- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki sevme değil saplantı .Anlattığın şeyleri yapıyorsa bu adam .İnsan sevse dahi soğur .Ailen sana gerçekleri söylüyor .Acilen boşan ,çocukta olmadan .Seni sevse o hataları yapmazdı .Bulmuş seni oyuncak gibi oynuyor .Kendine gel ne sevgisi bu ,böyle sevgimi olur .Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Haklısınız benim sevgi dedeğim sey galiba bağımlılık bu yüzden vazgeçemiyorum sanırım annemin yanında kalkıcam herkese çok teşekkür ederim gerçeği görmemi sagladınızCanım kardeşim. Sen o eve döneceksin belli ki. Adam da tabi bırakmaz seni. Aldatmaya "hata" diyen kadın bulmuş bırakır mı hiç. Sadece üzüldüm. Daha çooook gençsin. Keşke gitmemeyi göze alabilsen. Seninki sevgi değil çünkü. Onun ki hiç değil. Kaldığın yerden devam et hayatına annenin yanında. Gidersen daha çok yanacak canın emin ol.