eşimi tanıyamıyorum..yardım

3 gun de az degil mi:)biraz sular durulaaydi:)Veya esiniz yurtdisindan ne zaman donuyorsa eger 1 ay falansa uzun olur tabi..
Yinede sen bilirsin canim.ins en kisa zamanda olgunlasir esin..

cnm bu facebook olayını nasıl alttan alabilirim söyler misin.

Canim sakin ders vermek icin dava falan acayim deme.bunun dersimi olur.ya iş inada binerse? Üstelik seviyorum diyosun.sevgiyle kurulmus bi yuva bu kadar kolay harcanmamali. Zaten eşinde kesinlikle ve kesinlikle seni deniyor bosanicam demekle.seni kaybetmekten korkuyor guzelde kizsin kocanda biliyor kiskaniyor.kaybetme korkusuylada ilgiyi kendi üzerinde tutmaya çalışıyor.faceten resimleri kaldirmis durumunu degistirmis ama sifreyi degistirmemis.bi halt karistiran önce sifreyi degistirirdi.ustelik aramayi sormayida keserdi ama sen acmayinca annenden ulaşmış. Sadece ve sadece naz yapiyor inan.ozlemis kaybetmekten korkuyor kiskaniyor bence bu hareketleri gayet dogal.keske bosanmayi dillendirmeseydi. Bunun icinde tavsiyem sudur:sakin bi sekilde cok kirildigini, bosanmayi bu kadar cok dillendirdigine göre istenmedigini düşündüğünü o sebeple gercekten bosanma fikrinin aklina düştüğünü söyle. Bu kezde senden suphelenecektir.ozaman yine sakin bi sekilde ayni cumleleri tekrarla.erkek kalin kafali oluyor napalim idare etcez :) sonrasinda eminim bidaha bu lafi dillendirmez. Yine kavga cikarir belki ama bosanmayi dillendirmez. Benimde esim askerdeyken böyle yapardi :) askerden once cok mutluyduk askerde kafayi yedigini sanmıştım ama donunce yine eskisi gibi mutlu günlere döndük :)

sebepsiz yere kızıp evlilik durumunu değiştirmesi,başka biri mi var demesi çok garip
burnuma kötü kokular geliyor.sanki biriyle yakalasan;boşluktaydım ,
sende soğuktun, gurbet elde yapayalnız kaldım da yaptım. bi cahillik
diyecek gibi duruyor.yakında face şifresini değiştirirse hiç şaşma.
eğer imkanın varsa habersiz dayan kapısına hatta bi süre takip et bakalım neler yapıyor oralarda.

Eskiden kadınlar naz yapardı, adamlar uğraşırdı

Erkek kaprisi insanın içini tüketiyor ya, Allah yardımcın olsun arkadaşım

allah yardım etsin gerçekten..
bu tür erkeklerle uğraşmak gerçekten zor..
bi de uzaksınız fln dahada sıkıntı verir anlıyorum seni...
inşallah anlar hatasını düzelir herşey...

Bence bu uzaklıktan degil adamın karakterinden kaynaklanıyor.
İsi sıkı tut canım geldiginde de aynı davranır ve sana yıpratıcı olur. Bi sekilde devam ederse evlilik boyuncr böyle devam eder.
Biz de esimle is nedeniyle yaklsik 1 yıldır ayriyiz, ara ara gelip gidiyor. Ama bu 1 sene icinde uzakta kaldığımız sürede hic kavga etmedik. Ayrılık nedeniyle anlaşmazlık olsa da hep orta yolu bulduk sesimizi bile yükseltmedik. Bunlar onemli.
Ben senin konumunda olsaydım dayanamazdim.

Diretirse tabi ki oyle..ama bu 3 gunu konusmadan gorusmeden gecirirseniz az gibi geldi.
Ha gorusup soylersen o da diretirse cok bile..

