- Konu Sahibi neyapsambilmem
-
9 aylık evliyim. eşimle uzun süredir problemlerimiz var. geçenlerde eşim boşanmak istiyor başlıklı konu açmıştım ve fikirlerinizi almıştım. tekrar fikirlerinize ihtiyacım var. eşim illa maaşını ver gel evine diyor. ben bu düşüncesini kabul etmiyorum. biz para konusunda sorun çıktığı için kavga etmiştik ve şu an ayrıyız. çünkü bana maaşını vermezsen boşanacağız diyen oydu. ben maaşımı verdim hep ama bu düşüncedeyken veremem vermek istemiyoum. bana maaşını verirsen gel diyor hayır diyorum. bu kez maaşını versen de olmaz diyor. yani bahanelerin arkasına gizleniyor. ben onu seviyorum ama o haksız olduğu konuları bile şu an haklıymış gibi anlatmaya başladı. mesela önceden tartıştığımız ve özürler dileyip yolumuza devam ettiğimiz zamanki konuları şimdi anlatırken bak hep sorunumuz vardı anlaşamıyorduk zaten diyor. ama bunun sorumlusu ben miyim. ne yapacağımı bilmiyorum haksız olduğu yerde bile benden adım bekliyor ve adım attığımda böyle şeyler söyleyip naza çekiliyor. beni boşanmakla tehdit edip istediğini yapabileceğini sanıyo. nasıl davranmalıyım. çok uzun anlatamadım ama olduğu kadar artık...
Para için sizi tehdit eden bir adamı boşayın bence. Karısını boşayacak, binbir emekle kurduğu yuvayı yıkacak bir de tehdit mi edecek; maaşını bana vermezsen boşarım diye.
Bana eşim böyle birşey söyleseydi, çok zoruma giderdi, boşanmak istiyorsan güle güle derdim.
ben de öyle dedim ama onu seviyorum
Sevme arkadaşım kalbine göm , adam sana merkez bankası muamelesi yapıyor.
ben de öyle dedim ama onu seviyorum
E sen ona da böyle söylersen bu adam da seni kullanır. Azıcık dik dur, tabi ki maaşını evin masrafları icin harcarsın, tabi ki ortak bir bütçe yapılır ama bu ne böyle tehdit etmek falan :S
yok cnm yok inatlaşmayla alakası yok bazı erkekler
eşlerini darphane olarak görüyor ve kusura bakmayında çalıştgınız için evlenmiş de oluyor
para herşey oluyor bazı erkekler için ve evde himaye altına almak istiyor sizi
elinizde para olursa ona itaat etmeyeceğinizi düşünüyor gerçi itatte neyse anacım
herkes ayrı bir bireydir evlilikte fakat tek vücuttur elbette paralar ortaktır ama hep bana rabbena olmamalı evlilikte de
parayı ortak hesapta biriktirlim diyor bence de çok mantıklı ama kendime aldığım şeylerin hesabını soruyor, bazen annemin ihtiyacı oluyor 200 300 gönderiyorum çok nadir, ne yapmak istesem karışıyor. yani böyle olunca da hesapları ayırmayı düşündüm durum buraya geldi
emin ol bu tür erkekler pişmanlık yaşamaz
işin içine menfaat ve para girdiyse pişmanlık asla girmez
inşlhh pişman olur diycem sizin kıymetinizi anlar da herşey para pul değildir diye düşünür
ortak şeyler olmalı ama sanırım bunu anlayamıyor
yeyim içeyim gezeyim modunda evde beklesin evi evirip çevirsin modunda
ama ona bulaşılmasın istiyor sanırım yanılıyorsam lütfen söyleyin
Sevgili Neyapsambilmem arkadaşım;
Bence önce evliliğin ne olduğunu iyice otur düşün.İki insan birbirini sevdiği saydığı ve değer verdiği için hayatını paylaşır.Hayatı paylaşmak asla tek taraflı olamaz.Tek taraflı olanın adına egozim,bencillik denir.Seni sadece para olarak gören ve onunla değer biçen birine bu kadın veya erkek olursa olsun nasıl sevgi ve saygı duyabilirsin.Karşı taraftaki insan seni sevmiyorki..Seni sadece bir araç olarak görüyor.Senin maaşın olmasaydı sen bir hiçtin zaten onun için.Kendisine saygısı ve öz güveni olan hiç bir kadın böyle bir birlikteliğe boyun eymez.Çünki sevilmeyen kadınsın.Sevilmeyen insanın karşıdakini "ama seviyorum "diyebilmesi için hastalıklı bir sevgiye kapılmış olması gerekir.Henüz sanırım çocuğunuz yok çünki çok yeni evlisiniz.Ömür boyu yada her nekadar böyle götürebileceğine inanıyorsan o kadar mutsuz olacağına bir ay mutsuz ol kardır.Zaman çok hızlı geçiyor.İnsanı en çok üzen şey ise bu hayatta pişmanlıklardır.Pişmanlıklarla yaşanacak bir hayat değil bu hayat.Hemde onun için hiç bir şey ifade ettiğin sürece hiç çekilmez.Zannetmeki o adamın hayatında tek kadın da sensin.Sakın kendini kandırma.Kendin için kendi hayatın için kendi geleceğin için akıllı ol.Sevgi hayatta yaşanılması gereken ama iki taraflı olarak en önemli şey.Bütün canlılar sevgiyle yaşar.Allah kimseyi sevgisiz yaşatmasın.Seni senin onu seveceğin gibi biri muhakkak çıkacaktır karşına. Hayatı çok ciddiye alma.Hele insanları hiç...Sen kendi inandığını ve duygularını kendini kandırmadan yaşa.YAPABİLİRSİN--SEVGİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?