Ailemin sözüne uydum dediklerinin yaptim ama pisman oldumAyrılmayı siz istemissiniz terk etmişsiniz şimdi bu şekilde yaparak kendinizi küçük dusuruyorsunuz ..sorun neydi bilmiyorum hata sizdeyse boşanma için acele etmeseydiniz bu işler çocuk oyuncağı değil ..kendisine ulasamadiginiza göre karşı taraf ta barışma niyeti yok düşüncesindeyim..eşiniz size kendi gelmediği sürece birşey yok..
Ailevi sikinti yuzunden ama pismanim nabmaliyimKadın yada adam kafayı dınlemek ıcın belkı nıraz uzaklasmak ostedı neden kusur goruluyo
Davayi ben actim suan ben istemiyorum bosanmak onu ailesi beni istiyor benim ailem onu sevmiyorEğer sorun aile ise aile sen boş bıraktığın sürece çocuğun aklına girmiş ve sana karşı kışkırtmış olabilir bence bekle gelip barışmak isterse şans verirsin ama sen ardından koşma boşanmak mı istiyor o gitsin dava açalım desin barışmak mı istiyor gelip seninle konuşsun keyfi bilir
Aileniz sevmiyorsa vardır bir bildikleri.Davayi ben actim suan ben istemiyorum bosanmak onu ailesi beni istiyor benim ailem onu sevmiyor
Neden sevmiyorlar?Davayi ben actim suan ben istemiyorum bosanmak onu ailesi beni istiyor benim ailem onu sevmiyor
Aileniz neden istemedi ? Huzurunuz yerindeyse ailenin sözüne neden uydunuz.aileniz neden ayrılmanızi istedi?Ailemin sözüne uydum dediklerinin yaptim ama pisman oldum
Bdv ye taşınmış esprim havada kaldı simdi amaYeniden düğün yaparak galiba
Yapan benim annemin gazina geldimBirilerinin gazına gelip boşanmaya kalkan eşime ben de güvenmezdim. Hadi bugün affetti barıştınız, yarın başkası girer aklınıza. Bu hatadan ders alıp yolunuza bakın siz de.
Ne değişti ?Boşanmak üzereyiz eşime ulaşamıyorum evine gidiyorum Kapıyı açmıyor Ben terk edip gitmiştim ama şu an pişmanım 7 ay evli kaldık aile yüzünden Ayrıldık Ben ayrılmak istedim Ama şu an ben barışmak istiyorum Ne yapmam gerekiyor
Yapan benim annemin gazina geldim
Dur ben kerpeten getiriyorum bu işe yaramıyor =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?