Eşimi seviyorum ama sürekli hata yapıyor

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Seninki sevme değil saplantı .Anlattığın şeyleri yapıyorsa bu adam .İnsan sevse dahi soğur .Ailen sana gerçekleri söylüyor .Acilen boşan ,çocukta olmadan .Seni sevse o hataları yapmazdı .Bulmuş seni oyuncak gibi oynuyor .Kendine gel ne sevgisi bu ,böyle sevgimi olur .

Eşinizin aldatma eylemini bile basite indirgeyip ufak hatalar olarak nitelendirdiğinize göre boşanmayı düşünmüyorsunuz o zaman her yakalayıp sorun yaşadığınızda lütfen ailenize de yansıtıp insanların huzurunu kaçırmayın nasıl olsa akşam kocanızın iki Güler yüzüne tav olup koynuna gireceksiniz olan aklı sizde kalıp sabaha kadar gözüne uyku girmeyen ailenize olacak

Eşin hata yapmıyor, keyfine keyif katıyor kendince ahlaksızca. Sana da hataydı diyor ve seni kandırmaya çalısıyor kendince ve başarılı da olmuş ki sen bunun adına hata diyorsun. Ömrüne yazık basacaksın tekmeyi olup bitecek. Yazık çok yazık

Siz hata ne demek biliyor musunuz? Bilmeden veya istemeden yanlış yapmaktır hata. Eşiniz sizi bile isteye aldatıyor. Buna hata denemez. Sineye çekmek istiyorsanız siz bilirsiniz ama evi terk edip durmayın boşanmak niyetinde değilseniz. Annenize yazık

Hatayı sen yapıyo olabilirmisin? Aldatılmaya göz yumarak tatlım

Canım kardeşim. Sen o eve döneceksin belli ki. Adam da tabi bırakmaz seni. Aldatmaya "hata" diyen kadın bulmuş bırakır mı hiç. Sadece üzüldüm. Daha çooook gençsin. Keşke gitmemeyi göze alabilsen. Seninki sevgi değil çünkü. Onun ki hiç değil. Kaldığın yerden devam et hayatına annenin yanında. Gidersen daha çok yanacak canın emin ol.

Canım kardeşim. Sen o eve döneceksin belli ki. Adam da tabi bırakmaz seni. Aldatmaya "hata" diyen kadın bulmuş bırakır mı hiç. Sadece üzüldüm. Daha çooook gençsin. Keşke gitmemeyi göze alabilsen. Seninki sevgi değil çünkü. Onun ki hiç değil. Kaldığın yerden devam et hayatına annenin yanında. Gidersen daha çok yanacak canın emin ol.
Haklısınız benim sevgi dedeğim sey galiba bağımlılık bu yüzden vazgeçemiyorum sanırım annemin yanında kalkıcam herkese çok teşekkür ederim gerçeği görmemi sagladınız

Sanal seks mı yapıyor ? Ooo bide seviyorum diyorsun şutla şutla. Gurur nerde senin

Back
X