- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
ya bence erkek supheleri olanlar erkek bence vallahi oysa
ben neden sizin gibi soylemedim cunku ben kadinim nasil ispat ederim ki o zaman soyleyin?
umarim siz erkek degilsiniz salak seyler ya siz gercekten erkesiniz vallahi olmasaydiniz
boyle konusmazdiniz bence
Canım ispat etmene gerek yok, herkes gibi kurallara uygun davran yeter. Bak bütün forumların en başında forumda uyulması gereken kurallar diye bir bölüm var onu oku gerçekten kuralları bilmediğin için böyle davranıyorsan. Mesela bir üyeye özel başlık açamazsın, bir üyeye hakaret edemezsin.Başkalarının konularına alakasız yorumlar yapmaman gerekir vs. vs. Aynı şekilde bir derdim var bölümüne eğer bir problemin varsa daha fazla insanın fikrini alabilmek için düzgünce tek bir konuda açarsın sorununu ki farklı insanların fikrini alabilesin. Sen inatla herkesle özelden konuşmaya çalışınca şüpheleniyor insanlar bu kadar özel ne söyleyecek ki diye. Sonuçta nickin var kimse senin gerçekte kim olduğunu bilemiyor derdini rahatça paylaşabiliyorsun forumun işlevi bu zaten.
Ayrıca bir bayana yakışmayacak kadar kaba davranıyorsun ki bu da şüphe uyandırıyor. Gerçekten yardım almak, diğer üyelerle paylaşım yapmaksa amacın gidip forum kurallarını oku bence biran önce.
kac yıldır bu forumdayım ıkı kısının dısın da kımsenın msnı yoktur bende
Konuyu anlamak için bir okuyayım dedim açıklama yapmaya mecalim kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?