Hata yapan eşiniz değil sadece, sizde bunu bildiğiniz halde kabul edip bunu sadece hata olarak mı görüyosunuz bide seviyorum diyosunuz ya sizi sevdiğini söylüyor ama sevmiyor bu da aklınızda olsun kendinizi sevin bu insandan da uzak durunNefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Sürekli aldatan, bir müddet sonra hiçbirşey kaybetmediğini görüp daha da azıtacak, pişkinleşecek, hatta yaptığın surata bile sinirlenecek kavga çıkaracak bir kocacığa mı, yoksa boşboğaz bir ergen kardeşe mi daha çok tahammül edebilirsin?Üzülüyorum arkadaşlar onca güzel zamanlarımız geçti zoruma gidiyor yaptığı annemin evimdeyim ama rahat edemiyorum burda kaçarak evlendiğimiz için hem kaçıp gittim hemde aldatılıp geri geldim mutlu değilim olduğum durumdan hata ettim kaçmakla ama olan oldu ne yapabilirim son pişmanlık neye yarar.Erkek kardeşimle anlaşamıyoruz bu evde hatamı başıma kalkıyor mutsuzum çok kimsenin yüzüne bakamıyorum
Isin guzel tarafindan bakalim enazindan bebek olmamis.Üzülüyorum arkadaşlar onca güzel zamanlarımız geçti zoruma gidiyor yaptığı annemin evimdeyim ama rahat edemiyorum burda kaçarak evlendiğimiz için hem kaçıp gittim hemde aldatılıp geri geldim mutlu değilim olduğum durumdan hata ettim kaçmakla ama olan oldu ne yapabilirim son pişmanlık neye yarar.Erkek kardeşimle anlaşamıyoruz bu evde hatamı başıma kalkıyor mutsuzum çok kimsenin yüzüne bakamıyorum
Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Anne sözü dinle. Birazda kendini dinle. Sevmek hiç birşeyi çözmez ilişkilerde. Hatalardan kastın ne bilemiyorum ama örnek vermek gerekirse şiddet gördüysen bir kere bile muhakkak katlanarak devam eder bu durum asla düzelmez aldatildiysan oda artarak devam eder sözlü tacizse oda bir yetistirilme ve alışkanlık halidir asla değişmez. Bir müddet eve dönme en azından biraz sabırlı ol ki her hata yaptiginda nasil olsa affediyor kafasına girmesinMerhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Üzülüyorum arkadaşlar onca güzel zamanlarımız geçti zoruma gidiyor yaptığı annemin evimdeyim ama rahat edemiyorum burda kaçarak evlendiğimiz için hem kaçıp gittim hemde aldatılıp geri geldim mutlu değilim olduğum durumdan hata ettim kaçmakla ama olan oldu ne yapabilirim son pişmanlık neye yarar.Erkek kardeşimle anlaşamıyoruz bu evde hatamı başıma kalkıyor mutsuzum çok kimsenin yüzüne bakamıyorum
Yuh artık. Daha neler göreceğiz. Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim başka. Öyle masum anlatmışsınki kocanı.adam bildiğin seni sürekli aldatıyor daha ne yapmasını bekliyorsun. Büyük hata tanımını da merak ettim. Umarım tüy dikip çocuk falan yapmazsınız.Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Cocuk yapmayın da ne yaparsaniz yapin.Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?