eşimi tanıyamıyorum..yardım

Bence sessizce bekle eşin özürle gelecek.
Bende de var ruh hastası biliyorum

cnm bana hakaretler edince beni bi daha arama dedim o da öyle mi aramuycam dedi bende arıyorsaun hala dedim sin,irlendi öylemi aramam ozman dedi..bugün aramadı..bilmiyorum ne olucak..ama dün bana orp... dedi ne deseydim..konuşacak kelime bırakmadı ki

Aç face kudursun o zaman diycem ama iş inada mı biner o zaman?
Bilemedim eşini en iyi sen tanırsın..

Aç face kudursun o zaman diycem ama iş inada mı biner o zaman?
Bilemedim eşini en iyi sen tanırsın..

cnm çok inatçıdır aslında çekiniyorum ama aradığında hala daha değiştirmemekte ısrar ederse açıcam çünkü bi şey bu kadar uzatılmaz ..arkasında bişey arıyor insan süreç uzadıkça..birde bi süre açmıycam teli herçi henüz aramadı..

aynen cnm sanki çok büyük bi kabahat işledim ..artık bahane gibi geliyor bazı şeyler

Sanırım Faat haklı biraz sessizce beklesen daha iyi olur.. Bir adım atarsa terslemezsin.. Sorunlar var ama uzaktayken çözülmek yerine daha beter oluyor..

Hakaretler, saygısızlık,tartışmalar...bunlar gelince yüzyüze çözeceğiniz şeyler.. Belki birlikte bir aile terapisine gidersiniz... bir çok çift var,terapiyle boşanma sınırından dönen..

evt haklı arkadaşım...ayrıca bende düşünüyorum bu terapist olayını..ama eşim gelmez diye tahmin ediyorum..beni bi daha arama dediğime biraz pişmanım aslında..ama ısrarla aradı ve çok hakaret etti napiyim...

Böyle su gibi güzel bir kızcağıza böyle davranabiliyorsa
1-Öylesine dengesiz olabilir.
2-Güzelliğinizi kıskanıyor olabilir. Sizi ezerek sindirmeye çalışıyor. Siz ezilince o kadar güzel olmayacaksınız, onun egosu da düşmeyecek.
3-Siz bir yerde hata yapmış olabilirsiniz. Demem o ki, size ilk hakareti ne zaman yaptı? Siz bu durumda nasıl tepki verdiniz ki yapmaya devam ediyor?

E tabii asıl önemli olan çözüm. Bana kalırsa intikam ve tripler işi daha kötüye götürür.Siz inada bindirdikçe o daha çok deliriyor... nereye kadar bu savaş? Siz sakin olmalı, inada bindirmaden, tripler atmadan onu sevdiğinizi ama neler hissettiğinizi anlatın, onu terapiye ikna edin.O size adım atmazsa sizin de artık adım atmayacağınızı anlatın.

Madem o çocuk gibi davranıyor; karşısında bir anne gibi durmanız, kavga edebileceği bir çocuk gibi durmanızdan iyidir. Yook ben uğraşamam derseniz bu iş hep böyle gider, ya da biter.

Umarım çözüme ulaşırsınız. Allah yardımcınız olsun.

ne kadar güzel yazmıssın..evt ben zmanında yanlış davrandım uzağız diye bazı şeyelri uzatmadım alttan aldım yeterki iyi olalım birbirimizden soğumayalım diye ama her seferinde daha çok yüz buldu küçük bi olayı bu hale geitirir oldu..trip atmadan yumuşak konuşursam yine alttan almış olmuycakmıyım..o kadar sözüne karşılık bunu yapmak onun dizginlenmesine sebep olabilir mi..ya bu tarz davranışları hep affediyor yine affeder diye düşünüp daha da saçmalarsa..off çok bunaldım cnmya ..ben biraz ders alsın istiyorum.dilinin kemiği yok..kendine çeki düzen vermesi gerektiğini nasıl anlar bilmiyorum..

