3 gun de az degil mi:)biraz sular durulaaydi:)Veya esiniz yurtdisindan ne zaman donuyorsa eger 1 ay falansa uzun olur tabi..
Yinede sen bilirsin canim.ins en kisa zamanda olgunlasir esin..
cnm değişmiycek diye diretirse 3 gün bile fazla değil mi..
bilmiyorum cnm belkide haklısın ama yani işler daha da kötü ye giderse yani blöf için de boşanma davası açılmaz ki..ama hakediyor aslında..bi süre telefonlarına çıkmasam nasıl olur..off kafam çok karışık ama çok çok çok kırgınım ..
cnm bu facebook olayını nasıl alttan alabilirim söyler misin.
Diretirse tabi ki oyle..ama bu 3 gunu konusmadan gorusmeden gecirirseniz az gibi geldi.
Ha gorusup soylersen o da diretirse cok bile..
Canim sakin ders vermek icin dava falan acayim deme.bunun dersimi olur.ya iş inada binerse? Üstelik seviyorum diyosun.sevgiyle kurulmus bi yuva bu kadar kolay harcanmamali. Zaten eşinde kesinlikle ve kesinlikle seni deniyor bosanicam demekle.seni kaybetmekten korkuyor guzelde kizsin kocanda biliyor kiskaniyor.kaybetme korkusuylada ilgiyi kendi üzerinde tutmaya çalışıyor.faceten resimleri kaldirmis durumunu degistirmis ama sifreyi degistirmemis.bi halt karistiran önce sifreyi degistirirdi.ustelik aramayi sormayida keserdi ama sen acmayinca annenden ulaşmış. Sadece ve sadece naz yapiyor inan.ozlemis kaybetmekten korkuyor kiskaniyor bence bu hareketleri gayet dogal.keske bosanmayi dillendirmeseydi. Bunun icinde tavsiyem sudur:sakin bi sekilde cok kirildigini, bosanmayi bu kadar cok dillendirdigine göre istenmedigini düşündüğünü o sebeple gercekten bosanma fikrinin aklina düştüğünü söyle. Bu kezde senden suphelenecektir.ozaman yine sakin bi sekilde ayni cumleleri tekrarla.erkek kalin kafali oluyor napalim idare etcez :) sonrasinda eminim bidaha bu lafi dillendirmez. Yine kavga cikarir belki ama bosanmayi dillendirmez. Benimde esim askerdeyken böyle yapardi :) askerden once cok mutluyduk askerde kafayi yedigini sanmıştım ama donunce yine eskisi gibi mutlu günlere döndük :)
sebepsiz yere kızıp evlilik durumunu değiştirmesi,başka biri mi var demesi çok garip
burnuma kötü kokular geliyor.sanki biriyle yakalasan;boşluktaydım ,
sende soğuktun, gurbet elde yapayalnız kaldım da yaptım. bi cahillik
diyecek gibi duruyor.yakında face şifresini değiştirirse hiç şaşma.
eğer imkanın varsa habersiz dayan kapısına hatta bi süre takip et bakalım neler yapıyor oralarda.
Noluyo yaa?Bu nasıl bi laftır?Ya sen onun namususun, eşisin. Bu oros... Lafı ne yaaa? Delirdim burda resmen!!! Abla. Ben seni yönlendiremem asla ama en azından sen sakin ol ki; sular durulduğunda karşına çıkıp yüzlü yüzlü sende bana bunu yaptın diyemesin.
Eskiden kadınlar naz yapardı, adamlar uğraşırdı
Erkek kaprisi insanın içini tüketiyor ya, Allah yardımcın olsun arkadaşım
Bence bu uzaklıktan degil adamın karakterinden kaynaklanıyor.
İsi sıkı tut canım geldiginde de aynı davranır ve sana yıpratıcı olur. Bi sekilde devam ederse evlilik boyuncr böyle devam eder.
Biz de esimle is nedeniyle yaklsik 1 yıldır ayriyiz, ara ara gelip gidiyor. Ama bu 1 sene icinde uzakta kaldığımız sürede hic kavga etmedik. Ayrılık nedeniyle anlaşmazlık olsa da hep orta yolu bulduk sesimizi bile yükseltmedik. Bunlar onemli.
Ben senin konumunda olsaydım dayanamazdim.
allah yardım etsin gerçekten..
bu tür erkeklerle uğraşmak gerçekten zor..
bi de uzaksınız fln dahada sıkıntı verir anlıyorum seni...
inşallah anlar hatasını düzelir herşey...
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Seninki de bir başka betermiş.
O nasıl laf insan karısına nasıl bu sıfatı uygun görür?
Sonra nasıl seviyorum diyebiliyorlar.
Aklım almıyor gerçekten.
Şuan sinirlerim o kadar bozuk ki verseler elime şu kafasız adamları fena yolarım.
Ben olsam sabredemezdim, bu yaptığı saygısızlık... bence o gün kamerayı bozulduğu için açamamanızı yanlış algılamış, aklında birşeyler kurmuş gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?