Eşimin ailemden beklentisi

Hamile hamile burdan gelen yorumları okuyup kendinizi doldurup boşuna üzülmeyin. Kocanız kendince bence haklı. Benım de şuan aılemden bı evım kirada, aıleme verıyorum destek olma amaçlı. Ama hamılelık planım seneye için var kalırsam ucretsiz ızne cıkarsam kırayı zaten sız alırsınız ozaman kızım tarzı bıseyler soyledı annem. Mantıklı aslında, ama tabı annenızın yeterlı mı gelırı? Ihtıyacı olabılır. Erkekler maddıyata sıkışmaya gelmıyor, herkes babalarımız gıbı degıl eskıdenmiş o taşı sıkıp suyunu çıkartan lımon satan adamlar… nerde bacım nerde? Boşver hıç uzme kendını. Akışına bırak, bebeğıne kendıne odaklan. Verılırse alırsınız. Annenın ıhtıyacı varsa o alır. Basıt dusunun doldurmayın kendınızı

Eşimle bu konuda en baştan çizgimi çektim ben. Size tavsiyem gerekirse sert olsun ama çizginizi çekin. Aileler içlerinden gelirse yardım edebilirler ama kimse kapısına gidip bana şunu bunu ver diyemez. Siz bir kere yumuşak davranırsanız devamı gelir devamıyla birlikte eşiniz iyice arsızlaşır ben böyle gördüm.

Ama sizin evinizmiş o anladığım kadarıyla destek olma amaçlı ailenize veriyormuşsunuz. Kendi malınız üzerinde tasarruf yetkiniz var. Ama konu sahibinin annesinin evi üzerinde damadın tasarruf yetkisi yok. Annesi de zaten anca geçiniyormuş gelen kirayı da ekleyince. Maddi durumları da aman aman iyi değil

Tatlı gelmiş hazıra konmak

Şu adamları tepemize çıkarıyoruz aman idare edelim, aman çocuk var aman elalem duymasın. Valla sonucu gene nankörlük oluyor bunlarda. Aşk şu bu boş şeyler . Kendi huzurunuz menfaatiniz, çocukların manfaati neyse , onlar için savaşın. 45 i geçmiş tecrübeli üye tavsiyesidir. Bunlara yaranılmaz anacığımmmm . Fedakar olmayın

Bunlarla bir çatış. Bunca yıl: sen çok haklısın diyen aileleri bile taraf değiştiriyor, el kızı oluveriyorsun birdenbire. İstiyorlar ki maddi manevi hep ver ver ver. Bir kere hayır de ovvvvvv senden kötüsü olmuyor

Haklısınız, bence de rahatsız olunacak bir konuşma. Ancak anlayamadığım nokta neden beklentisi kendi ailesi üzerinden değil de, sizin aileniz üzerinden? Madem zor durumda olduğunuzu düşünüyor, bunu kendi ailesinden beklemesi daha doğru bir tutum olurdu.

Ay özür dilerim ama arsız yani . Asla koca ve baba yapılacak bir tarafı yok. İşler zora girebilir, çocuk olunca maddi manevi bir sürü zorluk olabilir .hep başkasından bir şey bekleyip ağlayacak mı ? Prenses erkekten nefret yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…