Eşimi seviyorum ama sürekli hata yapıyor

Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Sence bu ayrılmak ocon yeterlı degılmı bu nasıl bı sevgıkı baska kadınlara ılgı duyan erkege karsı hala sevıyorum dıyorsunuz. Annen haklı ayrıca bu hata degıl karaktersızşık aldatılıyorsun farkındamısın

Basit bir hata gibi olayları anlatmak çok garip geldi bana. Alışık olmadığım bir bakış açısı olduğu için ne diyeyim sevmeye devam o zaman.

yarın öbürgün bu adamdan çocuk yapsan.
o çocuk babasını sanal sex yaparken izlerse ne olacak hayal et bir istersen?!

Aldatan erkekten tiksinilir, Sevilmez
Daha çok gençsiniz lütfen büyük sözü dinleyin ve annenizin yanında kalın

Amaaan hata dediğiniz şey aldatma mıymış? Olur öyle şeyler, erkeğin elinin kiri hata bile denmez buna. Hem sanki fiziksel olarak mı bişe yapmış görüntülü konuşmuş aldatma bile sayılmaz. Affedin yuvanızı yıkmayın. Bir koca kolay bulunmuyor(!)
Tabi ki kocası pırlanta ya sorun yaptığı şeylere bak pehhh ülkede erkek kıtlığı var zaten kocasını nasıl tek başına bırakmış aklım almıyor yazık yazık.

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Hatadan kastın ne???

Nedenini yazmamışsın ama sırf annen istemiyor diye ayrıl boşan diyorum.
Anneler her zaman haklı

Büyük bir hata görüyorum. Beyniniz ve kalbiniz arasında korkunç bir uyum var. Her türlü görsel işitsel materyalle bir an önce beyninizi normal mantıklı işlevine kavuşturmalısınız. Kafa yanmış çünkü! Gençlerin yemeğine havasına suyuna beyni devre dışı bırakan bir şeyler mi karıştıyorlar? ben anlamadım ki! Buraya yazan genç kızların yarısı sağlıklı düşünüp karar vermeyi unutmuş ayol :silah: :KK14:

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Sizi aldatan birini sevmiyorsunuz. Aklinizda iyileştirip sineye çekiyorsunuz. Baskalariyla seks ne demek ya aklinizi basiniza devsirin ve dönmeyin derim. Siz baska bir erkekle bunlari yapiyor olsaydiniz degil size sans vermek evinizin yolunu unuttururdu. Önünüze bakin. Sevgi herseylerin üstesinden gelmez

Allah aşkına akıl tutulması mı yaşıyosunuz siz nedir ya bu? Cevabı besbelli saçma sapan bi konu bu. Nefsine düşkün nedir? Nefsine yenik de anlayalım. Şeytana düşkün de iyi bi alternatif olabilirmiş aslında :)
Ben gerçekten güçsüz ve ufkunu geliştirememiş kadın görmeye tahammül edemiyorum kusura bakmayın. Konu açıp eşinizin yediği haltı yumuşatacaksanız baştan affedin ( ya da içinizden aslında zaten affettiğinizi kabul edin) burda kendinize teselli ikramiyesi aramayın. Zira aklın yolu bir

İnsanın için soğumuyor aksine yanıyor sevdiği adamın başkasına bakıyor olması insan içini yakıp kül ediyor
Nasil için soğumuyor daha ne yapması lazım alıp eve getirse soğuyacak mı için yapma guzel kızım aç gözlerini anneni dinle adam her halükarda seni aldatıyor aldatacakta evde gayet mutlu senin yokluğunun varlığının bir engeli yok

Allahım bu akşam nasıl konular okuyorum böyle.. çok yaşlı değilim 34 yaşındayım ama genç kızların böyle saçma sapan tipler için gözlerini kör etmelerine çok üzülüyorum. sizler neden bu kadar özgüvensizsiniz? çok özür dilerim ama kocanız tam bir gerizekalı.. ben de siz hata yapıyor diyince hesap kitapta ne bileyim iş yerinde sıkıntıları var sandım. adam malın önde gideni ama seviyorsunuz. bu kadar saf olmayın rica ederim..

Üzülüyorum arkadaşlar onca güzel zamanlarımız geçti zoruma gidiyor yaptığı annemin evimdeyim ama rahat edemiyorum burda kaçarak evlendiğimiz için hem kaçıp gittim hemde aldatılıp geri geldim mutlu değilim olduğum durumdan hata ettim kaçmakla ama olan oldu ne yapabilirim son pişmanlık neye yarar.Erkek kardeşimle anlaşamıyoruz bu evde hatamı başıma kalkıyor mutsuzum çok kimsenin yüzüne bakamıyorum

Back
X