Eşimi sevmiyorum

Ablacım yeme bizi. Kadın bu kadar ilgi, sevgi gördüğü adama kayıtsız kalamaz. Sevilmeyi seven türüz biz, biri gelip tırnağımıza kadar öpse bin yıllık aşk acısını unutur gideriz. Hiç yoktan saygımız olur, ağlatmayız. O yüzden geçmedi konu kimseye.

Son düzenleme:
Ben dayak yesin mi dedim? Gerçi siz çoğu şeyi tersinden anlayan negatif bir tipsiniz. O yüzden dediklerinize şaşırmıyorum. Ben yorumlarımda adamın da kaygılı bağlandığını en sağlıklısının ayrılmak olduğunu yazdım zaten. Tek bir cümleden onlarca anlam çıkarmanıza gerek yoktu. Diğer yorumlarımda gayet güzel açıkladım. Ekstra size açıklama yapmayacağım. Ne düşünürseniz düşünün.

Teşekkür ederim mantıklı yorumunuz için

Maddi olarak iyi ama zengin olarak çokta zengin değil eşim tipi iyi kıvanç Tatlıtuğ değil ama 183 boyu var esmer ve romantık ama sevmiyorum benim sevebileceğim gibi değil ayrıca evet çok yapışkan ben ayrılmak istedikçe daha da yapışıyor

Boşanmak istiyorum ama eşim kendimi öldürürüm diyor ben napayım onu soruyorum onlarda ayrılmak çok sorun doğulular

Hayır heyecanlanacağım ve seveceğim birini arıyorum istiyorum aşık olmak istiyorum

Bence bir çift terapistine gitmeyi deneyin. Sonra tekrar oturup düşünün

Eğer sen 100% boşanmaya kararlıysan eşinden izin almana gerek yok davanı açabilirsin.
Şuan yaptığın biraz şımarıklık.
Acaba adam senin nazlarından bıkıp kapı dışarı etse hala böyle triplere girebilecekmisiniz?
Kimsenin sevgisi ve sabrı sonsuz değildir.
Aklını başına al.
İstemiyorsan boşanıp hayatını kur, devam etmeyi seçersende eşini yıpratma.

Teşekkürler en iyisi ayrılmak

Bence durum şöyle olacak; kavga gürültü boşanacak, boşandıktan sonra nerde ipsiz sapsız biri varsa bulacak ve bu adamla ilişkisi olacak. Daha sonra adam buna çok çektirecek şiddet aldatma, gibi gibi. Tabi bunları gören kadın eski eşini özleyecektir ama iş işten geçmiştir adam onu hak eden biriyle çoktan evlenmiştir. Sonra bu kadın çaresiz ortada kalır… Gelen gideni aratır…

Peki mesela seni aldatmış olsa hayatında başka bi kadın olsa ne hissederdin?
İnanın mutlu hissederdim en azından içim rahat boşanma davası açardım derdim beni sevmiyor üzülmüyor eşim beni çok takıyor ben mutluysam mutlu oluyor mutsuzsam oda mutsuz oluyor 1 hafta aile evine gitmiştim babam hasta diye aşırı derecede kötü olmuştu bana çok alıştığını söylüyor

İpsiz sapsız adamı ben istemem ki zaten önceki ilişkimi bu yüzden bitirdim çok sevmeme rağmen

Kınayım da başıma gelsin valla ben çok isterdim eşim bana bağımlı yaşasın diye

Ozaman boşan. Kendini öldürmez merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…