Esimin ablasının isteği

Peki siz niye sakinsiniz ben onu anlamadım ?
Esin golf molf almasın ablasina bence
Hani eşek olana semer vuran çok olur demişya atalar, vursun kendine bir semer bindirip gezdirsin. Buradan bakınca farkı yok gibi gözüküyorda ondan şey ettirdim.

2memur maaşı varmış ayrıca evi de varmış yarısını eşiniz ödemiş bi zahmet kendisi alsın arabasını ikisinin maaşı en az 6bindir.

çok sakinsin.. hem kv'nin evinde oturup paraları ona buna saçmak çok saçma.

eşinizin maaşından geçinebileceğiniz miktarı ayırın ve geri kalanını borçlanarak alacağınız bi ev için kullanın uzun vadeli bişey olsun ki parazitlere yedirecek para kalmasın.

Millet çift maaşla fink atıyor eşinde saf durumları yok mu diyor borç harç olmayınca o paraya rahat geçim olur az yesin kendine bi uşak tutsun ayyy bayilirim şimdi bide golf demiş o golf kaç para haberi var mı acaba onun bi sinir krizine bakar bundan sonra birikim yapıyorsun der gerekirse o adamın kafasını yararım ben ay çok kızdım şuan yaaaa bu kadar sa.lak olmamalı bi insan

Ablası arabam yok diye tlf da fenalaşmış mıkoptum gülmekten. Eşiniz de hemen dayanamamış. İstersen çok zengin ol paranın geldıgı kadar gideri olur ona gore yaşam standartı yani.ablası yolunu bulmuş

Iste benım arabam o dedıgın modelın markasının bır modelı, bana dıyor ki senın arabandan mı alsak acaba
A serisi o zaman sizinki
Gla ya geçin
Bilmiyorum birikiminizi ama gla zaten 200 000 civarı
Eski arabayı da peşinatıda verin çekin bir gla
İnadına yapın
Senin paran var muhabbeti kapanır en azından
Ben eşime hatta herkese kazancımın yarısını söylerim.Bilmemekten zarar gelmez.Sizde öyle yapın

Esinizbedava evi bulmus. Iyi maasli bir es bulmus. Guvendigi cok sey var. O yuzden ablam benim deyip para sacmasi kolay oluyor. Ben sizin yerinizde olsam acilen bir ev bulur maasinin buyuk bir kismini oraya baglamasini saglarim. Neticede parayi esiniz kazaniyor tamam ama onun kazandigi para cocuklarinizin hakki. Su an da bi cocugunuz yoksa bile bir gun olacak. Bu sekildw cevresini alistirirsa ilerde dw aynisini yapar

C serısi canım dogru dıyorsun yenılemenın zamanı gelmıs. Benım hatam sanırım bastan bırıkımım mıktarını ve maasımı oldugu gıbı soylemem oldu

Kocan ne kadar safsa ablası o kadar yılan. Fenalaşacak kadar noldu yani alt tarafı araba çocuğun mu hasta hayırdır ?? !! Ben kıyameti koparırım eşin önce evın tüm masraflarını karşılasın sonra artanı versin aılesıne o zaman sen bence kuruş katkıda bulunma eve. Ay cok sınırlendım. Hayır bıde golf ıstemıs yani araba hatalım var da degıl marka da vermiş çakal.

A asli0282 sizde birikiminizi ailenize verdiginizi söyleyin hatta annemizin veya babamizİn hesabına aktarin inandırıcı olsun ( hesap kontrolü yaparsa diye ) ihtiyaçları vardı deyin.hic değilse artık senin birikimin var muhabbeti bitsin. Ümidini kessin. Nasıl bişeymis oda farkına varsın.

Keşke annenin evinde oturtmasaydınız
Sen onu kirada oturtsaydın bu birikim nerden olucaktı
Üzüldüm yaa...
Bence paranı harca artık bol bol
İsraf yapma ama kıyamamazlık da yapma
Ye iç gez
Kıyafet al
Herşeyini en iyi marka al bakalım para kalıcak mı

O arabanın anahtarını alır, görümcenin müsait bi yerine ..... Başlarım onun ağlamasına da üzülmesine de

C serısi canım dogru dıyorsun yenılemenın zamanı gelmıs. Benım hatam sanırım bastan bırıkımım mıktarını ve maasımı oldugu gıbı soylemem oldu
Yoo normal insanlar için yaptığınız doğru
Bir evlilikte işler böyle yürür
Ama eşiniz abartmış
Size danışamadan böyle bir karar veremez
Karşısına geçin ve böyle bir işe rızanız olmadığını söyleyin derim.
Eve de onun yaptığı kadar katkı yapın
Eşinizin birikimi olmadığına göre kredi ile mi almayı düşünüyor?

Ya bugune kadar paranın konusunu etmedım ondan bırsey beklemedım

En cok benı kıran da senın bırıkımın cok demesı bana

Canım anladığım kadarı ile görümcen ve eşi memurmuş dimi? Gayet iyi geçinebilirler ve üstelik memurlara kredi çekmek de kolaydır. Tanıdığım var benim her bankadan kredi çekip idda oynamıştı ve borç 300 binden fazla olmuştu. Yani kolaylıkla araba alabilirler

Canım benıö babam vefat etti annem de cok ıyı nıyetlıdır dedı kı gecenlerde o evı satın ıstedıgınız gıbı bır ev alın o ev sızın felan dedı su an oturdugumuz ev annemın de onu kastedıyor

Tum sayfalari okuyamadim yazildi mi bilmiyorum ama öncelikle birikiminizi yok etmenizi oneririm.. Yani esinizin gözünde.. Mesela annemin bi borcu çıktı, biseye lazim oldu ona verdim gibi cumlelerle birikiminizin artik olmadığını isleyin kafasına yavaş yavaş... Kendi de ailesine cok para yedirdigi icin size bisey soyleyecegini düşünmüyorum..

Sonra da yavas yavas borca sokun.. Genel harcamalari onun yapmasını saglayin.. Kimseye verecek parasi kalmasin..

Zannedersem daha once cok yaptığı için alismislardir tum aile o duzene o yuzden kavga etseniz biseye yarayacağını düşünmüyorum.. Dediğim gibi yavas yavas ailenize harcama yaptırın.. Bes yaptirin, esya degistirin, acil ihtiyaç cikarin, alisverisi onun yapmasini sağlayın.. Boyle boyle ufak ufak görünüp buyuyecek yavas yavas kimseye para verecek hali kalmayacak.. Tabi bu benim düşüncem..

Yoksa siz kendi harcamanizi kendiniz yaptikca, annenizin evinde oturdukca daha cok soyler senin birikimin cok arabani degistirmen iyi olur diye..

Esin ablasina yari da olsa ev aliyor araba aliyor; sizse annenin evinde oturuyorsunuz? Ben olsam sinirden patlardim izin de vermezdim

Fenalaşması çok iyiymiş yalnız böyle mı kandırıyorlar erkekleri yahu
Ayrıca telefondan fenalaştığını nasıl anlamış "ayyyy bayılacağım" mı demiş nasıl olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…