Eşimi yanlışmı anlıyorum?

Bilemeyiz ama esin demek ki o arkadasına o kızdanncok bahsetmiş olanilir şöyle güzel böyle güzek diye. Ama arasında bir husumette gecmiş olabilir. ben calısırken bir abi vardı irite olurdum hala engellidir bende. Kendi işini bile bana yıkardı hersabah kavgayla baslardık gune . Onla olan kavgamı herkes bildigi için ondan bahsederkenn seninki geldi ne selam ne sabah suratı bes karıstı hayırdır falann diyolardı mesela.o anlamda da demiş olabilirler .. kızı gormus olabilir aynı iş yerije giriş cıkıs saatlerinde illa denk geliyorlardır siyahta dikkat ceken bir renk gozune carpmısttır yani
Bu durumu da çok düşündüm buda olabilir doğru söylüyorsunuz

Aynen ben de öyle düşündüm. Ama günah almak istemiyorum. Böyle bir muhabbet oldu. Arkadaşı da o yüzden senin ki diyor. Ya da kız bu adama bir kere iyi davrandı gülümsedi erkek milletini bilirsiniz her şeyi istediği gibi anlar. Böyle kızın adını kendi aralarında çıkardılar
Kız için olduğu ortamdakilere sorduğumda erkeklerde çok laklak eden sohbet etmeye çalışan biriymiş. Yani eşimin belki böyle bi yaklaşımı olmadığınıda düşünüyorum fakat bu kadar şeyim olması için bi sebep olması gerekir. Eşim iş yerinde olanları hep bana anlatır ama bu kızı hiç söylememişti belki kızarım diye bilmiyorum

Yani kızla aralarında bişey var veya yok bilemem ama arkadışının kız için"seninki"diye bahsetmesi çok çirkin
Eşininde çelişkili konuşması saçma.birşey olmayabilir de ama rahatsız edici
Kesinlikle kafamda ona karşı böyle şeyler yokken bu tarz şeyleri düşündürtüyor insana. Yoksa elle tutulur gördüğüm yakaladığım birşey de yok

Kızı takip ettiğiniz ve konuyu takıntı haline getirdiğiniz kızın paylaştığı resmî görmenizden belli. Allah aşkına kızı salın. Kocanıza bakacağını hiç düşünmüyorum
Siz öyle yaparsınız böyle bir durum yaşarsanız :) inşallah yaşamazsın da.

Arkadaşlar merhaba kısaca anlatacağım kafam çok karışık eşim ile şartlardan dolayı 3 ay ayrı kaldık sonra yanıma geldi telefonunda arkadaşı ile bir mesajını gördüm “iş yerinde bir kız için başkasının yanında “seninki” dediği için eşim arkadaşına kızmıştı niye herkesin içinde seninki diyorsun diye.. bende bu msj üstüne günlerce kafa patlattım kızla aynı iş yerinde çalıştığını o mesajın boş bi mesaj olduğunu arkadaşının boş muhbbt yaptığını söyledi. Kızla ilgili bütün sorduğum sorulara bilmiyorum hatırlamıyorm dedi arkadaşını sıkıştırdım o bana doğrularını söylüyordu kim olduğnu nereli olduğunu vs gibi sonra eşime kanıtlı sorduğum için bir gün bilmiyorum diyordu bir gün doğruyu söylüyordu fakat kızla özel bi konuşma olmadığını iş yerinde herkesin içinde konuştuklarını ordan bildiğini söylüyordu. Neyse bu konudan 2 ay geçti affettim düzenime devam ettim.. tabi kızı takibe aldım. Kızı eşimin yanından alıp başka bir yere vermişler yemekhaneye eşimde sürekli orada yemek yiyor. Kız dün bir fotoğraf paylaşmıştı saçlarını boyatmış. Bugün eşime kızı görüyormusun va diye zarf attım hayır görmüyorum dedi sonra konu konuyu açtı tekrar sordum varmı bi değişiklik diye evet saçlarını simsiyaha boyatmış dedi.. benmi yanlış düşünüyorum biliyorsunuz böyle şeyleri farketmek için bakmak görmek gerekli bana görmediğini söylemişti görmediği bir yerde çalıştığını söylüyordu. Ne düşünürdünüz?
Ya arkadaşının yaptığı eşeklik olmuş tabiri caizse. Muhabat başlı başına gereksiz ve rahatsız edici bence sürekli eşinize bu kadındanı sorup onunda iyice aklına sokmayın.

Kız için olduğu ortamdakilere sorduğumda erkeklerde çok laklak eden sohbet etmeye çalışan biriymiş. Yani eşimin belki böyle bi yaklaşımı olmadığınıda düşünüyorum fakat bu kadar şeyim olması için bi sebep olması gerekir. Eşim iş yerinde olanları hep bana anlatır ama bu kızı hiç söylememişti belki kızarım diye bilmiyorum
Ben de öyle biriyim. Erkeklerle sohbet ediyorum ve sosyal biriyim. Zaten hep kadınlar suçlu evet. Bide ortama sormuşsunuz ya lütfen kendinize gelin iyice abarttınız yatakta basmadınız ya

