- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Geçmezse de kendi bilir hayatım, yalvaracak halim yok ki.
Sorun eşimse ne yapabilirim lütfen ayrılın falan demeyin bu sizin önerinizle alacağım bir karar değil.Sizin sorununuz kayınvalide, kayınpeder, görümce, komşu ya da bir başkası değil. Sorununuz sadece eşiniz. Bunu fark ettiğiniz an gerçek bir çözüm bulmaya çalışacağınızı düşünüyorum. Umarım çok geçmeden fark edersiniz.
Tövbe estağfurullah sende mi bürütüs ne anlıyorsunuz şu insanları aşağılama olayından anlamıyorum gözardı ediyorum cidden uğraşamam yaAynen .. keşke biraz ciddiye alsa .. daha doğmamış çocuk için ben üşümesine(!) değil de böyle bir ortamda büyüyecek olmasına üzülürüm
Aşağılama ?Tövbe estağfurullah sende mi bürütüs ne anlıyorsunuz şu insanları aşağılama olayından anlamıyorum gözardı ediyorum cidden uğraşamam ya
Sorun eşimse ne yapabilirim lütfen ayrılın falan demeyin bu sizin önerinizle alacağım bir karar değil.
Evet kendisiyle iletişime geçtim hayırlısı bakalım...Tabii ki benim önerimle alacağınız bir karar değil. Ortada çok ciddi sorunlar yoksa ayrılmaya gerek de yok zaten.
Ama lütfen kendinize bir iyilik yapın ve hem bireysel terapiye hem de aile terapisine gidin.
Eşinizden hoşnut değilsiniz. Sanırım fazla pasif olduğunu düşünüyorsunuz. Onun pasifliği sizde sinir yapıyor herkese karşı.
Takılmayacak şeylere bile takacak duruma gelmişsiniz. İnsanın zaman zaman böyle olması çok normal.
Bakın Astoria yardımcı olmaya çalışmış. Bu işlere büyük paralar dökmeden halledebilirsiniz.
Evet kendisiyle iletişime geçtim hayırlısı bakalım...
Çok mu şaşırtıcı az önce yaşadığım ortamın kötülüğünden dem vuruyorsunuz yazık diyordunuz ben benim huzurumu kaçıranları Allaha havale ediyorum sadece çok şükür kimsenin hiçbirşeyine karışıp müdahale eden insanları huzursuz eden biri değilim yararım yoksa zararından dokunmuyor yani asıl insanları bu hale getirenlere yazık ne demişler gerçek hastaların hasta ettiği kişiler tedavi olurmuş benim durumum aynen öyle.Aşağılama ?
Yazık çok yazık ... sen beni Gözardı et ama hastasın kabul et ve tedavi ol .. dünyaya katacağın evlatların için hiç olmazsa
Benim eşimle birsürü paylaşımım var zaten sürekli zaman ayırırız birbirimize ama şu kapının dışı yok mu resmen mahvetti bizi gerçekten Allaha havale ediyorum artık.Eminim terapinin faydasını görürsünüz.
Ama bunun dışında kendiniz de sakin olmaya çalışın.
Sanırım görücü usulü evlenmiştiniz. Eşinizle paylaşımlarınızı arttırmaya çalışın. Bir film izleyin, üzerine konuşun mesela. Ya da oturup aynı kitabı okuyun, üzerine konuşun.
İnternette, evde yapılabilecek basit el işi videoları var. Bunlara bakın, beraber yapın, yaparken sohbet edin. Birbirinizi tanımaya çalışın.
Basit öneriler gibi geliyor ama gerçekten çok faydası var bunların. Biz sevgilimle hiçbir şey bulamazsak açıp bilgisayarda oyun oynuyoruz. Bunlar sizi birbirinize yakınlaştırır, birbirinizde beğendiğiniz şeyler arttıkça beğenmediğiniz şeyleri daha rahat tolere edebilirsiniz.
