- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Keşke aile olmayı böyle acı öğrenmeseydiniz ama ben eşinize hak verdim. Burada anasının sözünü dinleyen kocalar için kadınlara herkes “boşan” diyor; aynısını kocanız için de geçerli, onun açısından bakınca boşanmak en mantıklısı.Ailemin sözüne uydum dediklerinin yaptim ama pisman oldum
Sesli güldüm, tam yerinde, cuk oturmuş
Gururlu olmanız gerekiyor. Çarpıp çıktığınız kapıdan içeri alınmıyorsanız yalvarmamanız gerekiyor.Boşanmak üzereyiz eşime ulaşamıyorum evine gidiyorum Kapıyı açmıyor Ben terk edip gitmiştim ama şu an pişmanım 7 ay evli kaldık aile yüzünden Ayrıldık Ben ayrılmak istedim Ama şu an ben barışmak istiyorum Ne yapmam gerekiyor
Çünkü konu Düğün konusunun içindeydi aslında bdv de olması gerekirkenDüğün ne silmiş galiba anlamadım
annem yüzünden annemin cok sevıyorum annem yuzunden ayrıldım ama cok pişmanımKonuyu biraz açsanız daha iyi olacak.
Annen neden boşanmanı istediannem yüzünden annemin cok sevıyorum annem yuzunden ayrıldım ama cok pişmanım
istanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyorAnnen neden boşanmanı istedi
Kaç yaşındasın?istanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
tamam orayı anladık annen yüzünden terk etmişsin de annen neden sevmiyor istemiyor eşiniannem yüzünden annemin cok sevıyorum annem yuzunden ayrıldım ama cok pişmanım
24Kaç yaşındasın?
annen de sen gelirsen oda pesinden gelir dedi ama gelmemiş haklı da eşin kusura bakma cnmistanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
Bu adam haklı böyle annen dizinin dibinden ayrılmanı istemiyorduysa evlendirmeseydi adama yazık bi ton masraf yapmış yanlış kişi içinistanbul'da yasıyorum umranıye kocam karsıda oturuyor ümraniyede oturun dedı annem kocam kabul etmedi ben annemin dediğinin tuttum ve pişmanım ne yapmam gerekıyor
evlenirken işi yoktu annem o yuzden sevmedi birazda yakın konusuyorduk onu ogrendı kactık evlendim 1 ay sonra barıstık evime koydu dugun yapacaktık anneme uydum umraniye olmazsa terkederım dıye bosanma davası actım ıletısım bende kestı ama pişmanım çünkü öbür boyu kocamla yasacagım benim mutlu olmamın ister kafam cok karısık yardımcı olursanız sevinirim..tamam orayı anladık annen yüzünden terk etmişsin de annen neden sevmiyor istemiyor eşini
orada işe girecegine ümraniyede girsin dedi annem anneme kıyamadım :)Bu adam haklı böyle annen dizinin dibinden ayrılmanı istemiyorduysa evlendirmeseydi adama yazık bi ton masraf yapmış yanlış kişi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?