Arkadaşlar merhaba kısaca anlatacağım kafam çok karışık eşim ile şartlardan dolayı 3 ay ayrı kaldık sonra yanıma geldi telefonunda arkadaşı ile bir mesajını gördüm “iş yerinde bir kız için başkasının yanında “seninki” dediği için eşim arkadaşına kızmıştı niye herkesin içinde seninki diyorsun diye.. bende bu msj üstüne günlerce kafa patlattım kızla aynı iş yerinde çalıştığını o mesajın boş bi mesaj olduğunu arkadaşının boş muhbbt yaptığını söyledi. Kızla ilgili bütün sorduğum sorulara bilmiyorum hatırlamıyorm dedi arkadaşını sıkıştırdım o bana doğrularını söylüyordu kim olduğnu nereli olduğunu vs gibi sonra eşime kanıtlı sorduğum için bir gün bilmiyorum diyordu bir gün doğruyu söylüyordu fakat kızla özel bi konuşma olmadığını iş yerinde herkesin içinde konuştuklarını ordan bildiğini söylüyordu. Neyse bu konudan 2 ay geçti affettim düzenime devam ettim.. tabi kızı takibe aldım. Kızı eşimin yanından alıp başka bir yere vermişler yemekhaneye eşimde sürekli orada yemek yiyor. Kız dün bir fotoğraf paylaşmıştı saçlarını boyatmış. Bugün eşime kızı görüyormusun va diye zarf attım hayır görmüyorum dedi sonra konu konuyu açtı tekrar sordum varmı bi değişiklik diye evet saçlarını simsiyaha boyatmış dedi.. benmi yanlış düşünüyorum biliyorsunuz böyle şeyleri farketmek için bakmak görmek gerekli bana görmediğini söylemişti görmediği bir yerde çalıştığını söylüyordu. Ne düşünürdünüz?
Sakın sürekli ona hatırlatma. Ben sevgilime bı kız için taktiğim bı kız için defalarca soktum aklına takila takıla sonuç benden ayrılınca o kızla beraber oldu. Biz kadınlar taktikca takiyoruz. İlgisi yoksa bile ilgi yaratirsin ustunde. Hayır dediğin an kıymetli olur. Özgüvenli ol. Değilsen bile asla ama asla ona gösterme zaten evlisiniz. Her şekilde tabiri caizse ipin ucu sende. Yokmuş gibi davran ve sosyal hayat kurmaya bak kendine cok usteledikce kafaları o kadına gidiyor. Erkeklerin hepsi böyle.

Ben de öyle biriyim. Erkeklerle sohbet ediyorum ve sosyal biriyim. Zaten hep kadınlar suçlu evet. Bide ortama sormuşsunuz ya lütfen kendinize gelin iyice abarttınız yatakta basmadınız ya
:))) gerçekten düşünerek mi yazıyosunn elbette erkeklrle sohbet etmek kötü birşey değil ama ettiğin sohbet stili önemlidir ben günah almam bana söylenilen tarz hiç bir kadının eşiyle muhabebti olsun isteyeceği bir stil değil :) eminim öyle değilsindir öyleysen bence çok laklak etme :) ayrıca bende kadınım , o savunma yaptığın şey senin başına gelse bu şekilde yazmazdım

Ya arkadaşının yaptığı eşeklik olmuş tabiri caizse. Muhabat başlı başına gereksiz ve rahatsız edici bence sürekli eşinize bu kadındanı sorup onunda iyice aklına sokmayın.
Eşime sürekli bunu sormuyorum tabikide soracak olsam başta zaten kabul etmezdim ard arda anlattığım için yakın zaman gibi görünüyor ama aradan aylar geçti direkt kızı da sormadım kafamda kaldığını anlamasın diye. Sadece aylar sonra kızdaki değişimi farketmesi normal mi diye anlamadığım için sizlere danıştım. Belkide hamilelik hormonları beni böyle duygusal yapıyor bilmiyorum

Eşime sürekli bunu sormuyorum tabikide soracak olsam başta zaten kabul etmezdim ard arda anlattığım için yakın zaman gibi görünüyor ama aradan aylar geçti direkt kızı da sormadım kafamda kaldığını anlamasın diye. Sadece aylar sonra kızdaki değişimi farketmesi normal mi diye anlamadığım için sizlere danıştım. Belkide hamilelik hormonları beni böyle duygusal yapıyor bilmiyorum
Yani ben olsam bende farkederim iş yerimde birinin saçı vs değişse

Yani ben olsam bende farkederim iş yerimde birinin saçı vs değişse
Az kişi ise evet ama eşim çok yoğun çalışır ve çalıştığı yerde bin kişi var , yani aslında belkide düz bişey gördü farketti ama eşimin ilk görmüyorum diyip sonra saçını söylemesini garipsedim

Hatırlamıyorum cevabı genelde çok iyi hatırlanan bilgilerin üzerine söylenir.

Bir şey yoktur inşallah 🤷

Seninki kavramı sadece ilgi gösterilen kişide kullanılmaz ama. Misal, ofisteki sorunlu tiplerden, hoşlanmadıklarımızdan, hakkında konuştuklarımızdan vs bahsederken de hehh geliyo seninki şşt kapat konuyu cümlesinde olduğu gibi de bahsediyoruz.
Bu kadar şeyden bir şey çıkmaz , ama aklına karpuz kabuğu sokmayın zorla

Back
X