Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

Severler niye sevmesinler tek kötü laf etmedim kıracak birşey yapmadım birşeye ses çıkarmadım böyle insanı bende severim böyle saf salak kaldı mı da derim.

Mükemmel bir yorum. Tereliye'nin her konusunda konunun başına pin'lenmeli. Hatta tereliye bunun çıktısını alıp her gün 5 kez okumalı.
Ama karşınızda kesinlikle eğitilemez biri var ne yazık ki.

Severler niye sevmesinler tek kötü laf etmedim kıracak birşey yapmadım birşeye ses çıkarmadım böyle insanı bende severim böyle saf salak kaldı mı da derim.
Adamların sevmesi de suç ...

Yok sen sittin sene mutlu da olamazsın , mutlu da edemezsin .. mutsuz ömür saç döker , gastrit yapar , basur yapar ne bileyim en kötüsü kanser yapar ..

Yapma etme ..

Adamların sevmesi de suç ...

Yok sen sittin sene mutlu da olamazsın , mutlu da edemezsin .. mutsuz ömür saç döker , gastrit yapar , basur yapar ne bileyim en kötüsü kanser yapar ..

Yapma etme ..
Beni seven seviyor.Uyanık geçinmeye çalışan 3-5 sivri zekalı eksik olsun lüzumu yok.

Şuan aydınlandım çok bilgili ve ileri görüşlü insan teşekkürler yorum için iyi günler.Ve tabiki gözardı ediyorum beni bütün aşağılayanları ettiğim gibi by.

Yazdıklarım en ufak bir aşağılama içermiyor. Sana hakikaten üzülüyorum, yani bir insan bu kafaya nasıl erişir, ne aşamalardan geçer de böyle olur bilemiyorum.

Aydınlansan iyi olurdu hakikaten de, bu bile bir kapasite meselesi. Kendine eziyet etme, kafayı çalıstır, zihnini aç, bizi dinle, muhakeme et. Rahat edersin.

Kardeşim ne güzel yazmışsın ama ben etkili olacağına inanmıyorum , kapı duvar diyim , sen anla .

Yazık vallahi. Hayatı zor, cidden zor. O maaşla bu ülke koşullarında yaşamak cidden yıpratır adamı. Ama bizimki müthiş şükürsüz ve çok tembel. Masallah kendinde de en ufak bir kusur görmüyor.

Kadinlar klubu olarak Aramızda para toplasak şimdiye çoktan yapılırdı o dış yalıtım napsak anlamadimki zaten bayramda kaynana konusuz tereliye olamazdı

Yazık vallahi. Hayatı zor, cidden zor. O maaşla bu ülke koşullarında yaşamak cidden yıpratır adamı. Ama bizimki müthiş şükürsüz ve çok tembel. Masallah kendinde de en ufak bir kusur görmüyor.
Burda niye konu açıyor insanlar ? Paylaşmak sıkıntıyı azaltmak , başkalarının gözünden olaylara bakarak konuya makul , mantıklı yaklaşmak için diye düşünüyorum ben ..

Ama arkadaş sadece anlatıyor ... iyi yorumu dalga olarak algılıyor , kötü yorumu aslaaaa kabul etmiyor .. burda bir dünya hayat tecrübesine sahip insan var kimseden faydalanmak istemiyor

Gayet aklim var cok sukur gayette esimin ailesinin evinde oturuyorum bi günden bi güne ne laf edildi ne kötü bise yasadim.Kendinize eş seçmeyi bilmiyosunuz sonra vay efendim kv vay kp.. Hersey insanin esinde biter bunu bi anlayalim artik eşler izin vermedice kim olursa olsun 3.kişiler hicbi şeye müdahil olamaz.

Ama huzur bozar mide bulandırırlar aile evinde oturan çoğu kişi sorun yaşıyor çok gördüm

Teşekkürler yönetim şikayetlerimi önemsediğiniz için bu zamana kadar boşuna uğraşmışım:)

Sizde habersiz yaptırım dış yalıtımı evde karar sende gibi gözüküyo halbuki
Malesef karar bende değil yoksa ta geçen seneden yapılmıştı kaynanam başta malzemeyi al baban yapacak dedi sonra baban yapmıyor fiyat alacak dedi hals bekliyoruz parmaklık yaptık gidip adamla ne konuştuysa kayınpederim adam hem geç yaptı hem bir camımızı eksik yaptı anlaşılmış konuşulmuşkrn gidip müdahale etti adamla biz sorun yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…