Eşimi terk etmiştim, pişmanım barışmak istiyorum:(

Evliliğinin hakkını veremiyorsaniz neden evleniyorsunuz? Hem aileni dinlemeyip kaç hemde sonra aileni dinleyip boşanmaya kalk. Bu sekilde daha cok gider gelirsiniz.
Adam akıllıymış da kesmiş atmış.

Barısmak ıstese donerdı zaten sıze .Bence ıyı bır avukat bulun.

Ben adamın yerinde olsam barismazdim kusura bakmayın ama aynı şeyleri erkek tarafı da yapmış olsaydı her zaman derdik madem ana kuzusu evlenmeyeceksin diye aynı şey sizin içinde gecerli barismayin dik durun falan demiştim meselenin böyle olduğunu şimdi okudum adam hakkı suan boşuna barışıp başını yakmayin adamın

ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
annemin etkisi altında kalıyorum
Annenizin sözünden bu kadar çıkmayan bir insansanız, ne diye kaçarak evlendiniz?

bence işinize gelince annenizin sözünden çıkıyorsunuz, gelmeyince çıkamıyorsunuz.

adam sizin oyuncağınız mı? Anneniz nasıl bu denli karışabilir evliliğinize?

adama bir de Ümraniye’ye gelmezsen boşanma davası açarım demişsiniz, adam da restinizi görmüş ve gidersen git demiş.

çok haklı bence, evlenecek olgunlukta değilsiniz kesinlikle, evliliğinizi siz değil anneniz yönetiyor adeta.

istanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
Nerde oturacağınıza kendiniz ortak karar vereceksiniz. Üstelik bu evlenmeden önce düşünülecek bir şey. Millet evlenip yurtdışına gidiyor onlar da insan evladı değil mi? Ne olmuş yani aynı şehrin farklı 2 yakasında oturacaksanız? Anneniz bakıma falan mı muhtaç? Neden böyle bir sebeple anlaşmazlık yaşıyorsunuz?

Annenizden ayrılamıyorsanız evlenmeyecektiniz. Boşanmak istemiyorsanız blöf mlöf karıştırmayacaktınız. Elinizde patlamış geçmiş olsun.

Senin her cümlende annen varken adam seni affetse nolacak? Sen bu adamla lutfen boşan ve annenle olan ilişkini düzelt. Annen seni 5 yaşında gibi yönettiği sürece senin hayatın hep aynı gidecek. Sorumluluk alma kabiliyetin gelişmemiş çünkü sen birey olmamışsın annen yüzünden. Kocan iyi ya da kötüydü onu bilemem ama annen malesef iyi değil.Seni ayakları üzerinde duran bir kadın olmaktan uzak tutmuş ve sana yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyor.Bu durumda bu olayda adamın suçuda yok. Adama ulaşsam annem kızar diyorsun. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz senin olayında.Kocanı sal boşa ve önce annenle ilişkini düzenle azıcık olgunlaş,işe gir hayatı insanları birey olmayı kararlarını almayı sorumluluk almayı öğren sonra evlenmeyi düşün. Ayrıca kocan işsizse siz nasıl geçinecektiniz?

istanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
İnsan bu sebepten boşanıyorum der mi ya töbe töbee
Hadi anneniz tutturdu sen niye hemen kabul edip dava açtın demek ki adamı hiç sevip sahiplenmemişsin

Konuyu anlayıp da yorum yapanları tebrik ediyorum. Tek tük cümleler sürekli de pişmanım napmalıyım diyorsun. Bence annen haklı. Açıkça söylemiyorsun eşimin bazı yanlışları oldu bana ama isteyerek yapmadı diyorsun. Bu yanlışlar nedir? Bence anne gördü gerçekleri tüm haliyle. Gözümün önünde olun dedi Ümraniye meselesi burdan çıktı. Yoksa deli mi ne niye tuttursun ve boşanmanı istiyor bu konudan. Anlatmadığın yerleri anlatırsan biz faniler de ona göre yorum yapabilelim.

