Yani araba alınacak galiba...Herkese merhaba. Bugun simdi anca girebildim siteye. Merak eden arkadaslar için kısaca yazmak istedim. Dün gece eşim uçaktan inince mesajımı gördü, beni aradı ama açmadım, çünkü eve donmesini beklıyordum o anki psikolojıyle acmak ıstemedım yani telefonda konusmak ıstemedim anlatamam kendimi diye ve kendı ulasamayınca da merak etti ve eve geldi. Ben durumu sakince anlattım yani zaten sakin bir insanım mizac olarak yani sadece sıkıntımı hıssettıklerımı anlattım, ve eşim bana ailesinin ondan beklentisi oldugunu anlattı.
ONun esas ailesi olarak sizin beklentileriniz peki ? Sizin beklentileriniz ne olacak ?Herkese merhaba. Bugun simdi anca girebildim siteye. Merak eden arkadaslar için kısaca yazmak istedim. Dün gece eşim uçaktan inince mesajımı gördü, beni aradı ama açmadım, çünkü eve donmesini beklıyordum o anki psikolojıyle acmak ıstemedım yani telefonda konusmak ıstemedim anlatamam kendimi diye ve kendı ulasamayınca da merak etti ve eve geldi. Ben durumu sakince anlattım yani zaten sakin bir insanım mizac olarak yani sadece sıkıntımı hıssettıklerımı anlattım, ve eşim bana ailesinin ondan beklentisi oldugunu anlattı.
biraz daha detyalı yazarsan suan evdemi mesela sonra ne konustunuz sen nasıl davrandın dedin mi yeter artık bıktım senin ailenden bu evden cıkalım bize bi villa al anca sen bundan anlarsın dedin mi acaba böyel kibar kibar konusursan bu adam ablasına ev de alır sen acıktı kalırsın bide yukarsa yazmıslar arabanın parası 90 bin falan mı yani köy bilecikte ev alınır o paraylaHerkese merhaba. Bugun simdi anca girebildim siteye. Merak eden arkadaslar için kısaca yazmak istedim. Dün gece eşim uçaktan inince mesajımı gördü, beni aradı ama açmadım, çünkü eve donmesini beklıyordum o anki psikolojıyle acmak ıstemedım yani telefonda konusmak ıstemedim anlatamam kendimi diye ve kendı ulasamayınca da merak etti ve eve geldi. Ben durumu sakince anlattım yani zaten sakin bir insanım mizac olarak yani sadece sıkıntımı hıssettıklerımı anlattım, ve eşim bana ailesinin ondan beklentisi oldugunu anlattı.
simdilik erteleyecek arabayi ama hala akillanmadi soyliyim ben sizeMesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
ılımlı olmak işe yaramazsa gerekirse rest çek.Mesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
Mesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
Mesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
Bu işe el at diyor. At bence.Mesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
bence susma tam kıvama getirmissin arasın ablasını abla araba alamam ben desin sende destekle sonrada ilk isin ev alırmak olsun pazartesi görüsmeye basla benceMesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
Canım fırsat bu fırsat.. anladığım kadarıyla eşin tamamen vazgeçmiyor.. sadece kendince erteliyor.. hemen onu borca sok.. ev bul ev aldır.. başkasına yardım edecek hali kalmasın..Mesaj kesildi kızlar kusura bakmayın devam ediyorum 2. Mesaj olarak. Sonra, ben de dedim ki elzem seyler olabilir bunlar hastalık yemek gibi onlarda destek olmana birsey demiyorum ama bu araba olayının kabul edemeyecegım birşey oldugunu soyledim. Ve eger gıdıp alırsa ona olan tum guvenımın bıtecegını anlattım. Ve sonra eşim bana o zaman yarın birlikte gidelim ve beraber konuşalım ailemle dedi cunku ben hayır diyemiyorum kimseye dedi. Ben de tabii ki kabul etmedim cunku ben bu potaya girmem o onun sorunu onun galletmesi gereken problemi. Ben tum burda arkadasların ılımlı mesajlarındaki gibi guzel bir ev hayalım oldugundan ılerde cocugumuz ıcın guzel bır hayat kurmamız gerektıgınden bahsettım. Yani, eşim haklısın dedi ama arabadan kesin vazgectıgını soylemedı tek dedıgı tamam senin istedigin gibi olsun dedi en son. Ama cok soguk ve uzaktı bu konusmadan sonra ablama mesaj yazayım dedi aramadı dun gece bugun ben ısteydım bugun arayıp bırsey konustular mı bılemıyorum. Bugun de gitmedi şu an evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?