- Konu Sahibi neyapsambilmem
-
canım eşin para ortak olacak diyormuş.benim olsun demiyomuş ki
anlatmaya çalıştım ama ne zaman eşim haklı olacağımı, para diye tutturmasının yanlış olduğunun anlaşılacağı bir konuşma sürecine girsek farklı bir durumdan bahsedip ortamı geriyor, bağırıp çağırarak beni de suçlu duruma düşürüyor ve dolayısıyla konuşmanın sağlıklı gidişatı bozuluyor. onu sevdiğimi biliyor ben de ona sorduğumda bana bir şey diyemiyor, bazen sevdiğini söylüyor ama illa para ortak olacak başka yolu yok diye diretiyor.
anlatmaya çalıştım ama ne zaman eşim haklı olacağımı, para diye tutturmasının yanlış olduğunun anlaşılacağı bir konuşma sürecine girsek farklı bir durumdan bahsedip ortamı geriyor, bağırıp çağırarak beni de suçlu duruma düşürüyor ve dolayısıyla konuşmanın sağlıklı gidişatı bozuluyor. onu sevdiğimi biliyor ben de ona sorduğumda bana bir şey diyemiyor, bazen sevdiğini söylüyor ama illa para ortak olacak başka yolu yok diye diretiyor.
ortak olsun ben çalıştığım halde onun eline bakıyordum ama. para benim hesabımda bile dursa sormadan birşey aldırmıyor, sorunca olay çıkarıyor bu nasıl ortaklık
ortak olsun ben çalıştığım halde onun eline bakıyordum ama. para benim hesabımda bile dursa sormadan birşey aldırmıyor, sorunca olay çıkarıyor bu nasıl ortaklık
bunları konuşarak halledebilirsiniz.eşınle sakin sakin konuş bence.her evlilikte bu tip sorunlar olabiliyor.baktın anlamıyormu biraz zaman ver düşünsün.hemen pat diye bitirme.seni seviyosa biraz ayrı kalınca kıymetini anlayıp anlaşma yoluna gidecektir.sevmiyosada yapacak bişey yok.zorla güzellik olmaz.
biz de öğretmeniz. ben de isterdim ki sizin gibi herşeyi ortak yapalım sen ben olmasın ama malesef ki o ailesine yaptırmak isteyince ben ses çıkarmadım, ben yaptırmak isteyince böyle oldu. gösterdiğim hassasiyeti bulamadım için iyi niyetimin kullanıldığını düşünüyorum
bazen acaba inatlaştığım için mi o da inat yapıyor diyorum. aklımda soru işaretleri kalmasın istiyorum
değerli öğretmenim, sevgili meslektaşım hatalı olan sensin ve sevgili kk üyelerine de cevabım...
aynı şeyi eşiniz yapsaydı 100 kardeşime 200-300 anneme vs. deseydi tepkiniz ne olurdu merak ediyorum, iki kişi çalışıyorsa neden evin sorumluluğunu sadece erkek üstlensin anlamıyorum, yeri gelince eşitlik diye bağıran biz değil miyiz?
değerli öğretmenim, sevgili meslektaşım hatalı olan sensin ve sevgili kk üyelerine de cevabım...
aynı şeyi eşiniz yapsaydı 100 kardeşime 200-300 anneme vs. deseydi tepkiniz ne olurdu merak ediyorum, iki kişi çalışıyorsa neden evin sorumluluğunu sadece erkek üstlensin anlamıyorum, yeri gelince eşitlik diye bağıran biz değil miyiz?
9 aylık evliyim. eşimle uzun süredir problemlerimiz var. geçenlerde eşim boşanmak istiyor başlıklı konu açmıştım ve fikirlerinizi almıştım. tekrar fikirlerinize ihtiyacım var. eşim illa maaşını ver gel evine diyor. ben bu düşüncesini kabul etmiyorum. biz para konusunda sorun çıktığı için kavga etmiştik ve şu an ayrıyız. çünkü bana maaşını vermezsen boşanacağız diyen oydu. ben maaşımı verdim hep ama bu düşüncedeyken veremem vermek istemiyoum. bana maaşını verirsen gel diyor hayır diyorum. bu kez maaşını versen de olmaz diyor. yani bahanelerin arkasına gizleniyor. ben onu seviyorum ama o haksız olduğu konuları bile şu an haklıymış gibi anlatmaya başladı. mesela önceden tartıştığımız ve özürler dileyip yolumuza devam ettiğimiz zamanki konuları şimdi anlatırken bak hep sorunumuz vardı anlaşamıyorduk zaten diyor. ama bunun sorumlusu ben miyim. ne yapacağımı bilmiyorum haksız olduğu yerde bile benden adım bekliyor ve adım attığımda böyle şeyler söyleyip naza çekiliyor. beni boşanmakla tehdit edip istediğini yapabileceğini sanıyo. nasıl davranmalıyım. çok uzun anlatamadım ama olduğu kadar artık...
ben de öyle dedim ama onu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?