Esimin ablasının isteği

Cool takiliosan anlamiodur. Herseye tamam diyen kadin olmayin ya.

Ya sinirlerim o kadar bozuldu ki ablasının numarasını ver de bi güzel carlıyım diyesim var karı koca baya bi enayisiniz kusura bakmayın. Hadi eşiniz katıksız enayi, siz neden sesinizi çıkartmıyorsunuz hiç yahu? Peygamber sabrı var mübarek sizde

Utanmadan kürek agzini aca aca araba istiyorummm diye aglamis mi ya ben olsam döverim oyle ablayi. Millet dedigini yapio bi de. Cinnet sebebi

Allah sana sabir versin ama kesinlikle izin verme artik evlilikte senin birikimin benim param falan olmaz.. bekarken yardim etmis olabilir o seni ilgilendirmez ama evlendikten sonra yok oyle bisey bide sagolsun lutfetmis sende habersiz yapmak istememis cook sinirlendim kesinlikle izin verme o para artik sadece esini degil ikinizin...

Ben olsam kendi birikimimden eşime söz etmezdim böyle bir durumda ki bana güvenmesin ve benim ihtiyaclarimi da karşılasın. Harcadım deyin ve para isteyin güzellik merkezi vs vs gibi ihtiyaçlar çıkarın. Madem herkese yufka yürekli size de olmasi lazım öyle değil mi

Esiniz sacmalamis o nasıl abla ole zor durumda ise gecimi icin yardim edilir bu insani somurmek degilde nedir? Ayrica insan hayatinin her doneminde bu kadar fazla kazanamayabilir dunyanin bin turlu hali var birikim yapsin esinizde

Arabanın parasını verecekse arabayı alsın ablasına desin ki ruhsat eşime ait olacak.
Abla buna bozulursa da eşim fenalaştı desin eşiniz.
Mal sahibi siz olun kendine araba alana kadar kullansın.
Bu arada ben yerinizde olsam kazancımı eşime vermez eve de harcamazdım. Tek basına ev gecindirirse savuramazdı eşiniz belki

Vay arkadaş şöyle abi bir bize denk gelmedi. Benimkide aylık düzenli olarak arayıp '100 liran var mı lan' diye sorar. Ama ben diyorum anneme becerememişler çocuk işini.

Ablasına golf alacak adam bana da önemli günlerde hediye olarak kocaman pırlantalı takılar, yat, lüks semtlerde ev vs. alıyor olmalı. Eşinizin bunları yaptığını hiç sanmıyorum.
Aslında kocanız dediğiniz ya da sandığınız gibi saf olmayabilir. Belki de sizden koparacaklarını kar bilerek evlendi evlilik sürecinde kendi kazancını da ailesine depoluyor. Evlenmeden bir sözleşme yapsanız iyi olurmuş.

Bence ablasını arayabiliyorsan ara arayamiyorsan mesaj at ben olsam şöyle yazardim.
ablacim x'e arabamiz yok diye dert yanmişsin o da bunu kendine dert edinmiş kaç gündür morali bozuk biliyorsun bizim daha kendi evimiz bile yok.Ev almayı planlıyoruz borç yapicaz ablasisin tabi dert yanicaksin ben karisamam ama x çok uzuluyor lütfen bu tarz konuları ona fazla açma sonra evde huzursuzluktan yerinde duramiyor bende panik oluyorum beni anlayisla karşılayacağını düşünüyorum.
Bu kadar ve ablasını fazla kirmamis olursun.

Esiniz desinler delisi bir adammis. Ne iyi kardes, ne hayirli evlat dedikce cevre kanatlanip ucacak gibi oluyor demek ki. Boyle insanlarla karsi karsiya olsam, annemin evinde oturmaz hemen cikardim. Neden annenizin somurulmesine izin veriyorsunuz ki?

Eşim bi daha birikimin lafını açınca annem çok sıkışmış evi satmayı düşünüyordu bende anne ne gerek var ben sana veririm dedim.. bütün birikimi ona verdim de...sana söylemeyemedim.. şimdi konu açılmışken söylüyorum de.. sonra annen biraz daha sıkışıp evi satmak istesin evden çıkın çıkmışken eşini borca sok ev aldır..

Çok rahatsın valla bugün akan çeşme yarın kesilir anamın evinde oturacak ablasına golf alacak.... Biraz tavrını koy

Canım benim kusura bakma ama ona yufka yürekli değil enayi denir. Çok ama çok özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…