Esimin ablasının isteği

Ben şunu gördüm bu hayatta,yemeyenin malını yerler,hem de çatır çatır.O kardeş çalışıp kazandığını yiyemiyorsa elbet bir yiyen bulunur.Abla olmaz da işsiz dayı olur mesela.Konu sahibi,şunu bilmeliydiniz,tabiat boşluk kabul etmez.O kadar geliri varmış eşinizin,o akarken siz karşıdan baktınız mı?

Vay be telefonda bir golfum olsun diye ağlamak hem de marka ismi vererek fenalaşmak.
Ara sen onu güzelce bidaha fenalastir.
Gir devreye göster gücünü
Saf kocanı da borca sok öyle sağa sola hayrına dagıtamasin paralari
Eşek kadar kadın öyle ayilip bayilip utansin birdaha birsey istemeye

Bence annenizin evinden çıkın, bir ev alın, arabanızı yenileyin, borca girin.. Erkekler krediye bağlanmadan akıllanmıyor.. Siz çalışıp, arabanızı kendiniz alacaksınız da ablası??? Var mı bedensel ya da zihinsel bir engeli? Çalışsın alsın.. İhtiyaç, yardım başka araba başka.. Madem iki çocukla gidilmiyor, gitmesin.. İnanın benim kocam böyle yapsın, boşarım.. Gitsin ablası ile yaşasın.. Bana gelince, senin paran var diyecek, ablasına araba alacak.. Bence sizde, annemin evindeyiz, kira niyetine anneme verdim paralarımı, zaten ihtiyacı vardı deyiverin..

E kira veya ev alimina bagli kredi odemeniz yok oradan harcanacagi birikim yerine ailesine harciyor demekki

Elbet ana baba kardes dardaysa yardim edilir hic karsi degilim es degil sizin ailenizden biri olup sizde harcamak durumunda kalabilirdiniz aile sonucta ancak bu zor durumlar issizlik ayrilik borc allah korusun hastalik vs de olur
Acipta markali araba istemek falan biraz sinir bozucu simariklik gibi bana 2. El cokta pahali olmayan ayagimi yerden kesecek bise bakalim sende odememe sıkısinca destek olurmusun dese yine amennada ayilip bayilmak degisik geldi

Annem darlanmis evi kiraya verelim diyor istersen ev alip kredi odeyelim istersen bu evin kirasini anneme odeyelim diye sakince teklif edin derim ev alalim derse eviniz olur kira odeyelim derse sizinde ailenize destek olur siniriniz bozulmaz en azindan belki ustu kapali rahatsizliginizida anlar

Aynen sımdı bır oncekı mesajda da bır uyeye yazdım zaten kırıldogım nokta senın bırıkımın cok degıstır askım demeesi

Evlilik degil bu. Kusura bakmayın. Eşiniz ailesine harcıyor. Sizin ihtiyaçlarınızı da size yüklüyor. Böyle evlilik mi olur hayret ettim.

Sizi kullanıyor neredeyse boyle düşündürdü anlattıklarınız. Akıllı davranın ve bir yuva kurdugunuzu ona da kendinize de hatırlatın. Ev arkadaşı gibisiniz neredeyse.

Benim esim birikimim var diye bana bu şekilde davransa 'o zaman ayri evlerde yasayalım canım evli gibi hissedemiyorum' der gecerdim.

Vay be kadın golf istiyor kardes te alıyor. Benim maaşım da eşimden biraz daha yüksek. Kendime ait evim var eşimin de evi var yani evlenmeden önce evlerimiz vardı. Eşim bir ev daha aldı ve kardeşine kira almadan verdi. Kardeşinin eşi calismiyor kendini yayiyor. Kira odemiyorlar eşim bir de büyük ekran tv aldı. Film izlemeyi seviyorlarmis sinema sistemi aldı. Ben sürekli evim için ugrasirken o kardeşi için alıp duruyordu ta kiii bana cinnet gelene kadar. Ben de parfümler çantalar özel spor hocalari vs vs parami harcıyorum o ev için ödeme yapsın diye..

