Valla iş yerinde nefes almaya halim kalmıyor ama eve gidince gülüş oynaş mutlu oluyorum. Napalım somurtup oturalım mı hiç sevmem ruhsuz insan yanımdaSanki maraton mu koşacak.iki sohbet muhabbet.çalışıyoruz diye bitkisel hayata mi gireceğiz?.konuşmaya da mı enerjiniz kalmıyor yani.oynayamam yerim dar.
ilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.Bu devirde ne istediğini açıkça ifade eden , gel konuşalım diyen erkek kaldı mı ya .Kocanizin gözü ve gönlü dışarı kaysın diye tam gaz uğraşıyor gibisiniz . Eşiniz adına üzüldüm.
Ne iş yapıyorsunuz?Valla iş yerinde nefes almaya halim kalmıyor ama eve gidince gülüş oynaş mutlu oluyorum. Napalım somurtup oturalım mı hiç sevmem ruhsuz insan yanımda
Yazdığın maddeleri adeta bir erkek yazmış gibi hissettim. Çünkü genelde bu maddelerin hepsinden kadınlar şikayetçi olur.Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
Bence olmayınca uzatmanın manası yok birini 15 sene beklemeyi kadın olsun erkek olsun hastalıklı buluyorum . vajinismus bir kadını -sayet eğer ısrarla tedaviyi reddiyorsa , doktora gitmiyorsa, cinsel hayatimizi düzeltmek için cabalamiyorsa - erkek olsam ben 1 sene bile beklemem . Giden ömürden gidiyor olmuyorsa uzatmayacaksin. Değişen insan pek görmedim . Konu sahibinin eşi de anladığım kadarıyla bu kafadailk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.
10-15 sene neden beklesin insan yahu? 25 yaşında evlensem 35-40 yaşından sonrami sex yapabilicemilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.
35-40 dan sonra seks yapılamıyor mu üzdü bu yorum10-15 sene neden beklesin insan yahu? 25 yaşında evlensem 35-40 yaşından sonrami sex yapabilicem
Buna ben de katılıyorum. Ben kadın olarak beklemem kaldı ki erkeğin beklemek istememesi gayet doğal. Neden 15 yılını harcasın?Bence olmayınca uzatmanın manası yok birini 15 sene beklemeyi kadın olsun erkek olsun hastalıklı buluyorum . vajinismus bir kadını -sayet eğer ısrarla tedaviyi reddiyorsa , doktora gitmiyorsa, cinsel hayatimizi düzeltmek için cabalamiyorsa - erkek olsam ben 1 sene bile beklemem . Giden ömürden gidiyor olmuyorsa uzatmayacaksin. Değişen insan pek görmedim . Konu sahibinin eşi de anladığım kadarıyla bu kafada
Birde duygusal soğukluk olunca tahammül edememiş konu sahibinin eşinin tutunacak hiçbir şeyi yok gibi bu evlilikte .Buna ben de katılıyorum. Ben kadın olarak beklemem kaldı ki erkeğin beklemek istememesi gayet doğal. Neden 15 yılını harcasın?
Konu sahibinin eşi de patlamış nihayet. Demek ki sürekli yaşanıyor ki adam boşanmaya kadar getirmiş mevzuyu. Düzelir mi? Tamamen kadına bağlı.
Bana da öyle geldi. Kadınlar sürekli kendilerine veren erkeklerin onları daima taşıyacaklarını zannediyor. Ama en nihayetin de o da bir insan ve duygusu var.Birde duygusal soğukluk olunca tahammül edememiş konu sahibinin eşinin tutunacak hiçbir şeyi yok gibi bu evlilikte .
