Esimin ailesi beni evden kovdu

sen anlasilan gitmek degil gitme diye maaile yalvarsinlar istemissin, ama elinde patlamis blofun.
bir de git dediler diye kovdular diyorsun.
tutmayin beni diye dovuse dalan ama tutsunlar diye bakan korkak cocuklar gibisin.
neyse babani dinle bakalim bir daha olursa gelip alacakmis seni. kendin gidemeyecegine gore esinle iyi gecinmeye bak!

Hep böyle olmaz mı zaten? Efendi adamlardan değil de gidip baş belası tiplerden hoşlanırız gidip de. Nerede işe yaramaz tip var çekici gelir bize falan. Ama bu dediğim ergenken olur, evli barklı, çoluk çocuk sahibi iken değil. Konu sahibinin 2 temel sorunu var, birincisi doğru yere odaklanamamak ki hala kovulmaya ve eş ailesi triplerine odaklı oysaki bir araba dayak yemiş bulunuyor kendisi. İkincisi zamanlama hatası, yetişkinliğin gereklerini yerine getiremiyor. Şimdi hala kocayı dize getirme peşinde. Bu adam dize gelir mi ya da şu ettiklerinden sonra gelse nolur? Hala koca koca diye dövünüyor, çocuğun dayak yemiş olma ihtimali varken 2-3 günlüğüne babaevi çıkarması yapmayı düşünüyor Mantığa bakın ya, bakın anne değilim, evli bile değilim ama evladımı mutsuz eden bir babayı ne kadar çok sevip kıskansam da kabul edemem. Bu işin oluru yok ki Şimdi 2-3 gün gitti diyelim sonra nolacak? Geri tutup eve getirecekler, samire de yok demeyecek. E sonuç, elde edilen ne var? Samire trip atmış olacak, hırsını söndürecek, kalmış olan gururunu tamir falan edecek.

Şu an Bdv'de başka bir şiddet konusu daha var. Inanın insan bunu kendine nasıl yapar anlamıyorum! Bunu çekenler de psikolojik tedavi görmeli bence. Samire sen de gerçekten affedeceksen buraya bir daha hiç konu açma bence eşinden dolayı. Sen bile bile lades diyorsun.

Çocukları olan insanların hayatlarına konuşmalarına tartışmanın bile adabına çok dikkat etmesi gerekir çocuklarımız bizim birer yansımamız. .Sizin için evliliğiniz için üzüldüm bu kadar basite indirgenmemeli bazı şeyler. .kayinpederinizden öte esiniz ve sizin tutumunuz değişmeli. .Ama bir evliligin yolunda gitmesi içinde saygı sınırı aşılmamalı. .Belli ki sizde gitmek için değil Eşinizin gönlünüzü almadigindan gurur yapıp götürün demişsiniz..Bazı şeylerin çözümü ağlamaktan geçmez ya kararlı olun terkedin kimseden goturmesini beklemeden ya da yuvanıza saygı ile devam Edin. O minik meleğin psikolojisi böyle devam ederseniz mahfolur..

Burada sadece kadının değil çocuğun da şiddete uğramış olma ihtimali var. Bir anne nasıl bu kadar bencil olabilir?
Hala nasıl her şey normal evlilik seyrindeymiş gibi, eşin ailesinden dem vuracak şekilde konu açabiliyor ki?
Şimdi cidden kovulmuş olması mı öncelikli dert? Hala evliliğinin peşinde kadın ya, çocuk umrunda değil.
Daha kapris yapıp yok babama giderim ha, beni daha da vermez size tehditlerinde aklı. Çocuğa nolur, acaba çok korktu mu, bir yeri acıdı mı diye düşünmemiş belli ki, baksana çocuktan o kadar az bahsetmiş ki. Olayın bel kemiğini kayınpederi oluşturuyor Kayınpeder nasıl olup da Samire gelinim, bizim oğlan eşek işte sen etme bari dememiş! Cıx cıx, çok büyük sorun yani.

Çocuk da mı dayak yemiş ben görmedim o kısmı yaaa ciddi misin?????
Samire tmv ben evli değilim, haliyle çocuğum da yok. Ama bir evladım olursa eminim ki 1 tırnağını Dünya'ya değişmem, bırakın eşimi Dünya'ya değişmem. Için nasıl izin veriyor ki Samire? Yapma Allah aşkına yaa çocuğunu böyle babadan kurtar bari!!

Evet laf arasında ağzından kaçırdı. Sonra da gözümle görmedim, emin değilim deyip kıvırdı. Günahı boynuna valla...