Ben arkadaşın bizimle eğlendiğini düşünüyorum yoksa terkettiği ev kendi evi hala..anahtarımı kaybettim diye gider çilingirle içeri girer oturur evde bekler akşam işten gelen kocasını...ki işsiz güçsüz adam ev kirasını mı ödeyip evi korur, boşaltırdı evi çoktan.Zaten parça pinçik iki kelime iki kelime yazdığı mesajlarında bir "kaçma olayından bir ay sonra ailemle barışınca beni düğün hazırlığı için evime koydu (annesinin evi) diyor..bi yedi ay evli kaldık ben terkettim diyor.. sonra gözümün önüne Güldür Güldür programındaki "dudullu düşesi" ünvanı geliyor

Konuyu ayrıntılı anlatırsan daha iyi olur. Anladığım kadarı ile Sende eşinde evliliğe hazır bireyler değilsiniz

Bir anlık gaza gelmeyle evi terketsen yine neyse. Özür dileyip kendini affettirebilirsin belki. Sen bir de boşanma davası açmışsın. Hep annenin yönlendirmesiyle mi yaşayacaksın. Adam iyi yapmış ben olsam ben de affetmezdim
Olur da affederse seni bu kadar yalvarıp döndüğün için erkek otoritesinde bir evliliğin olur , pek söz hakkın olmaz bence. Senin yerinde olsam bu kadar yalvarmazdim, annemi darlardım

Bence boşanma davanızdan vaz geçmeyin. Sonrasında da bol bol kitap okuyun. İki cümleyi yan yana getirip yazamıyorsunuz . Her cümleniz annem ile başlıyor . Kelime dağarcığınız çok kısıtlı . Atasözü ve deyimler sözlüğü de dahil olmak üzere sözlük okuyun . Yeni kelimeleri cümle içinde kullanmaya çalışın .
Öyle kolaysa ve anneniz suçluysa , annenizden uzaklaşın gidin kayınvalidenizin dizinin dibinde oturun . Boşanmak istiyorum demek çoookk ağır bir kelime , eşim bana dese böyle bir şey, eşyalarını bir çöp poşetine koyup, adamın eline veririm . Asla da affetmem .

Çok şükür detayları öğrendik.
Yani kusura bakmayın da bu kadar rahat oyuna gelinir mi?

Anneniz zaten kocanızı istemiyor, yok dizimin dibinde oturun yok oturmazsa aman boşa kızım demesinin nedeni ondan. Bahane arıyor.

Sevdiği damat olsa yurtdışına gitmenize bile ses çıkarmazdı. Evlilik konusunda en son danışacağınız kişi kendisi.

Şimdi ben sadece bu konuda kavga ettiğinizi düşünmüyorum. Devamlı anneniz dedi diye eşinizi ezmiş olabilir misiniz?
Eşiniz de yeter artık diyip son direnişini yapmış.

Burada vereceğiniz önemli bir karar var.
Aman annem kırılmasın diye uğraşacaksanız direkt boşanın, gayet ciddiyim. Onun onayladığı bir kişiyle evlenin, beğenneden görüşmeyin bile.

Yok evliliğim için savaşacağım diyorsanız da davayı çekin ve gerekirse kapının önünde nöbete geçin. Kapı altından mektup bile atılabilir, sosyal hesaptan mesaj atılabilir vs. İletişim çağındayız. Anneniz gıcık olacak ama artık sınırlarını bilecek.

Yaşam sizin yaşamınız.

Konu sahibi bazı şeylerin üstünü örterek bizden yardım alamazsınız. Ben hala ilk yorumumda israrciyim. Annenizi bu kadar taksaniz kocaya kacmazdiniz. Sizi buna pişman edicek şeyler yapmış sözlerini tutmadı çok fedakarlik yaptım demişsiniz. Eğer bu adamın yaptıklarını yazarsanız geri dönmeniz için akıl vermiycegimizi bildiğinizden konuyu anlatmıyorsunuz. Acaba madde bağımlısı miydi da sözünu tutmadı. Hem de ıssız diyorsunuz. Siz annenize uyup sadece mahalle meselesi yüzünden bosanacak biri gibi durmuyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…