Eşimin ailemden beklentisi

Bu neslin adamları beleşçi mi oldu?
Yok ailen para versin diyeni çıkar, onu satsın bunu alsın diyeni çıkar. Nerde bu erkeklik ya?

Ne saçma yorum. Adam falsolu tamam da, doğmamış çocuk niye adamın huyunu alsın? Alimden zalim zalimden alim de oluyor. Ayrıca anne faktörü var.

müsaadenizle “çüşünüz” demek istiyorum yeni nesil erkekler yüzsüzlükte Nirvana.. aileniz size yardım ederek kötü olmuşlar resmen. Kendi anası niye yardım etmiyormuş aynı taleple kendi anasına gitsin. Kendi ayakları üzerinde duramayacaksa hep ailenizden beklentisi olacaksa niye evlenmiş. Ayrıca doğum sonrası izne çıkan duydum da hamilelik sebebiyle ücretsiz izne çıkan hiç duymamıştım

Hamileliğinlzde bir problem mi yaşıyorsunuz? Bayağı erken izne ayrılmışsınız.
Eşinize de pes doğrusu.
Annenizin neden vermek zorunda olmadığını iyice anlattınız mı?

Siz haklısınız.Eşinizin böyle bi beklentide olması saçma.Rahata alıştırmışssınız.Yolun başımfs hiç otırmayacaktınız.Kimse size kirasını göndermek zorunda değil.İkinizde çalışıyormuşsunuz.Kimseye güvenerek evlenmediniz.Herkes sorumluluğunu bilsin.

Sizin annenize güvenerek mi evlenmiş kendiniz geçinemiyorsanız neden evlendiniz? Bunu sorun bir daha böyle bir laf dediğinde.
Sizde de sorumsuzluk var ama adamın huyunu biliyorsunuz öğrendiniz artık doğru düzgün korunmayınca sonucun plansız veya sürpriz olması saçma. Üç ay önce hamile olduğunuzu öğrendikyseniz niye izne çıktınız hemen? Ücretli izin demişsiniz de bu kadar uzun ücretli izin nasıl oluyor? Ücretsiz ne zaman başlayacak?

Anneannemin bir lafı var ;" erkeğin avucuna her şey yazılmaz "diye. Ailen sana bu teklifi sunmuş olsa bile asla bunu nisanlina soylemeyecektin hatta evinizin olduğunu bile soylememeliydin yeni nesil prensesler(!) hazıra konmayi seviyor.

Annen niye elin herifi beslesin? Bu yüzsüzlükte yani çüüüşş!!
Hadi hamile kaldın neden işten ayrıldın ayrılmasaydın keşke..
Kocan niye kendi annesinden yardım istemiyor? Hep beleş yeme derdinde bu nesil erkekleri hiç sevmedim ya öykk kusacagım geldi.

Eşiniz saçmalamış
Aynen dedıgınız gıbı kadın iyilik yapmış diye ,sanki üstüne vazife olmuş .
Sizi tebrık edıyorum aılenızı ezdırmemıssınız
Bunu cok agıza getırmesıne ızın vermeyın
Unutturun gitsin

Yada onun ailesi bir ev versin birazda oyle oturun

Kocanız çok saçma bir insan. Siz de gayet haklısınız. Ne ayıp yaşlı kadının parasına göz dikmiş. Siz hamilesiniz gecinemezseniz eşiniz ikinci bir işe girecek gerekirse gecindirecek evi. Ne kadar terbiyesi bir laf bir de yayıla yayıla teklif ediyor rahatlığa bak. Kesinlikle almayın annenizde para..annenize evi satsın bile demiş ona ne yahu ne kadar saçma.

Ne münasebet ya nişanliliktan başlamış annenin evinde gözü var,kolaysa kendi alsın ev..Ben kendi evim yokken aileme ev aldım eşiniz bırakın onlardan beklentiye girmeyi sizin yapmanız gereken durumlarda ne yapacaktı acaba..çok çirkin bir erkeğin karısının ailesinin malını diline dolayıp tenezzül etmesi..sizin yerinizde olsam bu mesajları tek tek okuturdum belki utanır

Ya evet önceden de açtı bu konuyu ama hayır deyince kapandı ve unutuldu bu sefer baya ciddi ve sitemkar yaklaştı artık biraz kabak tadı verdi konu. Umarım sadece stresten falan böyle düşüncelere girmiştir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…