- 3 Şubat 2020
- 66
- -14
- 36
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzevkadini12
-
Dul olsam sapık insan çok hatta evli bir arkadaşın olsa seni eve bile sökmüyorlar dul kocamı ayartır diye sizce bu ülkede kadın olmak kolay mıBoşanıp dul kalmak da istemiyormuş ne istiyor belli değil.
Daha önce başka biri olmuştu evlenmeden önce onu seviyordum mutluydum ama o beni sevmediği için ayrıldım ben
Olabilir belki deYanliş anlamayin ama terapi işinizi cözer.
Sizin malasef itilip kakildiginiz insani sevmeye alişmişsiniz. Büyüdügüz ev ve yukarda yazdiginiz bunu gösteriyor. Sizi sevmeyen adamla mutluydunuz...
Sizin sorununuz cinsellik değil.
Alişik totoda don durmaz... siz size sevgi ve saygi veren insani kabullenemiyorsunuz
Kolay.çünkü ülkede öyle şeyler istisna artık.Dul olsam sapık insan çok hatta evli bir arkadaşın olsa seni eve bile sökmüyorlar dul kocamı ayartır diye sizce bu ülkede kadın olmak kolay mı
BilmiyorumKolay.çünkü ülkede öyle şeyler istisna
Şimdi şöyle.benim de benimle aşırı ilgilenen, benden başka hayatında hiçbir şey düşünmeyen bir erkek arkadaşım vardı.ben de onu hiç sevemiyordum neden dersen bence bu kadarı çok aşırı kaçıyor ve doğal olmuyor.her aşırı ilgi gösteren, hayatındaki kişiye hediye, sürpriz giden kişi de çok seviyor demek değil.sorunlu da olabilir.takintılı olabilir, bir takım psikolojik sorunları olabilir.ben o kişiyi o yüzden sevemiyordum işte.sağlıklı bir ruh halinde olmadığı anlaşılıyordu çünkü. Bu tarz bir durum da olabilir.her şeyi fazlası zarar.altında başka şeyler çıkabiliyor.Yanliş anlamayin ama terapi işinizi cözer.
Sizin malasef itilip kakildiginiz insani sevmeye alişmişsiniz. Büyüdügüz ev ve yukarda yazdiginiz bunu gösteriyor. Sizi sevmeyen adamla mutluydunuz...
Sizin sorununuz cinsellik değil.
Alişik totoda don durmaz... siz size sevgi ve saygi veren insani kabullenemiyorsunuz
Ben de ayni durumdayim. Eşim mikemmel yakisikli, zengin arkamda dağ gibi, 1 dedigimi 2 etmez. Disarda yeriz iceriz. Bana deliler gibi asik. Orgazm olamadigim icin terapi düsünmüyorum onun yerine intihar etmek daha mantikli benceNeden inanmıyorsunuz ki anlamıyorum zaten derdim başımdan aşkın intiharı bile düşünüyorum noktaaaa
Yalnız açıkça seni sevmiyorum dediğim, zorla seks yaptığımı hissettirdiğim adam hala arkamdan ağlarsa o bir adam değildir benim için. Sünepe erkek sevmiyorum. Her ne kadar konuya inanmasam da gözümde sümsük biri canlandı ve bu yüzden çekiciliği olmayabilir.Olağanüstü bir mükemmellik anlatıyor.çok yakışıklı, çok iyi seks yapıyor, karım beni sevmiyor diye bütün gece ağlıyor, karısı için yaşıyor, karısına adeta tapıyor, sürekli hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor, sen yoksa intihar ederim falan diyor.ama bu olağanüstü özelliklere rağmen konu sahibi bu adamı sevemiyor.gerçi konu sahibi sensin galiba.
