Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Sanki maraton mu koşacak.iki sohbet muhabbet.çalışıyoruz diye bitkisel hayata mi gireceğiz?.konuşmaya da mı enerjiniz kalmıyor yani.oynayamam yerim dar.
Valla iş yerinde nefes almaya halim kalmıyor ama eve gidince gülüş oynaş mutlu oluyorum. Napalım somurtup oturalım mı hiç sevmem ruhsuz insan yanımda

Bu devirde ne istediğini açıkça ifade eden , gel konuşalım diyen erkek kaldı mı ya .Kocanizin gözü ve gönlü dışarı kaysın diye tam gaz uğraşıyor gibisiniz . Eşiniz adına üzüldüm.
ilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.

Yazdığın maddeleri adeta bir erkek yazmış gibi hissettim. Çünkü genelde bu maddelerin hepsinden kadınlar şikayetçi olur.
Öncelikle yazdığın maddelerin hepsini yapan, söyleyen aynısı benim kocam. Sanki kocamı anlattın gibime geldi.
Yalnız aramızda kocaman bir fark var. Ben de kocamın bu durumunu çok seviyordum. Olması gereken o çünkü. İnan çabuk bunalan biriyim ama o bana sarılınca dünyalar benim oluyor. Sürekli sarilabilir,sonsuza dek öpebilir. O da bundan çok memnun. Hatta bazen diyor ki bu kadar sarılıyorum, öpüyorum hiç sesin çıkmıyor. Eee ne yapabilirim ki adam zaten dışarıda yorgun bir de ben mi itekleyeyim. Nereye gitsin bu adam? Bunlar normal diyorum. Yani ben senin gibi davransam buz gibi soğur benden. Evliliğim bile bitebilir o derece.
Cinsel ilişki,telefon konunun bile benimle aynı. Yatağa girdi mi telefonu bırakır. Ya da birlikte bakarız. Sonra kapatır. Cinsel ilişkiyi seviyor adam. Yani her gün ok desem her gün yapar. Ama aynı senin kocan gibi. Ben istemeyince dokunmaz. Çünkü sen isteyince daha güzel oluyor diyor. ( Ona bu konuda da katılıyorum) Ama şu var ki ben de onun gibi seksi sevdiğim için haftada 2 falan bana az. O yüzden uyum sorunu hiç yaşamıyoruz. Ben sürekli istekli olduğum için o yüzden bu konuda çok şükür hiç sorun yaşamadık.
Eşine çok hak verdim. Allah korusun dinamit gibi patlatırsın evliliği. Daha özenli ve istekli olmalısın. Çünkü boşanmaya çıkarsa haklı gerekçeleri var. Evlilik alma-verme dengesi üzerine kurulu. Hep alırsan isteyen erkek karşısında sorun yaşaman kaçınılmaz.

Bence olmayınca uzatmanın manası yok birini 15 sene beklemeyi kadın olsun erkek olsun hastalıklı buluyorum . vajinismus bir kadını -sayet eğer ısrarla tedaviyi reddiyorsa , doktora gitmiyorsa, cinsel hayatimizi düzeltmek için cabalamiyorsa - erkek olsam ben 1 sene bile beklemem . Giden ömürden gidiyor olmuyorsa uzatmayacaksin. Değişen insan pek görmedim . Konu sahibinin eşi de anladığım kadarıyla bu kafada

10-15 sene neden beklesin insan yahu? 25 yaşında evlensem 35-40 yaşından sonrami sex yapabilicem

Buna ben de katılıyorum. Ben kadın olarak beklemem kaldı ki erkeğin beklemek istememesi gayet doğal. Neden 15 yılını harcasın?
Konu sahibinin eşi de patlamış nihayet. Demek ki sürekli yaşanıyor ki adam boşanmaya kadar getirmiş mevzuyu. Düzelir mi? Tamamen kadına bağlı.

Birde duygusal soğukluk olunca tahammül edememiş konu sahibinin eşinin tutunacak hiçbir şeyi yok gibi bu evlilikte .