Hiic yemek temizljk yapma cik git babanin evine. Adam daha cok yuz bulucak nasil olsa bana mecbur. Doverim oldursem de sesi cikmaz. Ustune kuma bile geturirum arkamda ailem var bu kadin da evde beni bekler zaten diye dusunuyo. Git ve ona guclu oldugunu goster. Baban vermem diyo ama o adam kopek gibi kapina gelicek. Tek basina gidebilecegini dusunmedigi icin baban gelsin diyo zaten. Babani da cagirmiycagini biliyo. Adamin ici rahat. Git kaybetme korkusu yasat yaa. Yoksa bi dahaki konun bicaklandim olur

Evet laf arasında ağzından kaçırdı. Sonra da gözümle görmedim, emin değilim deyip kıvırdı. Günahı boynuna valla...

Çok özür dileyerek yazıyorum ama, Samire tmv buradaki insanların da hakkına giriyorsun. Hadi yine bizim yorumlarımız helali hoş olsun da evladının canının yanmasına bir anne nasıl müsade eder? Bence öyle bir şey oldu, eşin vurdu evladına da, sonra buradaki "KESİN BOŞAN" tepkilerinden korktun çünkü bunu savunacak 1 kişi çıkmazdı buradan. Sen olumlu yorum okumak için konu açıyorsun. İçin rahatlasın diye. Buraya yazıyorum sen bu adamdan boşanmayacaksın 1 ay sonra en geç yine eşin ile alakalı konu açacaksın. Başlarda bana sevimli gelirdi eşini kıskanmam falan ama şimdi buradan hiç sevimli görünmüyorsun kendini bu adamla cezalandırıyorsun ve bu hiç normal değil. Bence ikinizde de normal gitmeyen şeyler var.

Başından beri boşanmaya niyeti yoktu ki zaten, konu başlığına bakarsan anlarsın zaten.
Dayaktan çok kovulmak canını acıtmış belli ki.
Şimdi de tepkilerden rahatsız oldu, bıraktı gitti konuyu.

bu nasıl bir iğrençlik yaaa? ne demek namaz kılarken boğazıma yapıştı? ALLAH korkusuda mı yok eşin de? kayınpederin kim oluyor görümcen kim oluyor hem dayak yiyorsun hem de laf söyleyebiliyorlar? aklım havsalam almıyor!!! ver dersini kocan olacak mendebura şimdi bunu yapan ileri de neler yapmaz cezalandırmadığımız için nasıl olsa kadın dayağını yer oturur dedikleri için bu gücü kendilerin de görüyorlar. pazar pazar sinir krizi geçirdim yaaa. hangi din hangi ahlaki değer onların bizi dövmesini ve buna insanların susmasına izin veriyor? kadındır çeker yok. Dayak işkence sözlü taciz gibi bir hakları yokkk!!!! kimse erkek olduğu için sizden üstün değil! ayrıca yanlış anlama ama o caniyi iyice tanımadan neden çocuk yaptın o çocuğunda psikolojisine yazık değil mi?

Soylenenler cok farkli. Evli olmasaniz hemen ayril diyecegim dovmek nedir ya. Namaz kilarken saldirmak nedir. Bu normal bir insanin yapacagi birsey degildir. Cocuklariniz yoksa bosanmayi dusun derim cunku dovmek gercekten cok saygisizca ve esinin ailesinden de boyle bir tepki goruyorsan ilerde de kucuk bir tartismada ayni seyleri yasayip uzulebilirsin. Burda gelini suclayan arkadasa katilmiyorum. Gelin kocasinin veya ailesinin kolesi degildir. Kimse bu sekilde bir insana davranmamali. Gelini suclayan bayan sanirim bekar ama gorumce olmus birisi. Ah bu hm cinslerimiz ahh...

Yani ilk defa bir gelini suçlu buluyorum... Eşin belliki gitmeni istememiş. Sabah git diye seni oyalamış. Sabah olmuş çocuk gibi ağlıyosun gitcemde gitcem diye. Kayınbaban doğru söylemiş yani.

Pardon ama sizi hic dogru bulmuyorum. Neden bu ulkede gelinler kole olarak algilaniyorbanlamiyorum. Okudunuz mu bilmiyorum ama namaz kilarken saldirilmis ve butun aile tarafindan dislanmis bir kadin bu. Hem cinsleri olarak nasil bunu dogru buluyorsunuz. Bekar bir gorumce sozleri gibi geliyor bunlar bana. Goruslerinize saygi duyarim ama bunlari soylemem gerekiyordu cunku gercekten uzuldum.

Boşanmayı düşünmeyen adam blöf olsun diye baba evine gitmesin bu arada, cok komik oluyo, hatta burda bir arkadas gitmişti baba evine eşi almaya gitmeyince bu sefer gururumu cignemeden nasıl dönerim diyodu, adam açıkça kendin gittin kendin geleceksin demişti, işin bir de bu boyutu var, ben erkek olsam zırt pırt baba evine giden kadının peşine düşmem,yatak ayırmak, adamı seksle cezalandırmaya çalışmak, surat sallamak, babamın evine gidiyorum blöfü çok komik

peki ne önerirsin çok merak ettim? (ciddi soruyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…