bir an ciddiye aldımBen de ayni durumdayim. Eşim mikemmel yakisikli, zengin arkamda dağ gibi, 1 dedigimi 2 etmez. Disarda yeriz iceriz. Bana deliler gibi asik. Orgazm olamadigim icin terapi düsünmüyorum onun yerine intihar etmek daha mantikli bence
Şimdi şöyle.benim de benimle aşırı ilgilenen, benden başka hayatında hiçbir şey düşünmeyen bir erkek arkadaşım vardı.ben de onu hiç sevemiyordum neden dersen bence bu kadarı çok aşırı kaçıyor ve doğal olmuyor.her aşırı ilgi gösteren, hayatındaki kişiye hediye, sürpriz giden kişi de çok seviyor demek değil.sorunlu da olabilir.takintılı olabilir, bir takım psikolojik sorunları olabilir.ben o kişiyi o yüzden sevemiyordum işte.sağlıklı bir ruh halinde olmadığı anlaşılıyordu çünkü. Bu tarz bir durum da olabilir.her şeyi fazlası zarar.altında başka şeyler çıkabiliyor.
Aslında çalışabilirim iyi bir işim vardı ama bıraktım. Maddi olarak zorlanmam da manevi olarak çok zorlanırım birde içine kapanık biriyim.
Rahatin batmis senin kuzum!! Ne dememizi istiyorsunuz 2 sene flört ettiginde simdiki eviliginde ayni evin icinde yasayinca ne gördün de sogudun? Muhakkak bir seyden sogudun veya iliskinizde monotonlastiginiz icin sogudugunu zannediyor de olabilirsin. Maddi imkaniniz iyiymis cikin yurtdisina biraz dolasin gezip gelin. Baktin hala soguksan bosanirsin.Merhabalar bu sitede ilk yazışım ve siteyi henüz çözemedim biraz karışık geliyor tıpkı şuanki ruh halim gibi.
Ben 6 yıllık evliyim 2 yılda flört dönemim oldu. Eşimle tanıştım ve kafa yapısı olarak bana uygundu evlendim. Yalnız severek evlenmedim çünkü ailemde çok problemler vardı. Sürekli şiddet dayak engelli kardeşlerim vb sürekli suçlanma duygusu vesaire bende evlenip mutlu olurum diye düşündüm. Eşimle hiç mutlu değilim ne yatakta nede ruhen. Cinsel ilişkide zevk almıyorum. Eşim de bana düşkün oldukça bir dediğimi iki etmiyor tip olarakta yakışıklı maddi olarakta iyi ama ben mutlu değilim. Benden ayrılmak istemiyor ve doğu kökenli biri boşanmayı kötü bir şey olarak görüyor ve bende boşanıp dul kalmak istemiyorum ama mutsuzum da lütfen bir akıl verin
Yeşilçam çok izlediniz herhalde siz?Dul olsam sapık insan çok hatta evli bir arkadaşın olsa seni eve bile sökmüyorlar dul kocamı ayartır diye sizce bu ülkede kadın olmak kolay mı
Farketmiyor olabilir.neyse konuya inanmıyorum.başka konuya kafa yormalıyız benceKuzum takintili, hayat merkezi sevgilesi olan insan zaten sorunludur ama konu sahibi böyle bir durum icinde değil. Mutzusum diyor ama mutlulugu orgazimda arayan bir sürec icine girmiş. Eski sevgilimle mutluydum ama o beni sevmiyordu diyor.
Yani eşinin ilgisinden darlanma durumu yok.
Kaos arayan ve kaos yoksa kendi yaratan bir kadin.
Konu neden inandırıcı gelmemiş anlamıyorum yani çok ütopik bir şey mi yanlış evlilik yapmak yanlış karar vermek aynı durumu bende yaşıyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi.
İnsanların inandırıcı bulmamasına yazmıştım tabi ki tavsiyelere uysun ona diyecek bir şey yokKonu sahibinin hicbir tavsiyeye yaklaşmamasi. Terapi, boşanmak, cinselligi onarmak icin adim atmak... hepsine yok yok yok. E ozaman otursun küs küs
Yalnız açıkça seni sevmiyorum dediğim, zorla seks yaptığımı hissettirdiğim adam hala arkamdan ağlarsa o bir adam değildir benim için. Sünepe erkek sevmiyorum. Her ne kadar konuya inanmasam da gözümde sümsük biri canlandı ve bu yüzden çekiciliği olmayabilir.
İnsanların inandırıcı bulmamasına yazmıştım tabi ki tavsiyelere uysun ona diyecek bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?