Esimin ablasının isteği

Belki de dogru soyluyorsunuz pasifim. Ama ben bu konulara hıc alısık olmadıgım ıcın cozumleyemıyorum. Hayatım boyunca cok calısmaktan okumaktan baska bırsey yapamadım. Bir de ilk bu konular olunca soylemıştım ama eşim yani benim maaşım bu karışamazsın ben seninkine karışmıyorum tavrına girince uzatmamıştım huzursuzluk olmuştu çünkü

Dugunde bana sordu ne ıstedıgımı ama benım takıyla aram olmadıgı ıcın bırsey ıstemedım ama o yıne de pırlanta kupe ve pırlanta bır bıleklik almıştı bana ailesi de bilezik takmıştı onu da eşim almıştı zaten.

Kızlar gunaydın, buradaki yorumlarınızın hepsini okudum. Hepınıze tek tek tesekkur ederım.

Eşim cuma gecesi donuyor yurt dışından ve cumartesi gunu konuşacağım yani tam olarak toparlayamadım kafamda ne konusacagımı ama birseyler yapıcam.

Canım cocugum yok henuz. Ortak butce yok maalesef yani bana kendı de hep senın paran senın paran ıstedıgın gıbı harca modunda herkes kendı maasından sorumlu yani
Bir zahmet annrnizin evinden çıkın o zaman. O evi kiraya verin ve o kira sizin kendi birikiminiz. Bir ev alın mümkünse müşterek tapu yapın garanti olsun. Böyle senin paran benim param muhhabbeti varsa en küçük detayı bile düşünmelisiniz.

Geçen konuda da senin kendi ailenin evinden çıkıp ev aldirman söylendi ama yapmadin
Bu adam daha 20 sene böyle akrabalarına dağıtır savurur taki elinde bir şey kalmayincaya kadar
O zaman da o çok sevdiği akrabaları bir tekme savurur ona

Yemeyenin malini yerler. A asli0282
Eee öyle
Daha bu tiplerden tekme yediği halde uslanmayip hala eline para geçince gidip ailesine vereni var
Şimdi şurada bir sey yazicam hoş olmayacak
Yeni bandan çıktım

Huzursuzluk çıkıyormusmus çıkarsa çıksın elalem 200 lira harçlık verildi bayramda diye olay üstüne olay çıkarıyor
Böyle pasif karım olursa kadının anasinin evinde oturup kendi aileme triplex alırım

Oh ne güzel markada vermiş, ayağını yerden kesecek bir araba istese hadi en azından ablası diyeceğim. Golf istiyormuş, hayalimiymiş. Valla böyle birşey için ortalığı yıkarım.

+1000

Yapilacabilecekler;

1. Acilen en lüksünden bir ev alıp sağlam bir kredi borcuna girin borcu eşinizle yari yariya ödeyin ya da hatta kabul ederse eşiniz krediyi ödesin siz ev masraflarini... Başka türlü iflah olmaz bu adam, birikim filan da yapamaz.

2. Sizin ailenizden birilerinin acil paraya ihtiyaci olmuş olsun, siz elinizdeki tüm birikimi onlara vermiş gibi yapın. Eşiniz artik birikiminiz yok bilsin. Belli ki sizdeki paraya güveniyor. Hem belki biraz empati de yapar.

ben olsam olay cıkarırdım sırf ablasının zevkı bır ıhtıyacı ıcın eve gıren ortak paradan harcayacak bende bu kadar sakın kalacagım bu kadının kocası yok mu o da yoksa babası anası esınıze ne kı hem neden cocukların tum ıhtıyaclarını o karsılıyor??????

Bu gorumce kendini asmis o degilde isterken nasil yuz buluyorlar hic mi utanmiyorlar valla ben utanirim abimden iki kurus isteyeyim istememde abim durumum olmadigi zamanlarda sana kontor yukleyeyim demisti kabul etmdim kucuk kardesim harclik vereyim dedi istemedim cunku bunlari alarak kocami eziklerim cok sukur esim elinden geleni yapiodu harcligimida veriyordu ama kardesim esimin calismadiginj ogrendigi icin destrk olmak istedi... sanirim eniste de biraz somurgecilik var ses etmediginiz surecr omur boyle gecer bilesin hicte kotu ol zaten esin vermeyi kestigi an kotu olucan cnm

Sevgili üye benim de eşim sağa sola saçmak konusunda çok başarılıdır bilin bakalım ben ne yaptım. Adamı yıllardır eften püften borca soktum. Borcumuz da 1 ayda ödeyeceğiniz borç. Ama onu tutmaya yetiyor. Ev alın benim birikimin peşinat olsun taksitleri sen öde deyin kitleyim.

bence annenize kira verin yazık değil mi kadının evinde oturup ailesine para yediriyor. annemin durumu çok kötüleşti maddi olarak, ayrıca da sürekli hak geçiyor ona kira vermemiz lazım de.

Bence gayet de sessiz kalmayın. Sanki şeker tuz alıyor eşiniz de niye kabul etmiş çocuğunuz yoksa bile çocuk için birikim yapın. Bu adamı borca bağlamanız şart milletin ayağı alışmış size para para diye ben burda sinir oldun şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…