Esimin ablasının isteği

Esım aılesıne hıc kıyamıyor onlarla ılgılı konulara.

Evlı olmak konusuna gelırsek zaten sızlerden fıkır almak ıcın burdayım esım yarın aksam donecek yurt dısından ona gore bakacagım konusacagım

sanada yediriyor mu yoksa senin birikimin var aşkım sen zaten kendi kendine yiyorsun mu?

Genelde bır yere gıttıgımızde ornegın bırsey begendıgım zaman cok yakıstı al askım tabii felan der ama yeme ıcme konusunda oyle kısmaz dısarda yerken ıcerken

Mesela su anda babasına daha onceden bız evlenmeden aldıgımız arabanın kaskosunu vergısını bakımlarını esım oduyor hep

Yok canım oyle evlenmedım aksıne ben calısma hayatımdan dolayı evlılık kafamda yoktu hatta esım ılk sordugunda hayır dedım ona, ama o vazgecmedı ıkna ettı sonunda

Eşinizle ev arkadaşı gibi mi takılıyosunuz? senin birikimin benim birikimim diye bişey yoktur evlilikte bence.. Yani eşiniz ablasına araba almıyo siz ablasına araba alıyosunuz beraber.. ilginç..

Evet maaslarımız ayrı bır araya getırmıyoruz ama bunu o ıstemedı basta

Ilk evlenme teklıf ettıgınde aslında ben hayır demıstım ama ıs ıle ılgılı hedeflerım vardı hıc evlılık dusunmuyordum ondan sonra esım ıkna ettı.

Dugun aslında ben ıstedıgım yerde yapabılevek durumummvardı ıstanbulda ıstedıgım mekanda ama aılesı gunah dermıs dıye ve esım ezılmesın dıye sadece nıkah ve kokteyl oldu. Yanı az bır para ıle.

Ev kurma da bu eve uygun dolaplar(yatak odası) ve tum ankastre mutfak esyaları(buzdolabı, bulasık mak, fırın, mıkrodalga) felan hersey vardı sadece koltuk takımı salon takımı aldık, onları da beraber aldık.

Aılesının bana saygısı olmadıgını ben de dusunuyorum benı bugune kadar 1 kere aramadılar bır kere nasılsın demedıler, ben ararsam mesaj yazarsam cevap verırler o kadar

Genelde bır yere gıttıgımızde ornegın bırsey begendıgım zaman cok yakıstı al askım tabii felan der ama yeme ıcme konusunda oyle kısmaz dısarda yerken ıcerken
tamam da bu adam herhangi biri ile yemeğe çıkınca da öder ki üsretini yemeğin. demirbaş türevi dayanıklı mal ve malzemelerde sizin bütçenize ortak olmamış..kusura bakmayın bana kırılmayın da evliliğiniz benim tasvip edebileceğim türden değil.Evlilikte erkeğin maddi bir ağırlığı olmalı veyahut maddi bir varlığı da olmalı diyenlerdenim.karım çalışıyor kendi istediğini kendi alsın bana bulaşmasın evin gıda alışverişine ben katkıda bulunayım sadece aileme tüm paramı yedireyim ,ama ....daha ağır yazabileceğim evlilik ritüellerim olsun karnım doysun pastam şurda dursun kafası ...hiç bana göre değil ,üzgünüm.

Ben anlamıyorum.En gereksiz yerde en uç tepkileri gösteren kadınlar,asıl tepki koyması gereken durumda gıkını çıkarmıyor.Asıl bu tür şeylerdir benim için kıyameti koparma sebebi.
di mi nasil sabirsa artik var bir bit yenigi

Canım durumumuz tam senin dedıgın gibi. Hep de der zaten kadın olarak benden fazla kazanıyorsun ıstedıgını al yap et der