cnm dün gece tam yatmaya hazırlanırken aradı..açmadım yine annemin telefonunu ısrarla aradı bende açtım konuşmak istemiyorum dedim neyse uzatma internete gel dedi..girdim bende..bana pordon kızlar ayıp bişey ama atletini falan çıkarmış manyak poz veriyo..bende sen o facebooku eski haline getirmeden senle konuşmuycam dedim..o da değitirmeyi düşünmüyorum dedi..bende ozman başka niyetlerin var senin dedim.(çapkınlık gibi) o da evt var dedi dalga geçer bi ifadeyle..bende ozman beni arama dilekçeni de ver boşancam deyip durcağına dedim.. kamerayı suratına kapattım..sonra aradı niye kapatıyosun diye birde hesap soruyo utanmadan..bende beni facebooktan siliyosan hayatında sil dedim..çünkü sinirlendim artık diretmesine..
bu hakaretlere başlayınca telde yine kapattım suratına arayp durdu bende tekrar açtım eğer küfredeceksen arama beni birdaha açmam teli dedimbu arada bana afedersiniz..orp dedi ..bende sakın artık beni arama açmıycam dedim..o da aramamı istemiyorsan madem aramıcam meraketme dedi..ben kapattım telefonu..böyle işte bugün baktım şifresinide değiştirmiş facebooktaki..dediğiniz oldu yani..ama msn şifresi aynı ordan görebiliyorum onu değiştirmemiş..iyice zıvanadan çıktı yani..kapatırken bunları sana ödeticem demişti ..işler iiyice kötü oldu..yalnız fırsat vermedi ki..hakeretler karşısında ne yapabilirdim kapatmaktan başka..

yok cnm şimdilik düşünmüyorum dava olayını..gözümle görmem lazım bişeyleri..şifreyide değiştirmiş ama msn aynı..yani ordan gördüm sadece maç la ilgili haberleri okumuş etkinliklere bakmış..gözüme soka soka da yaparmı bilmiyorum..bütün birikimi benim üstümde..hiçbişeyden korkmasa bundan korkar yani..
evet çok ksıknç cnm sorma birazda dediğin gibi ilgi çekmek amacında ama bu böyle olmaz ki..akla neler geliyor

Noluyo yaa?Bu nasıl bi laftır?Ya sen onun namususun, eşisin. Bu oros... Lafı ne yaaa? Delirdim burda resmen!!! Abla. Ben seni yönlendiremem asla ama en azından sen sakin ol ki; sular durulduğunda karşına çıkıp yüzlü yüzlü sende bana bunu yaptın diyemesin.

evt cnm benimde aklıma gelmiyor değil bunlar..ama bu kadar alenen yaparmı kafam almıyor..şifre değişikliği yapmış ama ben msn inide bildiğim için girebildim ..birde zaten heran internete girmez o.sadece benle konuşmak için girer..kaldığı dairede internet yok iş yerinde de msn facebook yasak..bunları beni sinir etmek için yapıyor ama erkek milleti tabi fırsat bu fırsat diyebilir..off çok sinirliyim elim kolum bağlı gibi hissediyorum..ama ona belii etmiyorum..bana hakeret edince ona umrumda değilsin demiştim o yüzden mi bunları yapıyor bilmiyorum..

cnm haklsın zaten onedenle arama artık beni senle konuşmıycam dedim..gerçekten de konuşmuycam bi süre

saol cnm inşallah düzelir..hani sevmesem herseyi bırakıp önüme bakarım ama çok seviyorum malesef..onun da beni sevdiğine inanıyorum ama karekteri böyle mahvediyor herşeyi bazen dilinin kemiği yok..kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa böyle devam edemez tabi..zaten taviz vermiycem cnm bi süre açmıycam telimi ..sonrasındada mesafeli olucam..

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Seninki de bir başka betermiş.
O nasıl laf insan karısına nasıl bu sıfatı uygun görür?
Sonra nasıl seviyorum diyebiliyorlar.
Aklım almıyor gerçekten.
Şuan sinirlerim o kadar bozuk ki verseler elime şu kafasız adamları fena yolarım.

et cnm bi de ben nasıl hissediyorum bir düşün yani..bana parasal anlamda falan çok güvenir ..dediğim gibi maaşı bile benim üzerime..yani aldatıcak insan böyle rahat olabilir mi..hiç mi çekinmez..ama kafam allak bullak oldu..hersey geliyo artık aklıma..zaten bu o da bunu istiyordu amacına ulaştı..ama hiç belli etmiycem ne kadar kızdığımı..sessiz kalıcam gerekirse bende bi adres açıcam..şuan beklemedeğim bakalım ne kadar ileriye gidicek

Ben olsam sabredemezdim, bu yaptığı saygısızlık... bence o gün kamerayı bozulduğu için açamamanızı yanlış algılamış, aklında birşeyler kurmuş gibime geliyor.

Ben olsam sabredemezdim, bu yaptığı saygısızlık... bence o gün kamerayı bozulduğu için açamamanızı yanlış algılamış, aklında birşeyler kurmuş gibime geliyor.

olabilir cnm hani uzağız hersey geliyor insanın aklına ama bu kadar da olmaz ki ..öyle bile olsa ihtimaller üzerine böyle davranması saçma..peki bu durumda sen ne yapardın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…