Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana eşin normal geldi eşini sevmiyor musun arzulamıyor musun ? Yatakta adam senle konuşmak isterken telle napıyosun mesela uyuyana kadar yetmiyo mu telde vakit geçirmek yani adam çok normal biri bende cinselliğe düşkünüm beni arzulamayan insanla napcam ya kanka kanka evde yaşayamam yani

Eşiniz haklı. Erkekler, sokak ağızı ile, odun diyorlar "böyle" kadınlara. Evlilik ağır geliyor. Siz bekar gibi yaşamak istiyorsunuz. Eş size ekstra yük. Kaldıramıyorsanız tabii ki direkt boşanın.
Beni anlatmışsınız.İki yıllık evliyim yeni yeni kendime geliyorum ve çocuk fikri içimde filizlenmeye yeni başladı.O kadar harika bir eşe sahibim ki hep haksızlık ettiğimi düşündüm.Evlilik bana da yük geliyordu.Bekarlık hayatıma dönmek istiyordum.Toparladım çok şükür.Rabbim eşimin ayağına taş değdirmesin Darısı konu sahibinin başına

Güler misin ağlar mısın tarzı bir konu olmuş.eşinizi haketmiyorsunuz.allah da hep dişi olmayana ceviz veriyor diyorlar böyle durumlara.kısmet ne diyelim? Ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum.keşke okumasaydım

Son düzenleme:
o degilde calisan bi kadinin esinden bahsederken „beni yurtdisi tatillerine götürdü“ demesi bir tek bana mi tuhaf geliyor? Sanki sizin geliriniz yokmus da onun götürmesine muhtacmissiniz gibi.
Beraber biriktiriyoruz tabiki ama orada şunu demek istedim dar zamanımızda sırf ben istiyorum diye kartlarına yüklenip götürdü.

Şu yazdığınızı yaşamak isteyen o kadar çok insan biliyorum ki bir sorun var ama muhtemelen ana kaynağı ya işinizde yorulmanız ya da psikolojik olarak onun hissettiklerini ona hissetmemeniz olabilir. Sizin problemin ana kaynağını bulmanız lazım eğer işinizse sorun buna bir çözüm bulmamız lazım eğer ikinci ise bir destek almanız lazım yol haritasını çizmek için.

Ben tam sizin eşiniz gibiyim. Eğer benim eşim bu isteklerime karşılık vermeyip sizin yaptığınız şeyleri yapsaydı ben de boşanmak isterdim fakat bu tek taraflı bir şey değil. Ben teması çok severim, eşim sevmez ama beni mutlu etmek için fedakarlık yapar. Eşimin sevgi dili kaliteli zaman geçirmektir, bu yüzden ben de onun sevdiği şeyleri yapmak için fedakarlık yaparım. Evlilik böyle bir şey. Tek taraflı bir şeylerin yapılmasını beklemek haksızlık kesinlikle. Bu arada bence eşiniz istiyor diye değil zaten telefonla yatağa girmemek vs normalde olması gereken bir şey. Evlilik terapistine gidebilirsiniz. Bir yorumda beş sevgi dili kitabını önermiş bir üye, ben de öneriyorum. Kesinlikle bakış açınızı değiştirir.

Eşiniz haklı, istekleri makul. Ortada buluşmak zorundasınız aksi halde adam gideceğinin sinyallerini vermiş.
Eşinize karşı soğuma var mı sizde yoksa en başından beri böyle miydi?

Şimdi verdiğin tavsiyeler güzel ama evet erkeklerin libidosu yüksek kısmı doğru değil.ve erkeklerin hayatında çok önemli bir yer kaplamıyor. Daha doğrusu her erkek için aynı şey geçerli değil.kişiden kişiye göre çok değişiyor.ayrıca çok istekli ve çok isteksiz kadınlar da var.kişisel meseleler.cinsiyet genellemesi her konuda olduğu gibi bu konuda da yanlış.

Son düzenleme:
Bugün bana çocuk olmasaydı bu kadar sürmezdiye kadar getirdi. Bilmiyorum günahına mı girdim adamın.. insan evlenmeden de nasıl bir yuva olacağını bilemiyor..
Ortada bir kaos yok onu sevdiğinizi ve çabalayacğınızı söyleyin. Ortak bir karara varın birbirinizi razı ederek. Hanımefendi bu zamanda eşine düşkün sohbet etmek isteyen telefonla yatağa girmeyen bir eşiniz var ne kadar büyük nimetler icerisindesiniz. Maddi sıkıntınız yok evladınız var bunların hepsi ile imtihan olan insanlarla dolu bu site bence ayrılık gibi sözler asla etmeyin. Ve daha enerjisi yüksek davranın içinizden gelmiyor durumu bence bir vesvese bu kadar güzel nimetleri olan bir evliliği şeytan elbetteki bozmak isteyecekti zaten. İçinizden gelmiyorsa da rol yapın emin olun bir süre sonra siz daha çok enerjik ve ilgili olacaksınız. Önemli olan şu noktada eşinizi kırmadan sevdiğinizi ifade edip ortak noktada buluşmak. Hem onun istediği olacak hem sizin.

