Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Sanırım siz çalışmıyorsunuz Valla hem çalışıyor, hem çocuk sahibi olup hem de bunları yapabiliyosanız sizi ayakta alkışlıyorum

Eşin sonuna kadar haklı. Kıymetini bilmen lazım. Sevişirken öpüşmeyi sevmiyorsun, kısa kessin hemen bitsin istiyorsun, uyurken sarılmak yok ,dokunmak yok. Eee bu nasıl evlilik ?

Eşini bence sevmiyorsun , sadece alışkanlık var ortada. Herkesin libido seviyesi de aynı değil. Eşin haftada 4 kez istiyor, sen 1-2 diyorsun. Olabilir kadınlar bazen hastalanır kendini rahatsız eder sürekli seks yapmak zorunda değiliz lakin sen sürekli eşini reddediyorsun.

İnsan öpmek,koklamak, sarılmak ister eşine. Bundan daha doğal ne var?
Bu sitede bazı kadınlar şikayet ediyor üzülüyor kocamın kuşu ötmüyor ben zorluyorum , güzel şık kıyafetler giyiyorum, zar zor ilişki oluyor sinirden çıldırıyorum diye yazıyorlar.

Bu evlilik böyle gitmez , Boşanmalısın bence.

Adam ne güzel yatak odasında " telefonu bırakalım birbirimizle sohbet edelim" diyor. O da yoğun 2 işle uğraşıyormuş. Sen de yoğunum yoruluyorum diyorsun ,

erkekler cinsellik yaşamaz ya da mastürbasyon yapmazlarsa bir süre sonra ağrı hissederler evet bu doğru.

Eminimki birçok kadın böyle bir eş hayal ediyordur hayatında. Şimdi asıl soru şu: sen bu evlilik için gerçekten bir şeyler yapmak istiyor musun?

Ortada aslında dağ gibi bir problem var.Ve evet kendinize çeki düzen vermezseniz evliliğiniz bitebilir.Nerden mi biliyorum.Biz de roller sizin tam tersi ordan biliyorum.Ancak bizimkini kurtaran kısmı cinsellik yaşarken hiçbir sorun yok.O kısmı güzel.Ama sıklığı bana göre az.Esim daha isteksiz bende anladigim kadarıyla çok istekliyim.Ben haftada 4-5 , eşim ise 1-2.Gun içinde öpme sarılma olsa da bazen reddedilmek zoruma gidiyor.Ve evet ciddi ciddi boşanmayı düşündüğüm şeyler oluyor.

Bir de isteksiz biriyle sevişmek çok kötü.Siz sevişmeyi ,opusmeyi mi sevmiyorsunuz .Eşinizi mi?

Son olarak üzgünüm ama ben eşinizin yerinizde olsam boşanma planlarını bile kurmuştum kafamda.Esinize yetersizlik ve değersizlik duyguları yüklüyorsunuz haberiniz yok.Umarim duzelirsiniz.Saglicakla kalin

Bence karakterde kusur yoksa, ağır travmatik durumlar yoksa (Kumar,alkolizm,aldatma ya da cinsel yöenlimde uyumsuzluk) her evlilik kurtarılabilir. Eşiniz iletişime açık biri, bence evlilik terapisini mutlaka deneyin. Devam ettirin, eğer hala bir şeyleri olduramıyorsanız yol haritanızı ona göre güncelleyin.

Yanlış yapıyorsunuz. Benim eşim çok yoruluyor işde, yine de az bir az hevessiz gibi gelse çok canım sıkılıyor, istek de kalmıyor hiçbir şeye. İyi ki çok az oluyor böyle ve hemen toparlıyor yoksa buz gibi soğurdum.

Ama sizin de canınızda yoksa böyle şeyler ne yapılır bilemiyorum. İçten gelen bir tutku olması lazım, sonradan kazanılan birşey değil herhalde.

Hanımefendi gördüğünüz üzere eşi libidosu yüksek birisi ki 2 güne bir istiyor ayrıca benim eşimde öyle ona dokunmamla hatta saçma sapan hareketlerle bile azdığını söylüyor bende gülüyorum bazen ne alaka diye eğerki karşınızdaki partneriniz böyleyse bu değişmez kabul etmek zorundasınız napsın yani adam elinde olan birşey değilki mecbur karısına yanaşacak zaten başkalarında gözü olmasın dimi bence çok saçma düşünüyorsunuz cinselliği sevmeyen önceden konuşsun evlenmeden birbirinin beklentilerini karşılak zorunlu evlilikte diye düşünüyorum

Duygusal istekleri en aza indirgemek bence kişinin kendisi ile bir problemi olduğunu gösterir içinizdeki birşeyler size ket vuruyor. Yani gerçek sebeb yorgunluk mu sadece yoksa eşinizle ilgili daha büyük problemleriniz mi var bu mu engelliyor. Kadın olarak eşin bunu istemesi sizi aksine mutlu etmeli yatağa telefonla girmeyin ne olacakki mesela kapatın koyun kenara bu en ufak bı adım bence kendi icinizde çözmeniz gereken sorunlar var yardım alın gerekirse

o degilde calisan bi kadinin esinden bahsederken „beni yurtdisi tatillerine götürdü“ demesi bir tek bana mi tuhaf geliyor? Sanki sizin geliriniz yokmus da onun götürmesine muhtacmissiniz gibi.
Muhtaclikla alakası yok bence, kendisini mutlu etmek için çok çaba sarf ettiğini anlatmak istemiş. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama hatırı sayılır gelirin bile olsa sürekli fildir fildir yurtdışı tatiline gidilmiyor.

Allah'ından daha ne istiyorsun konu sahibi
Sanırım siz çalışmıyorsunuz Valla hem çalışıyor, hem çocuk sahibi olup hem de bunları yapabiliyosanız sizi ayakta alkışlıyorum
Sanki maraton mu koşacak.iki sohbet muhabbet.çalışıyoruz diye bitkisel hayata mi gireceğiz?.konuşmaya da mı enerjiniz kalmıyor yani.oynayamam yerim dar.

Evet kocası götürmüş gerçekten.kredi kartlarından çekti diyor.ortaklaşa ödememişler ki.

Onu demedim ki cinsiyetle alakası yok diyorum.

Ben kadınların bu konularda erkeklere göre daha toleranslı olduğunu düşünüyorum. Erkek karşısındaki insandan ilgi göremeyince, yatakta tatmin olmayınca çok uzun süre uğraşmıyor. Adamın maddi durumu da kötü değilmiş anladığım kadarı ile, bosansa çok bişey kaybetmez

Gerçekten çok soğuk bir insan olduğunuz yazımınızdan dahi belli. Bence eşinizi de sevmiyorsunuz. Mantık ağır basmış. Sevseniz siz dokunmak öpmek istersiniz.
Ben temas sevmem soğuk bir insanım. Ama istisnalarım vardır. Biri eşim biri oğlum. Hep dokunmak ellemek öpmek isterim. Eşim bana ön sevişme öpüşmeyi kısa tut bitsin tavrında olsa ben de boşanmak isterim. Ayrıca uyumadan önce mavi Işık tehlikeli.
Buradaki koca her konuda haklı özetle

Bence ezinjz
Evet uyumuyorsunuz keske benimde esim böyle olsaydi benimde esim haftada bir falana okey şimdi yurt disinda cinsellik dahi konuşmuyoruz yani benim icin suan sorun değil ama ilerde fikrim değişirse boşanma sebebi olur benim icin eşinizin istekleri bence cok normal kadin olarak esim ayni sizin gibi davransaydı bende mutsuz olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…