- 14 Aralık 2020
- 383
- 1.689
- 63
Barısmak ıstese donerdı zaten sıze .Bence ıyı bır avukat bulun.Boşanmak üzereyiz eşime ulaşamıyorum evine gidiyorum Kapıyı açmıyor Ben terk edip gitmiştim ama şu an pişmanım 7 ay evli kaldık aile yüzünden Ayrıldık Ben ayrılmak istedim Ama şu an ben barışmak istiyorum Ne yapmam gerekiyor
evlenirken işi yoktu annem o yuzden sevmedi birazda yakın konusuyorduk onu ogrendı kactık evlendim 1 ay sonra barıstık evime koydu dugun yapacaktık anneme uydum umraniye olmazsa terkederım dıye bosanma davası actım ıletısım bende kestı ama pişmanım çünkü öbür boyu kocamla yasacagım benim mutlu olmamın ister kafam cok karısık yardımcı olursanız sevinirim..
ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
Annenizin sözünden bu kadar çıkmayan bir insansanız, ne diye kaçarak evlendiniz?annemin etkisi altında kalıyorum
Nerde oturacağınıza kendiniz ortak karar vereceksiniz. Üstelik bu evlenmeden önce düşünülecek bir şey. Millet evlenip yurtdışına gidiyor onlar da insan evladı değil mi? Ne olmuş yani aynı şehrin farklı 2 yakasında oturacaksanız? Anneniz bakıma falan mı muhtaç? Neden böyle bir sebeple anlaşmazlık yaşıyorsunuz?istanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
İnsan bu sebepten boşanıyorum der mi ya töbe töbeeistanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
Ben arkadaşın bizimle eğlendiğini düşünüyorum yoksa terkettiği ev kendi evi hala..anahtarımı kaybettim diye gider çilingirle içeri girer oturur evde bekler akşam işten gelen kocasını...ki işsiz güçsüz adam ev kirasını mı ödeyip evi korur, boşaltırdı evi çoktan.Zaten parça pinçik iki kelime iki kelime yazdığı mesajlarında bir "kaçma olayından bir ay sonra ailemle barışınca beni düğün hazırlığı için evime koydu (annesinin evi) diyor..bi yedi ay evli kaldık ben terkettim diyor.. sonra gözümün önüne Güldür Güldür programındaki "dudullu düşesi" ünvanı geliyorKonuyu anlayıp da yorum yapanları tebrik ediyorum. Tek tük cümleler sürekli de pişmanım napmalıyım diyorsun. Bence annen haklı. Açıkça söylemiyorsun eşimin bazı yanlışları oldu bana ama isteyerek yapmadı diyorsun. Bu yanlışlar nedir? Bence anne gördü gerçekleri tüm haliyle. Gözümün önünde olun dedi Ümraniye meselesi burdan çıktı. Yoksa deli mi ne niye tuttursun ve boşanmanı istiyor bu konudan. Anlatmadığın yerleri anlatırsan biz faniler de ona göre yorum yapabilelim.
Bir anlık gaza gelmeyle evi terketsen yine neyse. Özür dileyip kendini affettirebilirsin belki. Sen bir de boşanma davası açmışsın. Hep annenin yönlendirmesiyle mi yaşayacaksın. Adam iyi yapmış ben olsam ben de affetmezdimevlenirken işi yoktu annem o yuzden sevmedi birazda yakın konusuyorduk onu ogrendı kactık evlendim 1 ay sonra barıstık evime koydu dugun yapacaktık anneme uydum umraniye olmazsa terkederım dıye bosanma davası actım ıletısım bende kestı ama pişmanım çünkü öbür boyu kocamla yasacagım benim mutlu olmamın ister kafam cok karısık yardımcı olursanız sevinirim..
Annem istemiyor ki onu aklina uydum boyle oldumTatlım sen telefonu annene ver o anlatsın istersen hı?
Niye istemiyor onu bir cevaplayin artıkAnnem istemiyor ki onu aklina uydum boyle oldum
o yemin ederim gelmeyecegım diye buraya gel dedı bende gelmezsen bosanırım dedim. dava actım ama pişman oldum ne yapacagım bilmiyorum annem boşan diyor ama kararsızım. kocam sevmezsen niye evlensin benle dıye dusunuyorum bazı yanlısları oldu bana ama ısteyerek yapmadıgının dusunuyorum annem kafamı cok karıstırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?