bu arada teşekkürderim cnm güzel düşüncelerin için..evt çok kıskançtır..ne kavgalar ettik bu yüzden..kendide kıskandırmay pek sever ama ben kıskanıncada şikayet eder böylede dengesiz..msnde konuşurken niye makyajlısın üstünde niye askılı bluz var falan diye soran bi insan..dün bana bunları soruyo ççkime beyendircen kendini diye..hey allahım ya..aklıma geldikçe sinir oluyorum

Affedin, alttan alın demiyorum. Gelene kadar sabırlı olun. Geldiğinde adam gibi oturun konuşun, gerekirse yazılı anlaşma yapın altına imza atın. Evlilik oyun işi değil. Bu kavganın kazananı olmaz. Kurallara uyulmadığında da neler yapılabileceğini kararlaştırın bence. "seni çok Seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bana bir kez daha hakaret edersen kaldıramam artık" deyin. Ama ona da aynı şansı tanıyın o da kendi beklentilerini açıkça belirtsin.

Tanıdığım bir karı- koca vardı, kavga ederlerken bile birbilerine "canım, hayatım" derlerdi, ne çok hoşuma giderdi, olamaz mı olabilir :))

evt cnm söylediklerin mantıklı ve çözüm getirebilecek şeyler..sence ararsa nasıl bi tutum içinde olmalıyım..benden istediği cümleleri duyamayınca yine başlarsa kırıcı konuşmalarına teli kapatmak zorunda kalırım ..o sözleri dinleyecek değilim ..bugün aramadı..belkide böylesi daha iyi..bu şekilde bazı şeylri düşünecek zmanı olur..
gelmesine 1 ay var bu süre zarfında orda yanlışlıklar yaparsa diye korkuyorum tüm bunlar ya yanlış işler içinde olduğunu gösteriyorsa planlamıssa.. beni kandırmış olucak ve tabi allah korusun aldatılmayı kaldıramam..

Bence gelene kadar suyuna git, çok seviyorum seni de, çok özlüyorum de, en hoş en sempatik halini göster ona. Geldikten sonra diğer planları devreye koyabilirsin. Çünkü onun da adım atması için senin kusursuz bir sevgili olman gerek.

Bir kadın tanımıştım (amma çok örneğim var şaşırdım şimdi kendime de :) ) Kocası yanındayken "canım balım erkeğim yiğidim" diye pohpohlardı onu, o yokken verip veriştirirdi. Adam da gözünün içine bakıyordu ama :) ilkokul mezunu bile olmayan köylü teyzenin taktiğine bakın "yüzüne kızayım da ben mi kötü olayım, yüzü gülenlere mi gitsin" derdi :)) eee kıssadan hisse

Ayrıca aldatma falan gibi şeyleri hiç düşünme lütfen, eğer böyle bir şey varsa bu tamamen onun sorunu olur, sen üzerine düşeni yap, gerisini Allah'a bırak.

Son düzenleme:

bilemiyorum cnm ya bu taktik benim eşime sökmez.birde ilgi sevgi karşısında şımaran adamlar var benim ki gibi..bende insanım yani onun sinirlenmeye öfkelenmeye hakkı varda benim yok mu..sürekli alttan alan insanlarda mutlu mu acaba..bu facebook olayı hiç yoktan çıktı hani dmarına bassam gururunu kırsam tamam bi derece diycem ama saçmasapan bi konudan bu hale getirdi olayı..o yüzden alttan alamk gelmiyor içimden çünkü tamamiyle haksız..haklı olan insan alttan alamamalı sonra hep almak zorunda kalıyor çünkü..eğer işi dahada içinden çıkılmaz noktaya taşırsa bana fazla şeçenek kalmıycak..şuan beklemedeyim..

kızlar yarın kursum var ben çıkayım artık erken kalkıcam..teşekkürederim dert ortağım olduğunuz ve değerli düşünceleriniz için ..iyi gecelr kızlar..iyi geceler topik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…