Eşimi terk etmiştim, pişmanım barışmak istiyorum:(

Ailemin sözüne uydum dediklerinin yaptim ama pisman oldum
Keşke aile olmayı böyle acı öğrenmeseydiniz ama ben eşinize hak verdim. Burada anasının sözünü dinleyen kocalar için kadınlara herkes “boşan” diyor; aynısını kocanız için de geçerli, onun açısından bakınca boşanmak en mantıklısı.

Biraz detay verseniz keşke ne oldu da aileniz istemiyo siz de durup dururken mi ailenizi dinlediniz anlamıyoruz bisey

Kusura bakmayın ama ne bekliyorsunuz ki yanlış anlamadıysam adam karısını seviyor ama eşi evi terk ediyor adam ve ailesi kızı istiyor ama kızın ailesi damadı istemiyor adamda da bir gurur var bence bu meseleleri halletmeden evlenmeniz hata olmuş

Gururlu olmanız gerekiyor. Çarpıp çıktığınız kapıdan içeri alınmıyorsanız yalvarmamanız gerekiyor.
Kararlarinizin arkasinda durmaniz gerekiyor.
Dava açar bosanir, kisisel eşyalarınızı, ev esyalarindan size düşen payi alır hayatiniza bakarsiniz.

Bence koca buna tam bosanmalik davrandı konu sahibi de anasına ağladı zirladi ailesi de ne yapsın sana bosanirsan destek oluruz yavrum dedi. Bu hanımefendi de kocanın burnu sürtsün diye ailesine gitti. Yalvaran yakaran olmayınca kocasını özledi pişman oldu ailem beni ayırmak istedi oldu.

Kapıyı çekip çıkmışsınız geri dönmek saçma . İnsan sevse öylece bırakıp gidemez. Ha deyince bırakıp ha deyince dönülecek birşey değil evlilik . Aile zoru falan hikaye . Kimse kimsenin aklına göre yaşamasın . Herkesin aklı var fikri var .

istanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
Bu adam haklı böyle annen dizinin dibinden ayrılmanı istemiyorduysa evlendirmeseydi adama yazık bi ton masraf yapmış yanlış kişi için

tamam orayı anladık annen yüzünden terk etmişsin de annen neden sevmiyor istemiyor eşini
evlenirken işi yoktu annem o yuzden sevmedi birazda yakın konusuyorduk onu ogrendı kactık evlendim 1 ay sonra barıstık evime koydu dugun yapacaktık anneme uydum umraniye olmazsa terkederım dıye bosanma davası actım ıletısım bende kestı ama pişmanım çünkü öbür boyu kocamla yasacagım benim mutlu olmamın ister kafam cok karısık yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…