Herkes kocaya ve ablasına yüklenmiş ama konu sahibinin eşine karşı şimdiye dek bi tepki gösterdiği yok! Eski konusunu da okudum. Ve eşi ne kadar maaş alıyor merak içindeyim. Orta düzey yönetici 15.000-20.000 civarı maaş alıyor olsa gerek, bu maaşla bi ev alamadınız mı yani?
Öncelikle anneninizin evinden çıkıp kocanızı ev borcuna sokun, sonra gelecek için birikim hesabına ikiniz de eşit şekilde para aktarın kalan parayı da napıyosa yapsın artık. Siz böyle üzüleceğine bırakın da biraz o dertlensin bu ne yaa içim şişti sizin pasifliğinizden. Benim kocam da bu yaşına dek bişey sahibi olmamıştı ama evlendikten sonra dünyanın kaç bucak olduğunu gördi. Tüm çevresi ev araba sahibi olmuştu ama vakit geçmişti işte..
Biraz zorluk görmesi lazım. Çevresine destek olması çok güzel, ablasına araba alması da çok güzel bence. Ama eşine kendin al demesi bence evliliğin yazlı olmayan kaidelerine aykırı.
Eski arabayı satıp Kendinize E class alın peşinatı siz verin aylık da eşiniz ödesin mesela. Bu tarz şeyler isteyin.
Bi de şunu merak ediyorum düğünde size ne aldı? Pırlanta takı vs? Ev harcamalarınızı nasıl yapıyorsunuz?
Bir zahmet annrnizin evinden çıkın o zaman. O evi kiraya verin ve o kira sizin kendi birikiminiz. Bir ev alın mümkünse müşterek tapu yapın garanti olsun. Böyle senin paran benim param muhhabbeti varsa en küçük detayı bile düşünmelisiniz.Canım cocugum yok henuz. Ortak butce yok maalesef yani bana kendı de hep senın paran senın paran ıstedıgın gıbı harca modunda herkes kendı maasından sorumlu yani
Eee öyle
Oh ne güzel markada vermiş, ayağını yerden kesecek bir araba istese hadi en azından ablası diyeceğim. Golf istiyormuş, hayalimiymiş. Valla böyle birşey için ortalığı yıkarım.Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
+1000niye ailesine gelince yağmur olup yağan kocan, sana gelince kendi paranla al diyor?
sandığın kadar düşünceli olsa, sana da para harcatmazdı, annenin evine kira ödemek için ısrar ederdi.
ailesine gelince parası var, sana ve annenin bedava evine gelince para tükenmiş oluyor.
eşin sülalenin kullanılanıysa, kocan da seni ve anneni kullanıyor.
sen ve annen de eşinin ailesi sayılmanız gerekmiyor mu?
öz aile ve akrabalara sahip çıkan koca, çekirdek ailesine neden sahip çıkmıyor?
bence bu işe bir dur deme zamanın gelmiş geçiyor.
Noel bizim adetlerden. .. niye şaşırdın ki..!500 avro mu:) vay arkadas millette ne cok para var Allah daha cok versin :)
ben olsam olay cıkarırdım sırf ablasının zevkı bır ıhtıyacı ıcın eve gıren ortak paradan harcayacak bende bu kadar sakın kalacagım bu kadının kocası yok mu o da yoksa babası anası esınıze ne kı hem neden cocukların tum ıhtıyaclarını o karsılıyor??????Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Bu gorumce kendini asmis o degilde isterken nasil yuz buluyorlar hic mi utanmiyorlar valla ben utanirim abimden iki kurus isteyeyim istememde abim durumum olmadigi zamanlarda sana kontor yukleyeyim demisti kabul etmdim kucuk kardesim harclik vereyim dedi istemedim cunku bunlari alarak kocami eziklerim cok sukur esim elinden geleni yapiodu harcligimida veriyordu ama kardesim esimin calismadiginj ogrendigi icin destrk olmak istedi... sanirim eniste de biraz somurgecilik var ses etmediginiz surecr omur boyle gecer bilesin hicte kotu ol zaten esin vermeyi kestigi an kotu olucan cnmKızlar hepınıze merhaba,
Olay noelin adet olmasi olmamasi degildi bana gore :) siradan bi hediye olayi icin 500 avro verilmesi :)Noel bizim adetlerden. .. niye şaşırdın ki..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?