Canım durumumuz tam senin dedıgın gibi. Hep de der zaten kadın olarak benden fazla kazanıyorsun ıstedıgını al yap et der
o zaman Aslı hanım Bu kadar sükunete boşanmayı düşünmez misiniz ?Aşırı sakinleştirici aldığınızı düşünüyorum veyahut peygamber sabrınız var ,kör değilsinizdir zaten

o zaman Aslı hanım Bu kadar sükunete boşanmayı düşünmez misiniz ?Aşırı sakinleştirici aldığınızı düşünüyorum veyahut peygamber sabrınız var ,kör değilsinizdir zaten

Esım yarın aksam gelecek yurt dısından gelınce konusacagım tabii ki. Ben hani hep esimle aramız iyi iyi temiz biri paranın ne onemı var ki dıye dusundum, burda sızlerden fıkır almamın nedenı de sızlerden objektıf yorumlarınızı almak

iyi niyetlisiniz taktir ediyorum ama eşiniz iyi niyetli değil ,yeminler etse de kitaplara el bassa da değil,hakkınızda hayırlısı olsun ,umarım en doğru yola en kısa zamanda ulaşırsınız?

Ya burada ciddi bir tepki koyarsin ya ömür boyu eşinin ailesine verdiği paralari hesaplar durursun

Ayrıca bu sakinligin beni benden aldı
Sanki eşinin ablasi ver bir 100 lira demiş gibi rahatsin

Baska bir konu sahibi vardı
Eşinin asla çocuk istemediğini
evine beş kuruş harcamadigini
hala kıyafetlerini kendi annesinin aldığını sürekli annesinin mallarını kendi üstüne almasi için baskı yapıldığı üzerine konu açmıştı

Tüm kk saçını başını yoldu oturduğu yerden
Ne yapilmaya çalıştığını anladi
. O konu sahibi hala miy miy ne yapsam konuşsam mi kussem mi diye oturuyordu yerinde
Seni tıpkı ona benzettim kusura bakma konu sahibi
Sen kendi maaşından vermesen bile istemesen bile görümcene çalışıyorsun
Ailen seni görümcenin bir tarafi rahat etsin diye mi okuttu
Sen bunca yıl dirsek curuterek eşinin ailesi oturduğu yerden para yesin diye mi çalıştın

Senin üniversite de okuyan zavallı öğrencilere yaptığın yardımla kendi ablasina ev araba almasını bir tutmuş kocan olacak adam
ağzını açıp ev aldin ya daha ne yardımı en az 6000 lira maas giren eve yardım mi olur diyememissin
Daha çok yerler senden
Yemeyenin malını yerler

Ben olsam ev aldirirdim
Al di rir dim diyorum o kredi odesin millete para kalmasin siz de annenizin evini annenizd bırakın (siz derken esiniz)
Golf diye aglamak nedir ben de agliyorum anneme c4 diye de (anneme!) bizim ki GEYIK yani. kocanizin ki de cocogun hakkini yedirmek
Kocaniz sinirlari ailesi de sınırsınırın ne olduğunu bilmiyor net!

A asli0282 sert yazmak istemedim bende de var bi tane sınır bilmeyen aile. Eşim sayesinde.
Biraz toparlanmalilar sizin ve cocugunuz için Söylüyorum

Yok canım oyle evlenmedım aksıne ben calısma hayatımdan dolayı evlılık kafamda yoktu hatta esım ılk sordugunda hayır dedım ona, ama o vazgecmedı ıkna ettı sonunda

Aslinda benim takdir ettiğim kadin tipisiniz. Okumuş, başarılı, piril piril bir kadin.
Maalesef eşin ve ailesi sizi altin yumurta yumurtlayan tavuk gibi görüyorlar galiba.
Eşinize merhametli demişsiniz, ama bence bu merhamet değil.
Yani eşiniz ailesiz 100 cocuk okutsa merhametli derim. Fakir kiza çeyiz yapsa merhametli derim. Ama ablanin lüxünü sizin ve annenizin sirtindan sağlamasi merhamet değildir.
Arkadaşların çoğu yazmış ama bencede hemen yüklü bir kredinin altina sokun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…