Yemeyenin parasini yerler demiş ya bir arkadas çok dogruymus. Sen yemezsen başkası yer hayatını yasa tatlım.

Yazdiklarinizin hepsini okuyamadim ama kari koca memursa gayette guzel gecinilir.esimle ben evimizi kendimiz aldik arabamizi kendimiz aldik dugunumuzu kendimiz yaptik.su an ayda 3200 ev kredisi oduyoruz ama rahatlikla odeyebiliyoruz.kimseye muhtac olmadan cok sukur.
Esinizin ablasida gayet guzel herseyini yapabilir.kardesten istemek nedir ya???
.insanin parasi yoksa bile ailem uzulmesin diye bildirmek istemez. bu da golfum yok diye agliyor.yuzsuz sey.

Bir tanidiğim ayni bu şekildeydi. Eşi hiç para tutmuyordu. Yetişkin kızları falan çalışmaya başladılar. Kadın hem emekli hem çalışıyodu. Eşi para tutmuyodu. Kendi evini kiraya verip borç yapıp ev aldı içini son model düzdü kisaca epey bi borca girdi ve kimseye verecek parası kalmadı :)

Hata sizde. Baktiniz herseylerini karsiliyo karsilayamoycak hale getiriceksiniz.
Neden millete onu bunu alirken siz birikim yapiyosunuz ? Annenize verin ihtiyaci vardi diyin.
Surekli alisveris yapin birsure kuaforden guzellik merkezindrn cikmayin.
Tum vucuda lenf drenaj yaptirin 10-15 bin tutar sac botoxu yuz botoxu zart zurt ama esinizin kartiyla yapin bunlari ozaman kimseye bisey alamaz

Derhal arabanizi degistirin esinizden isteyin

Hani dese ki çocuklarımın üstüne başına yok kıyafet alırmısın o bile abes geliyor bana araba mı istiyor zenginlik derecenizi çok merak ettim bakkaldan peynir al gibi golf istiyor vay beçok cool

bende ağlayıp fenalaşsam acaba bnada araba alan olurmu acaba eşiniz gerçekten merhametli birisi ama herşeyin bir sınırı var eğer araba laırsa evliliğiizin biteceğini söyleyin ablasına söyleyin senin eşin ablasına araba alsa ne dersin diye bir sor mesela sonra arabanın vergisi cartı curtu benzzini eminim onlarıda eşinize ödetecek rahatlıktalar ben sizin yerinizde yüklü bir borcun altına sokarım eşimi lüks bir yazlık mesela onu ödesin ve kendi üstünüze aldırın sizde ayılıp bayılın çok istiyorum diye

Bende evliyim ve bir çocuğum var. Kardeşimden asla bir isteğim olamaz. Kaldıki eşim asla müsade etmez. Kocanızamı laf ediyim, görümcenizemi kocasınamı bilemedim...

Eşinizle ev arkadaşı gibi mi takılıyosunuz? senin birikimin benim birikimim diye bişey yoktur evlilikte bence.. Yani eşiniz ablasına araba almıyo siz ablasına araba alıyosunuz beraber.. ilginç..

Canim sen galiba evlenem evleeeeeeenem artik diye evlendin.
Adam resmen seni kullaniyor :) tamam seviyorsun filan fişman cart curt ama bi zahmet hem kendini bide azcik anani sev yahu.
Adamin evi yok, birikimi yok, utanmasi hic yok... vallah yali kapisin. Sana sirtini dayayan yaşar

Yuh yaaaa ne yüzsüz insanlar var hayatta. Memur bayan esi de memur ve abisinden dileniyor yuhhhh. Sokakta yatsam abimden kurus isteyemem.

Bunlar resmen isi firsata cevirmis. Birnevi dilencilige alismislar resmen.

Bak cokcokcok varlikliysa bisey diyemem. Ama esin kayinvalidesinin evinde oturmayi kendine yedirio bukadsr varlikliyken. Gitsin en lüks daire alsin madem.
Yokyok kendine almaz emin ol ablasina ev de alir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…