
Yani daha 14 gun once bu adamla korunamayacak kadar tutkulu bir seks yasamissiniz.Bilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştım
Konu sahibi haftasını tam bilmiyor anladığım kadarıyla ki doktora gitse bilirdi ve 4 haftalık hamilelik eğer gerçekse daha birkaç hafta (muhtemelen 1,5-2) önce sevişildiği anlamına gelir.Yapay zekaya sordum
O zaman toparlayarak diyelim ki:
- Hamilelik en erken kandaki beta-hCG ile 7-10 gün içinde anlaşılır.
- Adet gecikmesinden sonra (yaklaşık 14 gün) idrar testleri güvenilir hale gelir.
- Ultrasonda ise genelde 5. haftadan sonra bir şeyler görülebilir.
Mümkün ben adete 4 kala öğrenmiştimHanımlar yanlışsam düzeltin, 4 haftalık gebelik demek daha adet gecikmesi bile görmemiş olmak demek değil mi? Nasıl öğrenilir pek anlam veremedim. Konu sahibinin hamileliğini bugün öğrenmediğini, birkaç gün önce öğrendiğini düşünsek mesela? Mümkün mü?
%0 virgüllü bir ihtimalin denk geleceğeni düşünmediğim için üzgünüm…Keşke kendinizi koruma yöntemleri konusunda geliştirseydiniz.
Ilk kizimi 4+3'te ogrendim.Konu sahibi haftasını tam bilmiyor anladığım kadarıyla ki doktora gitse bilirdi.
YL mezunu akademik birikimi olan bir kadın olarak karnınızdakinin daha embriyo olduğunu, kürtaj ile ilgili duygusal değil mantıksal hareket etmeniz gerektiğini söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Konuyla alakalı başka yorumum yok.
Evet ufak bir çabası yetecek aslında biraz biraz da çabalıyor ama ben kendimi ikna edemiyorum.
Planlı mıydı?Mümkün ben adete 4 kala öğrenmiştim
Doktora gitmediğimi nerden biliyorsunuz?Konu sahibi haftasını tam bilmiyor anladığım kadarıyla ki doktora gitse bilirdi.
YL mezunu akademik birikimi olan bir kadın olarak karnınızdakinin daha embriyo olduğunu, kürtaj ile ilgili duygusal değil mantıksal hareket etmeniz gerektiğini söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Konuyla alakalı başka yorumum yok.
Adet gününden çok önce öğrenilen gebelik nasıl bilmeyerek oluyor açıklar mısınız?Doktora gitmediğimi nerden biliyorsunuz?
Adet günümden çok önce öğrendim mesela
Karnımdakinin döllenmeden itibaren geçirdiği tüm süreçleri gün gün bilimsel olarak bildiğimi de yazmıyorum mesela
Ayrıca gelecek yorumları tahmin ettiğim için de “akademik” kısmı belirtmek istedim evde oturduktan sonra benim için o akademik kısmın da hiçbir önemi yok çünkü
Çalışmıyorum her şeyi bilmiyorum kendi derecemden memnun değilim bunu belirtme sebebim gelen yorumları tahmin etmemden dolayıydı ancak yargılamak isteyen kimsenin önüne geçilemiyormuş…Kk da bunun gibi var bir kaç tane en okumuş en çalışkan en kariyerli kendileri
o zaman kocan senden daha vasıflı cunku calısıyor. nıye adamı ezıklıyorsun kendı capınca bı ıste calısıyor falan .Dve ben hamıle oldugumu 5. haftada ogrendım :) bılmeden olmusDoktora gitmediğimi nerden biliyorsunuz?
Adet günümden çok önce öğrendim mesela
Karnımdakinin döllenmeden itibaren geçirdiği tüm süreçleri gün gün bilimsel olarak bildiğimi de yazmıyorum mesela
Ayrıca gelecek yorumları tahmin ettiğim için de “akademik” kısmı belirtmek istedim evde oturduktan sonra benim için o akademik kısmın da hiçbir önemi yok çünkü
Açıkladım canımın içi iki korunma yöntemi varlen teke düşmek zorunda kaldı bir seferlik o da bana denk geldi ne yapabilirim…Adet gününden çok önce öğrenilen gebelik nasıl bilmeyerek oluyor açıklar mısınız?
Benim onun hayatına kendi mutsuzluğum için son vermek asıl bencillik olmaz mı bu akılsızlık mı gerçekten merak ediyorum
boşan en azından birkaç seneye toparlarsın 35-40 yaşlarında cocugun büyüyünce başkasıyla evlenirsin . yaşını bilmiyorum ama bir ömür sevgisiz bir hayat cok zor olurMerhabalar. Eşimle çok kısa bir sürede evlendik. Ben akademik olarak birikimli bir insanım. Eşim kendince bir işte çalışıyor. Evlendikten sonra biz nişanlıyken başkalarıyla olan konuşmalarını gördüm. Bana karşı ilgi ve alakası yok sevgisini gösteremediğini savunuyor. Ancak benden önce evlenmek istediği kişiye yazığı mesajları da okudum durum hiçte öyle değilmiş. Hamileyim ve bilerek olmadı. Ne eşimi kabullenebiliyorum nede bebeği kabullenebiliyorum. Hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Bugüne kadar akademik kariyerimi belirtmeden birçok konu açtım burda ve hiç yargılanmadım. Demek ki bu konuda bir yanlış var.Çalışmıyorum her şeyi bilmiyorum kendi derecemden memnun değilim bunu belirtme sebebim gelen yorumları tahmin etmemden dolayıydı ancak yargılamak isteyen kimsenin önüne geçilemiyormuş…
Kocamı eziklediğimi nerden çıkardınız ahahha bu eğitim seviyesini belirtmek belirli bi kesim için sıkıntı yaratıyormuş anlaşılano zaman kocan senden daha vasıflı cunku calısıyor. nıye adamı ezıklıyorsun kendı capınca bı ıste calısıyor falan .Dve ben hamıle oldugumu 5. haftada ogrendım :) bılmeden olmusbılmeden olması bu
belırlı kesımKocamı eziklediğimi nerden çıkardınız ahahha bu eğitim seviyesini belirtmek belirli bi kesim için sıkıntı yaratıyormuş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?