Ah tereliye ah.Morsever'ken de seni takip ederdim.Kafa aynı kafa.Buraya girenleri küçümsemek de moda oldu.Ben çok takılıyorum burda , aynı zaman da çalışıyorum da üretiyorum da.Burda akıllı kadın çok.Görmüş geçirmiş kadınlar tüm iyi niyetiyle yorum yazıyorlar konulara.Faydalanabilirsin aslında ama sen iyi kötü ne söylenirse söylensin kendi dediğini der durursun.Millete laf atıp kendini tatmin etme cici kız , yalıtım işi n'oldu?Bu derece mükemmel insanlar burada neden takılıyor bende bunu anlamıyorum.Verimli,çalışkan,üretken bu derece kusursuz insanların bu kadar boş vaktinin olması benide şaşırtıyor.
Kayınvalideme ne desem boş hııı der geçer
Ah tereliye ah.Morsever'ken de seni takip ederdim.Kafa aynı kafa.Buraya girenleri küçümsemek de moda oldu.Ben çok takılıyorum burda , aynı zaman da çalışıyorum da üretiyorum da.Burda akıllı kadın çok.Görmüş geçirmiş kadınlar tüm iyi niyetiyle yorum yazıyorlar konulara.Faydalanabilirsin aslında ama sen iyi kötü ne söylenirse söylensin kendi dediğini der durursun.Millete laf atıp kendini tatmin etme cici kız , yalıtım işi n'oldu?
Artık konularını okumuyorum bile , yapılan yorumları okudum direkt bu konuda da.
Muhtemel Tereliye gündemi :
Yalıtım
Kaynanam
Saf eşim
Kaynanam
Kaynanamların verdikleri ev
Çalışamam
Çalışamam
Çalışamam
Sen de bu zihniyet oldukça daha çok konu açarsın aynı içerikle.Allah eşine ve eşinin ailesine yardım etsin.
Kk olarak evin dış cephesini yaptırsak kurtulur muyuz ?aklımda deli sorularKonu yine döndü dolandı evin dış cephesine geldi yani,
Yapsalarda sende kurtulsan,bizde...
Biraz sakin olsan biraz tatlı dilli her istedigin olacak gibi.
"O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi."Sorunum malesef ki alt komşu...Gıcığım kadına çünkü eşimden çok söz hakkı var bu sebeple görüşmüyorum sanki eşim kiracı o evinde oturuyor böyle diyeyim siz anlayın aynı zamanda kaynanamın kankası...Bugün eşim kurban etini getirdi çocukları dışardan gördüler büyük kalın poşette bugünlerde et götürülür heralde bunu herkes anlayabilecek kapasitede diye düşünüyorum.Çok geçmedi on dakika ya oldu ya olmadı kapı nasıl çalıyor ama böyle birşey olamaz zil ayrı pencereye vurmak ayrı neymiş bir avuç kurban eti içinmiş bütün yaygara.O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi.Yok komşuymuş falan bir tas çorbasını görmedim.Yeni kesip vermişlermiş falan bu kadının kocasının maaşı asgari ücretlinin üç katı ve ev alıp iyi paraya kiraya vermiş alt katta ucuza oturan biri sadece güldüm bunu deyince.Dedim benim komşularım var görüyorsun ondan başka herkesle iyiyim çok şükür o eksik kalsın yok bir gıcık kaptığıma daha yaklaşmıyormuşum falan en sonunda tepem attı.Dedim o kadının sözü senden önde kör müsün evi ısınmıyormuş dış cephesini yaptırmış bize hala iki senedir izin çıkmadı.Evi yıkıp döküyor tamirat işi bitmiyor hiç eşim duvara çivi çakmaya korkar kim o ya dedim sen kimsin?O kiracı biz bu evde bedavadan oturuyoruz dedi söylediği söze bakar mısınız...Bu evde oturmayı seçende o ısrarla ben istesemde çıkmayanda nefret ettim iyice şu evden.Kaynanamlarada ne zaman gitsem evin bir tarafını yalıtım yapıyorlar sanırım birden yapmama sebepleri bizim gözümüze batmasın diye artık Allaha havale ettim ama kaynanam çocuğunuz olsun derse diyeceğim sözü çok iyi biliyorum.Son sözüm şu ki aklı olan aile evinde oturmaz sakın ama sakın böyle bir hataya düşmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?