Eşimin ailemden beklentisi

Artık çok duyuyorum bunu, eşten veya eş ailesinden beklentiye giriyorlar. Mesela kadın 2 çocuk doğuruyor, hem onlara bak, hem eve bana bak, hem de çalış diyorlar. Artık çoğunda utanma yok zaten direkt olarak eş ailesinden beklentiye giriyorlar. En iyisi hiç evlenmemek ya cidden.

yok asla yedirmem zaten, ben mi çok taviz verdim yoksa karakteri mi böyle anlayamadım

evliliğiniz bu mihvalde gidecek belli ki
bu sözleri ömür noyu duyacaksınız
daha bunun çocuk eşyaları çocuk bakımı okul masrafı gelecek
hep ailenizden bekleyecek
tıynet bu

Ben neden hamile kalır kalmaz işten çıktığınızı çözemedim?
İşten çıkmadım aslında çalıştığım meslekte 16 haftaya kadar çalışabiliyorsun, 16. Haftadan sonra istesende çalışamıyorsun izne ayrılıyorsun. Belli bir ücret yatıyor tabi yine ama cüzi bi miktar. Eğer 16. Haftaya kadar çalışmak istemezsen de daha önceden izne ayrılıyorsun. Ben 2 ay için risk almak istemedim fiziksel bir iş olduğu için daha erken izne ayrıldım.

Neden tersleyip sert bir dille bozmuyorsunuz

Bi kere böyle bişi demiştim olsa onlar da yapar diyor. Yapmayacaklarına o kadar eminim ki

İşte tam olarak böyle bir tepki beklerdim. Ben bile kadın halimle daha çok gururluyum kabul etmem böyle şeyleri. Hayal kırıklığına uğradım valla keşke annem hiç bahsetmeseydi böyle bişeyden. Bildiğin maaş gibi aylık kira bedeli istiyor

yok ücretli izine çıktım bi miktar ücret yatıyor. Biraz fiziksel ve riskli bir işte çalıştığım için 16. Haftadan sonra zorunlu izne çıkılıyor. 16. Haftaya kadar da isteğe bağlı. Ben riske atmak istemedim daha erken ayrıldım

İşte isteyemeyecek. O yüzü vermeyeceksiniz. Vermiyor,vermeyecek. Ben de istemiyorum zaten diyeceksiniz. Anneme güvenerek, annemin evi için evlendiysen umudunu kes diyeceksiniz. Böyle dediğinizde sıkıntı mı çıkarıyor. O zaman eşinize kaba tabirle yallah başka kapıya diyeceksiniz. Çünkü o saatten sonra size zarardan başka bir şey getirmez.

Ayy soru sahibi pardon da eşiniz ailesi ne b.k yapmış da sizin annenizden kendi malıymış gibi beklentiye giriyor? (ki bence her iki tarafın ailesi de destek olmak zorunda değil)
Tüüüm arkadaşlara katılıyorum bu neslin erkekleri başımızın etini yediler kadınlar paracı yemek ısmarlatıyorlar(!) diye kendileri daha fena

Yedikleri içtikleri mi bozdu bu adamları nedir kaçıncı başlık böyle. Yok valla babalarımızın devrinde kalmış o gururlu, 2 işte çalışıp ev geçindiren, kendi üstüne başına 40 yılda bir kıyafet alan erkekler. Bulan yapışsın bırakmasın öylesini kızlar etraf prenses erkek kaynıyor

Ücretsiz izin doğumdan 2 ay sonra sanırım. Riskli bir iş oldugu için biraz farklı işliyor bir de boy kilo endeksi bakım falan biraz önemli olduğu için çalıştırmıyolar bi noktadan sonra

O konuda haklısınız kondurmak istemedim ne bileyim ya hamilelik olayında da duygusal davrandım hata var bende de

Biraz sertçe tepki verin aileniz sizi düşünerek iyilik yapmış neredeyse suçlu olmuş.Onlar bize yeterince destek oldu sıkışmışlar biraz sıra bizde her ay şu kadar destek olmalıyım deyiverin bakın nasıl kapıyor çenesini.Bu erkekler iyice rolleri şaşırdı yahu ne taş kaldı ne fırın hepsi airfry

Çoğu şeyi eşim yaptı valla evlenirken ailesi illaki destek olmuştur ama benimkilerin yarısı kadar olduklarını düşünmüyorum..

Çok ayıp cok üstelik ailenizde kendı halinde gecınen ınsanlarmış

Beleşçi adam kendi ailesi yardım etsin ona ne annenin evinden sen bu adama çok yüz vermişsin adam olsunda evine baksın benim eşim öyle bişey diyecek eve almam onu dediğine pişman ederim cok çok ayıp bşy

Eşinizin yaklaşımı çok irrite edici. Kadın sizin konaklama masrafınızı karşılamak zorunda mı? Resmen elini vermiş kolunu kurtaramıyor. Eşiniz konuyu yine açarsa ağzının payını verin, insanda biraz utanma olmalı. Yoksa da siz utandırın da kendine çeki düzen versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…