Eşinizle çok uyumsuz görünüyorsunuz. Atıyorum yatarken sarılmayı sevmem ama diğer türlü eşimle aram iyi, cilveleşirim, uzun uzun sevişirim deseniz tamam ama siz adama hiçbir temas göstermek istemiyorsunuz. Doğumdan sonra böyle olduysa bir yardım almanız gerekir hep böyleyse adam da artık kendini çekmesi gerekir belli ki sevmiyorsunuz eşinizi.

Aslında bütün bunlar orta yol bulunup aşılacak şeyler ama siz çok orta yola da yanasmiyosunuz sanırım. Bu, karşı tarafı çok yıpratır. Evliliğimizin dinamiklerini siz tek başınıza belirleyemezsiniz. Sarılarak yatıp bi süre sonra diğer tarafa dönmek istiyorsanız eşinize "hadi sen bana arkadan sarıl" diyebilirsiniz mesela. Ya da donseniz bile eşinizin elini tutarak uyutabilirsiniz. Bu, eşinizle birlikte uyumaktan mutlu olduğunuzu gösterir. Cinsel ilişki konusunda da gerçekten çok düşüncesizce yaklaşıyorsunuz. Evet her insan haftada 4 kez ilişkiye girmek istemeyebilir, yorgun olabilir o kafada olmayabilir ama öpüşmek istememek, oldu bittiye getirmek ne demek. Benim eşim on sevisme olmadan üstüme atlamaya kalktığında ben istiyosam bile hevesim kaciyo, bırak istemiyorum diyorum. Eşiniz sizin onu sevdiğinizi, arzuladığınızı hissetmiyor. Kendimden örnek verecek olursam, benim de haftada 4 kere sevişmeye halim kalmıyor, ama gün içinde eşime cilve yapiyorum, flortoz konuşuyorum, hiçbisey yapmasam seni çok özledim diyorum ama aynı akşam yorgun olabiliyo ya da usenebiliyorum. O zaman da "özür dilerim aşkım ben de istiyorum ama gerçekten çok uykum geldi" deyince adam anlayışla karsiliyor. Onu arzuladığımı, sadece o an halimin olmadığını biliyor çünkü. Dikkat edin, bu iş bu şekilde ya boşanmaya ya aldatilmaya gider

o degilde calisan bi kadinin esinden bahsederken „beni yurtdisi tatillerine götürdü“ demesi bir tek bana mi tuhaf geliyor? Sanki sizin geliriniz yokmus da onun götürmesine muhtacmissiniz gibi.

Yani yani ne desem bilemedim, ultra zavallica ezikce, bazi kadinlarin bu sekilde kendilerini muhtac ya da 8 yas cocukz ekasinda gormesi uzucu ne yazsam bilemedim.

Son düzenleme:
Topyekun kocaya hak verilen nadir konulardan.

Ben de eşinizi haklı buldum açıkçası. Sarılma, temas vs bir şekilde orta yol bulunur ama sevişmeyi oldu bittiye getirip "hadi yap da uyuyalım" der gibi yapıyorsunuz. Bu da gerçekten karşı tarafa zevk vermemeyi geçtim kötü hissettiren bir şey.

Sevgi diliniz farklı, benim sizin gibi sevgililerim vardı 3. Ayda ayrıldım. Tamam yapış yapış değilim elbette kişisel alanıma da aşırı önem veririm ama sevdiğim kişiden sevildigimi görmek, yaşamak isterim. Seviyorum demek yetmez bunu içten göstermek lazım, eşiniz değil ama siz zaten hep soğukmuşsunuz.

Hele yatakta yaptığınız aşırı duygusuz bir hareket ya, gece olmuş özel alanınıza çekilmişsiniz, sohbet, günü değerlendirme, sarılma öpüşme yüzüne saçına dokunma, sevgiye göz teması.. ortak bir hayat paylaşırken kurulan bağları, hisleri, tutkuyu güçlendirme ne bileyim birbirine tutunma, güvenme... Varken elinize tel alıp arkanızı dönüp takilmaniz korkunç. Allah yazdıysa bozsun

Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.

Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Çocuktan sonra mı böyle oldunuz yoksa hep temastan hoşlanmayan biri miydiniz?
Sizin hissettiğiniz sevgi mi alışkanlık mı bunu da sorgulamanız gerekiyor bence.

Aranızda bir bağ var ama sizde çekim yok, eğer olsaydı 4 değil 44 yıllık da evli olsanız sevdiğinizi göstermenin türlü yolu olurdu, belki sadece onun sevmesi yetti size, sevgisine güvenip sizi tolere eder sandınız bilemiyorum ama hisler ve çekim karşılıklı olursa bir anlamı olur, tek taraflı olunca sürekli sevgi bekleyen taraf sonunda bıkar, eşinizde olduğu gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…