Eşimi seviyorum ama sürekli hata yapıyor

Beyza bal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
8
1
1
25
Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık

Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Anneniz hakli o zaman. Hayata sıfırdan başlama şansınız var çocuğunuz da yok yaşınız genç. Adamin belliki mayasinda var, bırakası yok bu işleri. Kac kere pismanim dedi tekrarladi düşün bakalim, bide daha sizin bilmedikleriniz varsa..

Ayrıca bu dediklerini yaptığına gore gayet olgun akli basinda bu adamin. Çocuk gibi olabilir mi sizce bunlari yapan adam.

Daha iki gündür tanıdığı insanlar ile iş kurmaya çalışıyor bizim paraya ihtiyacımız varken arkaşlarına borç para veriyor
Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Ergenlikten çıkamamış herifle koştur koştur evlenmişsin, bari çocuk yapıp üstüne tüy dikmeden defet.

Sizi aldatıyormus eşiniz, sürekli hata yapıyor denecek birşey değil ki bu.

Hatanın ötesinde karakterinde, ahlakında büyük sıkıntı var.

Anneniz haklı, dönerseniz yine aynısını yapacaktır.

Bu sefer ailenizi dinleyin en azından, çocuk yokken.

Çocuk yapmadan bırakmazlar. İlla o tüy dikilecek.

Nefsine düşkün derken, pazartesi başladığı diyeti bozup yarım tepsi baklava gömmüş gibi anlatmışsınız da bizim oralarda "ALDATMAK" deniyor buna. Hatta şaka gibi ama kadınlar bunun için boşanıyor. Herkes sizin gibi koca yürekli olsa keşke. Hatalar yapıyor, nefsine düşkün deyip kocasına sıkı sıkı sarılsa keşke. Hemen boşanıyorlar hatalar için, olacak iş değil.

Bir de size bir haberim var. Kocanız sizi sevmiyor. Genel olarak meme ve toto seviyor olabilir ama sizi değil.

Arkadaşlar haklısınız düşüncelerinizde ama korkuyorum aklım başka seyler söylüyor kalbim başka atamıyorum beynimden lütfen bana yardımcı olun
Kalbini dinledin basiretsiz bir sapıkla evlendin. Şimdi aklını dinle.

Neye göre neden hata yaptığı önemli hataları tekrarlayıp yapıyorsa şöyle düşünün eşinizi seviyorsunuz ama hatalı sevgide hatalar af edilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…