Eşimi sevemiyorum tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilerek olmadıdan kastım bir kez yanlışlıkla benim isteğim dışında bir olay gerçekleşti bundan bahsetmeye çalıştım
Yani daha 14 gun once bu adamla korunamayacak kadar tutkulu bir seks yasamissiniz.

Isteginiz disinda oldugunu soylediginiz icin boyle varsayiyorum.

Aldirabilirsiniz ve cocuguda bu mutsuz evlilige mahkum etmemis olursunuz.

Ayrica su an gunumuzde yl yapmanin cokta birikime tekabul ettigini soylememiz mumkun degil, zira adim basi uni var adim basi enstitu var.

Konu sahibi haftasını tam bilmiyor anladığım kadarıyla ki doktora gitse bilirdi ve 4 haftalık hamilelik eğer gerçekse daha birkaç hafta (muhtemelen 1,5-2) önce sevişildiği anlamına gelir.

YL mezunu akademik birikimi olan bir kadın olarak karnınızdakinin daha embriyo olduğunu, kürtaj ile ilgili duygusal değil mantıksal hareket etmeniz gerektiğini söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Konuyla alakalı başka yorumum yok.

Mümkün ben adete 4 kala öğrenmiştim

Ilk kizimi 4+3'te ogrendim.

Cunku bilerek isteyerek yapip, takvim takibi ile gebe kalmistim.

Simdi hic bebegi olsun istemeyen birini dusunuyorum, ya evlilik ici tecavuz soz konusu bu sebeple konu sahibi adet gunu derhal test uyguladi ve pozitif sonuc aldi ya da... ya dasini bilmiyorum, istemeyen biri bu kadar erken ogreniyorsa aklima tecavuz magduriyeti geliyor sadece.

Ya da istemem yan cebime koy modunda gebelik istedi ve elde etti o yuzden hizlica ogrendi.

Evet ufak bir çabası yetecek aslında biraz biraz da çabalıyor ama ben kendimi ikna edemiyorum.

Bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim o halde. Akademik başarı insanlığı getirmiyor sonuçta. Anlaşmak için benim açımdan en önemli kriter iyi insan olması, kendini özellikle merhamet ve anlayış noktasında geliştirmiş olması.

Ben olayı yanlış anlamışım.

Doktora gitmediğimi nerden biliyorsunuz?
Adet günümden çok önce öğrendim mesela
Karnımdakinin döllenmeden itibaren geçirdiği tüm süreçleri gün gün bilimsel olarak bildiğimi de yazmıyorum mesela
Ayrıca gelecek yorumları tahmin ettiğim için de “akademik” kısmı belirtmek istedim evde oturduktan sonra benim için o akademik kısmın da hiçbir önemi yok çünkü

Adet gününden çok önce öğrenilen gebelik nasıl bilmeyerek oluyor açıklar mısınız?

Kk da bunun gibi var bir kaç tane en okumuş en çalışkan en kariyerli kendileri
Çalışmıyorum her şeyi bilmiyorum kendi derecemden memnun değilim bunu belirtme sebebim gelen yorumları tahmin etmemden dolayıydı ancak yargılamak isteyen kimsenin önüne geçilemiyormuş…

o zaman kocan senden daha vasıflı cunku calısıyor. nıye adamı ezıklıyorsun kendı capınca bı ıste calısıyor falan .Dve ben hamıle oldugumu 5. haftada ogrendım :) bılmeden olmus bılmeden olması bu

Adet gününden çok önce öğrenilen gebelik nasıl bilmeyerek oluyor açıklar mısınız?
Açıkladım canımın içi iki korunma yöntemi varlen teke düşmek zorunda kaldı bir seferlik o da bana denk geldi ne yapabilirim…

Benim onun hayatına kendi mutsuzluğum için son vermek asıl bencillik olmaz mı bu akılsızlık mı gerçekten merak ediyorum

Bilmeden hamile kalan kadınlar hep aynısınız. İstemeden hamile kalırsınız, hepiniz kürtaja karşısınız aynı zamanda hepinizin evliliğide sorunlu oluyor. Özetle hepsiniz bilinçli hamile kaldığınız için duygusal senaryo yazıp bu senaryoları kürtaj olmamak için insanların aldır sözlerine karşı zırh olarak kullanıyorsunuz. Hep aynı hep.

boşan en azından birkaç seneye toparlarsın 35-40 yaşlarında cocugun büyüyünce başkasıyla evlenirsin . yaşını bilmiyorum ama bir ömür sevgisiz bir hayat cok zor olur

evlilik her yaşta oluyor zaten cocugunu güzelce büyüt. kız cocugun olursa biraz daha beklersin okutursun

Çalışmıyorum her şeyi bilmiyorum kendi derecemden memnun değilim bunu belirtme sebebim gelen yorumları tahmin etmemden dolayıydı ancak yargılamak isteyen kimsenin önüne geçilemiyormuş…
Bugüne kadar akademik kariyerimi belirtmeden birçok konu açtım burda ve hiç yargılanmadım. Demek ki bu konuda bir yanlış var.

Sevemiyorum diye başlık açıp 1,5-2 hafta önce sevemediğiniz adamla sevişmek, ne bileyim pek bana mantıklı gelen bir şey değil.

Zaten bilmeyerek hamile kalanlarda hep aynı şey olur. Konu bana hiç geçmedi ya. İyi günler size.

Kocamı eziklediğimi nerden çıkardınız ahahha bu eğitim seviyesini belirtmek belirli bi kesim için sıkıntı yaratıyormuş anlaşılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…