Esimin ablasının isteği

Bendede ayni bu tip bi koca var malesef. Kendi hallerine birak ben kavga ediyorumda noluyo bi ay sonra ayni seyler yine basliyo.
Parayi cok buluyolarya hep o yuzden.

Bu erkekleri anlamak ne zor :/ Benimkide çok eli açık alıp alıp duruyor ben çözümü kocamı kredi borcuna sokmakta buldum sonuçta çocuklarımız olduğu zaman onlara gitsin rahat edelim. Senin görümcen çok fazla istemiş ama hadi araba rahat edelim bir nebze olurda markasına kadar istemiş. Bu biraz şımarıklık. Böyle düşüncesiz insanlara hiç acımıyorum sanki herkesin altında golf var. İnsan düşünür kardeşte olsan bi ailesi var senin ve çocuklarının hakkına girmiş oluyor sonuçta senin birikimin sana. Sinirlendim gece gece

Eşim ablasının bir ağlamasına golf alacak kadar zengin olsa yarın istifa eder evimde misler gibi yaşardım. Bilimum kurslara yazılır çılgınlar gibi hobilerimle ilgilenir, bebeğimi de misler gibi kendim büyütürdüm. Eve de günlük yardımcı alırdım.

Bunların üstüne adamın hala parası varsa alsın istediğine istediğini

Sen yemezsen o parayı yiyen çıkar yani, açız der gibi golfüm Yok diye ağlamanın başka açıklaması olamaz!

Aynen katılıyorum :)

En mantiklisi

Tüm sayfaları okumadım ama çok merak ettim.
Eşinle normalde aran Nasıl A asli0282 ?
Bilmiyorum ben burdan çok negatif elektrik aldım.
Bu duruma kızmamak için ya sabancı ailesinden olmam, ya da sevmiyor olmam, evliliğimden vazgeçmem sadece evli olmak için sürdürmem gerekiyor bana göre.
Yani ben öyle yapardım.
Belli ki paraya doymuşsunuz ve gününüzü geçiriyorsunuz.
Yanılıyor muyum acaba?

Çocuğunuz var mı? Hemen geleceğe dair planlar yap.. bebeğimin nasibine hemde geleceğe yatırım olarak ev alalım de yada kendi evinizi alın yada işden çık
Akrabalara eşe dosta ailene kocanın ailesine sürekli bahset. Araba alcakmış daha birikimimiz bile Yok de. Bu durumdan rahatsız olduğnu söyle. İsterlerse kötü desinler sana ama yayıldığında araba alır mı kocan bilmem ama bida görümcenin bişe isteyeceğini sanmam.

Bide çocuk yoksa eşine deki büyük miktarda birikim olmadan çocuk düşünmem kesinlikle de. Yarın bebeğin rızkını dağıtırsın de.

Her konuda konuşmaktan yanayım ama bu durumu küçük bi cinnet geçirmeden halledeceğini sanmam. Ve bu konuda gerçekten bu kadar sakin kaldıysan kocan senden yüz buluyor.

Ya pardonda çoluğunun çocuğunun rızkını görümcene mi yetiryeceksin. Sen de çok pasif kalmışsın koy biraz ağırlığını. Küçük bi tavsiye madem geliriniz iyi kocanı borçtan çıkarma.Büyük ev iste, daha lüx araba iste , mobilyaları yenile eskileri birilerine ver tabi istemekle kalma icraate geç. Burnu borçtan çıkmayınca etrafta saçamaz

Temel ihtiyaclara arada eglence icin yapilan harcamalara sesimi cikarmazdim sonucta ablasi. Ama ablaya araba almak nedir allah askina? Kocan hala bekar sanıyor galiba kendini? Bide abladaki oyunculuga bak . Toplu tasimadan sıkılmış ikide fenalasma numarasi. Sanki toplu tasima kullananlar insan degil. Ayrıca ailesine oncelik vermeyip varini yogunu akrabalarina hibe etme kafasindaki bir insan nasıl daha cok kazanma zekasina sahip orasini hic anlamadim.

Ufak çaplı bir cinnet gecirme zamanın gelmiste geciyor bile. Yoksa bu anlattıklarının önünü alamazsın.

Golf mu:) guldurmeyin beni.. guzel bi golf ten bahsediyosaniz pahali araba bence..kendimde kullaniyorum..modeline bagli tabii ama simdi eski bi modelide begenmez bu gorunce modeli..

Olanin olmayana borcu var.. niye o ablasina alacakta senin birikimin var diye sen ondan harciycaksin? Haksizlik degil mi bu? Bence annene evini geri verin ev alin birikimin lafini edemez bir daha ve borc odersiniz ve ev sahibi olursunuz en azindan..

500 avro mu:) vay arkadas millette ne cok para var Allah daha cok versin :)

Arabadan bahsediyorsunuz mecburi bir destek değil. Sizde bir ailesiniz ve çocuğunuz var mı bilmiyorum ama fadk etmez. Bu abartı. Sizin yerimizde olsam evin masraflarına dahi karışmam birikimimden 5 kuruş vermem.
Hatta böyle kocaya evlilik sözleşmesi imzalatırım ki yarın boşanırma durumu olsa birikimimin yarısını alamasın.
Normal şartlarda ortak bütçe ve geçerli sebepler varsa kendi bütçeni sarsmadan yardım edilebilir düşüncesindeyim ama bu başka bir olay.
Paranı bunlara kaptırma dostum.

Bu noktaya senelerce cabalayarak kendım geldım, okulumu dereceyle bıtırdım basarı burslarıyla okudum ve yaklasık 16-17 senedır gece gunduz demem ıs demem calıstım su an cok sukur ıstedıgım noktadayım yani bu nedenden bu noktayı bırakamam.

Ama kesınlıkle kesınlıkle haklısın

Soyle, o kadar iyi anlasırız ki esim cok sakin, her konuda anlayışlı bir insan. Ben cok yogun calısıyorum beni hep destekler anlar.

Paraya doymak derken soyle, aılemde babam vefat etmeden once annemle baabm arasında 1 kere bıle bızım evde para konusuldugunu duymadım babam hep anneme verırdı maasını annem organıze ederdı herseyı geri kalanı da bırıktırırdı kı nıtekım su an benım oturdugum evı bıle bırıktırdıgı paralarla aldı.

Su an da cok sukur kendı maasım ıyı oldugu ıcın rahatım esımden bır gun bıle bır ıstegım olmadı.

Canım cocugum yok henuz. Ortak butce yok maalesef yani bana kendı de hep senın paran senın paran ıstedıgın gıbı harca modunda herkes kendı maasından sorumlu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…