Esimin ablasının isteği

Annenizin evinden cikip acilen ev kredisine borcuna vs sokmaniz lazim. Parasi baglansin ki onceligi kendi ailesi olmasi gerektigini anlasin. Boylelikle bir iki yok der etrafa onlarinda bir daha istemeye yuzleri olmaz. Siz yine cok sakinsiniz ben boyle karsilayamazdim acikcasi. Tebrik ediyorum sizi yine ayni sakinlikle bur eve bir borca sokun esinizi.

Sizin birikiminizle golf alınmasın aman ha şaka gibi:))

Ablası şeytanın teki duygu sömürüsü yapacağına parasını kocası versin yada kızın ailesi oda olmuyorsa sabahları erken kalkıp işe gidip para kazansın aile kızı çok şımartmış halen devamını istemekte arızalı görümceniz asla acımamak lazım herkesin arabası olacak diye bir kural yok

2500 ablaai alsa 2500 de esi alsa eve giren aylik para 5000 tl. Esinin yardimiyla alinan bir ev var yani kira kredi gideri yok sanirim. Cocuklarin masraflarini esiniz karsiliyor yine maasa dokunulmadi. Faturalari ode mutfaga alisveris yap sahsi harcamalar derken 2000 tl gitse. 3000 kaldi. Araba kredisi cekmeyip esinize aglamasi gayet normal neden bu kadar artniyetlisiniz. O 3000 tl kenarda dursun kuafore gitsin gezsin kardesinin alicagi arabaya benzin atsin o parayla. Aaa lutfen. Acimasiz olmayin bu kadar. Benim ev kredim var hamileyim esim bitek calisiyo oda asgarinin biraz ustu bi maasla gercek anlamda. Onunla kredi oduyoruz fatura mutfak vs dogacak cocuguma cop alamiyorum. Ben fenalasmiyorum. Vay arkadas be. Esinizede asgarinin biraz ustu diyerek iyi tiyatro yapmis valla. :) yazik acidim gorumcenize cok zor durumdaymis.

Valla ben cırkeflesırdım her turlu rezalet cıkarırdım adamı bsamaya kalkardım resmen... ablasını ara agzına gelenı syle evı aldırdın sıra abaya mı geeldı al kardesını bosuyorum yuvamı yıktınız ıncır agacı dıktınız kocaya ben bakacaksam nıye evleneyım resmen masrafları bana maası sıze dıyeeeee cırkeflesırdım o ne ya sankı tabak canak alıyr gıbı ablama araba alıyrum bırde golf marka verıyr hanımefendı az ye de calıs da al derım hepsını sylerdım

Yuh ya kadın resmen arabanın modelini bile sipariş vermiş aşağısı da kurtarmıyor. Valla gaza getirmek istemiyorum sizi ama ben olsam uykularim kacmisti yani ne demek bu?
Evet kardeşler birbirine yardim eder. Bir zorluk olur, borc olur, icra olur, hastalık olur mutlaka kosmaliyiz kardeşimizin derdine o zaman her ihtiyaç karşılanir. Ama bu lukse girer kusura bakmayın ağlayıp telefonda fenalasmak falan hiç samimi gelmedi ayrıca.
Ben olsam açık şekilde tepkimi koyardim. Çoluk cogununun parasını yediremezsin derdim. Daha senin evin yok ne arabası derdim hemen bir ev kredisine maaşını baglardim.

Wolswogen Golf müNe güzel kardeşş!Keşşke benim olsa!

Bu arada esinizin ev alacak birikimi yoksa sifir golf alacak parasi nasil oluyor? Hadi diyelim kredi cekecek 80 kusur milyarin tamamina kredi vermezler. Esiniz de ablasi da ailesi de sizi yiyor. Haberiniz olsun. Siz bence gercekten cok saf iyi niyetlisiniz ve bunun farkindalar. Bu yuzdende annenizin evinde oturuyorsunuz dikili bir agaciniz yok ve esiniz habire ailesine yardim yapiyor. Umarim burada yazilanlar gozunuzu acmamiza yardimci olur ve gercekten kendinize gelirsiniz.

Herkes kocaya ve ablasına yüklenmiş ama konu sahibinin eşine karşı şimdiye dek bi tepki gösterdiği yok! Eski konusunu da okudum. Ve eşi ne kadar maaş alıyor merak içindeyim. Orta düzey yönetici 15.000-20.000 civarı maaş alıyor olsa gerek, bu maaşla bi ev alamadınız mı yani?
Öncelikle anneninizin evinden çıkıp kocanızı ev borcuna sokun, sonra gelecek için birikim hesabına ikiniz de eşit şekilde para aktarın kalan parayı da napıyosa yapsın artık. Siz böyle üzüleceğine bırakın da biraz o dertlensin bu ne yaa içim şişti sizin pasifliğinizden. Benim kocam da bu yaşına dek bişey sahibi olmamıştı ama evlendikten sonra dünyanın kaç bucak olduğunu gördi. Tüm çevresi ev araba sahibi olmuştu ama vakit geçmişti işte..
Biraz zorluk görmesi lazım. Çevresine destek olması çok güzel, ablasına araba alması da çok güzel bence. Ama eşine kendin al demesi bence evliliğin yazlı olmayan kaidelerine aykırı.
Eski arabayı satıp Kendinize E class alın peşinatı siz verin aylık da eşiniz ödesin mesela. Bu tarz şeyler isteyin.
Bi de şunu merak ediyorum düğünde size ne aldı? Pırlanta takı vs? Ev harcamalarınızı nasıl yapıyorsunuz?

Tüm sayfaları okuyamadım şimdi ama birikimi yoksa arabayı nasıl alacak hangi parayla? Bir maaşı herhalde bir golf'u karşılamaz diye düşünüyorum?

Kuzenim evli görümcesinin aylık 200tl olan telefon faturasının dert yanıyordu kıza göstereyim teselli bulsun

Merak ettim eşiniz ne iş yapıyor.bir telefonla şık diye araba alabiliyorsa çok parası var demekki alsın.ama Ben o adamı annemin evinde de oturtmam yalnız ,ailesine az yedirsin bir ev alsın yada gidin kirada oturun harcayın kocanızın parasını madem birikim de yapmıyor.ben aldırmam kimse kusura bakmasın , ufak tefek yardımlara karşı değilim ama bunlar işin tadını kaçırmış. Siz çalışın kocanız eli doyursun.

Direk bosarım bu nedır hayır kurumu mu? Arayış aglıyo bıde dengesız

Ben kendim adina yorum yapiyorm boyle birsey benim basima gelse kiyamet koparirdim ama nedeni ablasina araba almasi degil, ablasina soz verirken size danismamiş olmasi....

Arabayi aldirirdim ustune birde ev aldirirdim calissin odesin senelerce kendisi pisman olsun bu durumdan. Soz verdigi icin geri donusumu mumkun degil. Ya da siz bir sart sunabilir once ev aldirip sonra ablasina araba aldirabilirsiniz. Bu size bagli bisey ama ben ikisinden birini yapardim. Ayrica ablasi esinizin zaaflarini cok iyi biliyor.

Arabaya cd olarak ismail yk Allah belani versin i yerlestirin ve acar acmaz onun calmasini saglayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…