Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yaniHata dediğiniz şeyler nedir detay verirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım
Hata dediğiniz şeyler nedir detay verirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım
Daha iki gündür tanıdığı insanlar ile iş kurmaya çalışıyor bizim paraya ihtiyacımız varken arkaşlarına borç para veriyorNefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
sizi aldatıyor yani, hata diyerek seviyorum diyerek neden basitleştiriyosunuz. Kendinize saygınız yoksa devam edin ne diyelimNefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Anneniz hakli o zaman. Hayata sıfırdan başlama şansınız var çocuğunuz da yok yaşınız genç. Adamin belliki mayasinda var, bırakası yok bu işleri. Kac kere pismanim dedi tekrarladi düşün bakalim, bide daha sizin bilmedikleriniz varsa..Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Daha iki gündür tanıdığı insanlar ile iş kurmaya çalışıyor bizim paraya ihtiyacımız varken arkaşlarına borç para veriyor
Ergenlikten çıkamamış herifle koştur koştur evlenmişsin, bari çocuk yapıp üstüne tüy dikmeden defet.Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Çocuk yapmadan bırakmazlar. İlla o tüy dikilecek.Sizi aldatıyormus eşiniz, sürekli hata yapıyor denecek birşey değil ki bu.
Hatanın ötesinde karakterinde, ahlakında büyük sıkıntı var.
Anneniz haklı, dönerseniz yine aynısını yapacaktır.
Bu sefer ailenizi dinleyin en azından, çocuk yokken.
Kalbini dinledin basiretsiz bir sapıkla evlendin. Şimdi aklını dinle.Arkadaşlar haklısınız düşüncelerinizde ama korkuyorum aklım başka seyler söylüyor kalbim başka atamıyorum beynimden lütfen bana yardımcı olun
Neye göre neden hata yaptığı önemli hataları tekrarlayıp yapıyorsa şöyle düşünün eşinizi seviyorsunuz ama hatalı sevgide hatalar af edilir miMerhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?