Birde duygusal soğukluk olunca tahammül edememiş konu sahibinin eşinin tutunacak hiçbir şeyi yok gibi bu evlilikte .
Bana da öyle geldi. Kadınlar sürekli kendilerine veren erkeklerin onları daima taşıyacaklarını zannediyor. Ama en nihayetin de o da bir insan ve duygusu var.

Ben sevmeme kısmına katılmıyorum, olabilir veya olmayabilir. Ama soğukluk kısmına katılıyorum, bazı insanların yapısı böyle. Ben ultra yumoşum mesela, köpek sahibiyim her sabah kalkar köpeğime sarılırım, gün içinde sarılırım, sokak kedisi/köpeği görürsem yolda durur severim ... Annem de hayvanları sever ama uzaktan sever öyle içli dışlı olmayı sevmez, tüye dokunmayı sevmez, ama sever, hayvanları. Hayvanları besler, ihtiyaçlarını giderir, sokağımızdaki kedi ve köpeklerin dış parazitlerini annem yapıyor mesela, onun da sevgi gosterme sekli bu sekilde. Bazı insanlar böyle işte, sevgi duyar ama o kadar duygusal veya yumoş değiller umarım anlatabilmişimdir, başta da yazdım, konu sahibesi ve kocası bu şekildeler uyumsuzlar baştan evlenmemesi gereken bir çift sevgi dilleri çok farklı.

Son düzenleme:

Ben katiliyorum, parasi olan adam bosanmis olsun, kel olsun fodul olsun ne olursa olsun kadinlar pesinden kosuyor bu devirde. Kaldi ki adam duzgun, akli basinda bir insan kimi istese bulur.

Bana da öyle geldi. Kadınlar sürekli kendilerine veren erkeklerin onları daima taşıyacaklarını zannediyor. Ama en nihayetin de o da bir insan ve duygusu var.
Beyefendi bosanirsa yüzde yüz haklı . Ve dışarda böyle anlayışlı libidosu yüksek ve en en önemlisi haklı sebeplerle boşanmış erkeği kapmak için bekleyen binlerce kadın var . Konu sahibi bir an önce harekete geçmeli .

Adam makul,sıkıntı kısmı sizde eğer tek başına çözemiyorsanız terapi düşünün

Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Seven insan öpmek sarılmak ister.

Gorumcem ayni durumdaydi, calisma saatleri kotu olan bir yerde yoneticiydi, cocuk olduktan sonra iyice duzenleri bozuldu. Hep yorgundu.
Maasi dusuk, eve yakin, calisma saatleri duzenli bir ise girdi. Arada bir cocugu annesine birakip basbasa sinemaya, gezmeye , tatile gitmeye basladilar. Su anda esiyle kendisinin iliskileri de psikolojileri de cok daha iyi.

Valla Khomyukcum dedigim gibi insanlar cesit cesit. Temas sevmeyen insan da cok, taniyorum yani hem annem hem baska tanidiklarim o turden:)

Valla Khomyukcum dedigim gibi insanlar cesit cesit. Temas sevmeyen insan da cok, taniyorum yani hem annem hem baska tanidiklarim o turden:)
Annenin babana teması sevip sevmediğini bilemezsin işte
Ben de temas sevmem oğlum ve kocam hariç
Otobüste insana değmemek için kimsenin yanına oturamayan insanım ben. Ama istisnası sevgilidir

Konu sahibi bence burda kocasının cinsel olarak isteksiz olduğundan yakınan kadınlardan habersiz. Libido seviyeleri de eşit değil. Sarılmayı, öpüşmeyi sevmiyor, seks yaparken hemen olsun bitsin istiyormuş. Tuhaf geldi bana bilemedim.

Belki de kendisiyle ilgili sıkıntıları vardır, psikolojik sebebi olabilir ya da hormonlarda sorun vardır. Ama boşanmak istemiyorsa kendisini değiştirmesi şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…