Ben sevmeme kısmına katılmıyorum, olabilir veya olmayabilir. Ama soğukluk kısmına katılıyorum, bazı insanların yapısı böyle. Ben ultra yumoşum mesela, köpek sahibiyim her sabah kalkar köpeğime sarılırım, gün içinde sarılırım, sokak kedisi/köpeği görürsem yolda durur severim ... Annem de hayvanları sever ama uzaktan sever öyle içli dışlı olmayı sevmez, tüye dokunmayı sevmez, ama sever, hayvanları. Hayvanları besler, ihtiyaçlarını giderir, sokağımızdaki kedi ve köpeklerin dış parazitlerini annem yapıyor mesela, onun da sevgi gosterme sekli bu sekilde. Bazı insanlar böyle işte, sevgi duyar ama o kadar duygusal veya yumoş değiller umarım anlatabilmişimdir, başta da yazdım, konu sahibesi ve kocası bu şekildeler uyumsuzlar baştan evlenmemesi gereken bir çift sevgi dilleri çok farklı.Gerçekten çok soğuk bir insan olduğunuz yazımınızdan dahi belli. Bence eşinizi de sevmiyorsunuz. Mantık ağır basmış. Sevseniz siz dokunmak öpmek istersiniz.
Ben temas sevmem soğuk bir insanım. Ama istisnalarım vardır. Biri eşim biri oğlum. Hep dokunmak ellemek öpmek isterim. Eşim bana ön sevişme öpüşmeyi kısa tut bitsin tavrında olsa ben de boşanmak isterim. Ayrıca uyumadan önce mavi Işık tehlikeli.
Buradaki koca her konuda haklı özetle
Ben kadınların bu konularda erkeklere göre daha toleranslı olduğunu düşünüyorum. Erkek karşısındaki insandan ilgi göremeyince, yatakta tatmin olmayınca çok uzun süre uğraşmıyor. Adamın maddi durumu da kötü değilmiş anladığım kadarı ile, bosansa çok bişey kaybetmez
Beyefendi bosanirsa yüzde yüz haklı . Ve dışarda böyle anlayışlı libidosu yüksek ve en en önemlisi haklı sebeplerle boşanmış erkeği kapmak için bekleyen binlerce kadın var . Konu sahibi bir an önce harekete geçmeli .Bana da öyle geldi. Kadınlar sürekli kendilerine veren erkeklerin onları daima taşıyacaklarını zannediyor. Ama en nihayetin de o da bir insan ve duygusu var.
Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.Ben sevmeme kısmına katılmıyorum, olabilir veya olmayabilir. Ama soğukluk kısmına katılıyorum, bazı insanların yapısı böyle. Ben ultra yumoşum mesela, köpek sahibiyim her sabah kalkar köpeğime sarılırım, gün içinde sarılırım, sokak kedisi/köpeği görürsem yolda durur severim ... Annem de hayvanları sever ama uzaktan sever öyle içli dışlı olmayı sevmez, tüye dokunmayı sevmez, ama sever, hayvanları. Hayvanları besler, ihtiyaçlarını giderir, sokağımızdaki kedi ve köpeklerin dış parazitlerini annem yapıyor mesela, onun da sevgi gosterme sekli bu sekilde. Bazı insanlar böyle işte, sevgi duyar ama o kadar duygusal veya yumoş değiller umarım anlatabilmişimdir, başta da yazdım, konu sahibesi ve kocası bu şekildeler uyumsuzlar baştan evlenmemesi gereken bir çift sevgi dilleri çok farklı.
Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Seven insan öpmek sarılmak ister.
Annenin babana teması sevip sevmediğini bilemezsin işteValla Khomyukcum dedigim gibi insanlar cesit cesit. Temas sevmeyen insan da cok, taniyorum yani hem annem hem baska tanidiklarim o turden:)
Konu sahibi bence burda kocasının cinsel olarak isteksiz olduğundan yakınan kadınlardan habersiz. Libido seviyeleri de eşit değil. Sarılmayı, öpüşmeyi sevmiyor, seks yaparken hemen olsun bitsin istiyormuş. Tuhaf geldi bana bilemedim.Beyefendi bosanirsa yüzde yüz haklı . Ve dışarda böyle anlayışlı libidosu yüksek ve en en önemlisi haklı sebeplerle boşanmış erkeği kapmak için bekleyen binlerce kadın var . Konu sahibi bir an önce harekete geçmeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?