Eşimi seviyorum ama sürekli hata yapıyor

Dönersen daha çok mutsuz olacaksın.Bir de üstüne çocuk olursa bak o zaman katmerli mutsuzluğa.Otur oturduğun yerde.Aldatilmışsın hala kalbim başka şey söylüyor diyorsun.O kalbinin bir tek intikam ve nefret hissetmesi lazım eşe karşı.Sen baya adama empati yapıyorsun.Normal değilsin.Bir psikiyatriye gitmelisin.Yoksa eninde sonunda o eşe döneceksin eminim buna

Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Hata yapan eşiniz değil sadece, sizde bunu bildiğiniz halde kabul edip bunu sadece hata olarak mı görüyosunuz bide seviyorum diyosunuz ya sizi sevdiğini söylüyor ama sevmiyor bu da aklınızda olsun kendinizi sevin bu insandan da uzak durun

Üzülüyorum arkadaşlar onca güzel zamanlarımız geçti zoruma gidiyor yaptığı annemin evimdeyim ama rahat edemiyorum burda kaçarak evlendiğimiz için hem kaçıp gittim hemde aldatılıp geri geldim mutlu değilim olduğum durumdan hata ettim kaçmakla ama olan oldu ne yapabilirim son pişmanlık neye yarar.Erkek kardeşimle anlaşamıyoruz bu evde hatamı başıma kalkıyor mutsuzum çok kimsenin yüzüne bakamıyorum
Sürekli aldatan, bir müddet sonra hiçbirşey kaybetmediğini görüp daha da azıtacak, pişkinleşecek, hatta yaptığın surata bile sinirlenecek kavga çıkaracak bir kocacığa mı, yoksa boşboğaz bir ergen kardeşe mi daha çok tahammül edebilirsin?

Üzülüyorum arkadaşlar onca güzel zamanlarımız geçti zoruma gidiyor yaptığı annemin evimdeyim ama rahat edemiyorum burda kaçarak evlendiğimiz için hem kaçıp gittim hemde aldatılıp geri geldim mutlu değilim olduğum durumdan hata ettim kaçmakla ama olan oldu ne yapabilirim son pişmanlık neye yarar.Erkek kardeşimle anlaşamıyoruz bu evde hatamı başıma kalkıyor mutsuzum çok kimsenin yüzüne bakamıyorum
Isin guzel tarafindan bakalim enazindan bebek olmamis.

Iletisimi tamamen kesin hayatiniza bakin.nefsine duskun deyip aklinizda hafifletmeye calisiyorsunuz.

Siz oyle bir sey yapsaniz adiniz nefsine duskun olmazdi dimi?

Evlenmemis de olsaydiniz aile icinde mutlaka anne kardes arasinda tartismalar olur.istenmiyorum diye dusunmeyin
Oturun ailenizin yaninda.asla donmeyin

Siz de bi kere yabanci adamlarla görüntülü sex yapin bakalim o sizi cok seven adam neler yapiyo ne hakaretler ediyo nasi bosaniyo.
Aldatmak hata degil ahlaksizliktir sizinki de sevgi ask falan degil bagimlilik hastalikli bi takinti kendine gram saygisi olan insan nefsine uydu yapti demez zaten.
bu kafayla devam edin ustunuze kuma getirince de ama ben ilk gozagrisiyim der avunursunuz.
Beyin tutulmanizi bir an önce asmanizi ailevi problemlerinizden kacmak icin bu rezil adamla evliliginizi devam ettirmemenizi temenni ediyorum

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Anne sözü dinle. Birazda kendini dinle. Sevmek hiç birşeyi çözmez ilişkilerde. Hatalardan kastın ne bilemiyorum ama örnek vermek gerekirse şiddet gördüysen bir kere bile muhakkak katlanarak devam eder bu durum asla düzelmez aldatildiysan oda artarak devam eder sözlü tacizse oda bir yetistirilme ve alışkanlık halidir asla değişmez. Bir müddet eve dönme en azından biraz sabırlı ol ki her hata yaptiginda nasil olsa affediyor kafasına girmesin

Anneler asla kızlarının kötülüğünü istemez anneniz diyorsa vardır elbet bir bildiği üzülmek istemiyorsan anneni dinle, sevgi , aşk gelip geçici

Umarım annenize de bunları anlatıp sadece bir hata,sonra bidaha ve bidaha diyerek kadının yüreğine indirmeye çalışmıyorsunuzdur dimi..sakın..

Sevgi kutsal bi olgudur. Böyle bi canlıyı nasıl seviyorsunuz? Hata insanlar içindir bi kere olur, devami ahmaklik ve akıldışıdır. Kendinizi sevmiyorsunuz once kendize sayginiz yok. Sevilecek sey var sevilmeyecek sey var. Sevgi ayarlarinizi degistirip annenizin sözünü dinleyin eminim sizin için çok üzülüyordur. Yazık gercekten.

Hata, bu adamla(!) evlenmekle yaptığınıza denir.

Kocanızın yaptığı şey aldatma oluyor.

Tanımları doğru kullanalım lütfen

2000 doğumlu musun gerçekten?

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Yuh artık. Daha neler göreceğiz. Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim başka. Öyle masum anlatmışsınki kocanı.adam bildiğin seni sürekli aldatıyor daha ne yapmasını bekliyorsun. Büyük hata tanımını da merak ettim. Umarım tüy dikip çocuk falan yapmazsınız.

Cocuk yapmayın da ne yaparsaniz yapin.

Back
X