Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

Sorun eşimse ne yapabilirim lütfen ayrılın falan demeyin bu sizin önerinizle alacağım bir karar değil.

Komşu diye başlamışsınız ama şirin babaya dönen eşinize asıl kızgınlığınız bir de montalama var tabi karanlığın başlangıcı...

Aynen .. keşke biraz ciddiye alsa .. daha doğmamış çocuk için ben üşümesine(!) değil de böyle bir ortamda büyüyecek olmasına üzülürüm
Tövbe estağfurullah sende mi bürütüs ne anlıyorsunuz şu insanları aşağılama olayından anlamıyorum gözardı ediyorum cidden uğraşamam ya

Tövbe estağfurullah sende mi bürütüs ne anlıyorsunuz şu insanları aşağılama olayından anlamıyorum gözardı ediyorum cidden uğraşamam ya
Aşağılama ?

Yazık çok yazık ... sen beni Gözardı et ama hastasın kabul et ve tedavi ol .. dünyaya katacağın evlatların için hiç olmazsa

Sorun eşimse ne yapabilirim lütfen ayrılın falan demeyin bu sizin önerinizle alacağım bir karar değil.

Tabii ki benim önerimle alacağınız bir karar değil. Ortada çok ciddi sorunlar yoksa ayrılmaya gerek de yok zaten.
Ama lütfen kendinize bir iyilik yapın ve hem bireysel terapiye hem de aile terapisine gidin.

Eşinizden hoşnut değilsiniz. Sanırım fazla pasif olduğunu düşünüyorsunuz. Onun pasifliği sizde sinir yapıyor herkese karşı.
Takılmayacak şeylere bile takacak duruma gelmişsiniz. İnsanın zaman zaman böyle olması çok normal.
Bakın Astoria yardımcı olmaya çalışmış. Bu işlere büyük paralar dökmeden halledebilirsiniz.

Evet kendisiyle iletişime geçtim hayırlısı bakalım...

esine eti geri ver demissin gidip vermis. sonrasinda komsuyu savunmasina alinmissin. madem ki soyledigini yapiyor neden savunmaya geciyor dengesiz galiba.

Evet kendisiyle iletişime geçtim hayırlısı bakalım...

Eminim terapinin faydasını görürsünüz.
Ama bunun dışında kendiniz de sakin olmaya çalışın.
Sanırım görücü usulü evlenmiştiniz. Eşinizle paylaşımlarınızı arttırmaya çalışın. Bir film izleyin, üzerine konuşun mesela. Ya da oturup aynı kitabı okuyun, üzerine konuşun.
İnternette, evde yapılabilecek basit el işi videoları var. Bunlara bakın, beraber yapın, yaparken sohbet edin. Birbirinizi tanımaya çalışın.
Basit öneriler gibi geliyor ama gerçekten çok faydası var bunların. Biz sevgilimle hiçbir şey bulamazsak açıp bilgisayarda oyun oynuyoruz. Bunlar sizi birbirinize yakınlaştırır, birbirinizde beğendiğiniz şeyler arttıkça beğenmediğiniz şeyleri daha rahat tolere edebilirsiniz.

Aşağılama ?

Yazık çok yazık ... sen beni Gözardı et ama hastasın kabul et ve tedavi ol .. dünyaya katacağın evlatların için hiç olmazsa
Çok mu şaşırtıcı az önce yaşadığım ortamın kötülüğünden dem vuruyorsunuz yazık diyordunuz ben benim huzurumu kaçıranları Allaha havale ediyorum sadece çok şükür kimsenin hiçbirşeyine karışıp müdahale eden insanları huzursuz eden biri değilim yararım yoksa zararından dokunmuyor yani asıl insanları bu hale getirenlere yazık ne demişler gerçek hastaların hasta ettiği kişiler tedavi olurmuş benim durumum aynen öyle.

Benim eşimle birsürü paylaşımım var zaten sürekli zaman ayırırız birbirimize ama şu kapının dışı yok mu resmen mahvetti bizi gerçekten Allaha havale ediyorum artık.

Kurbanlik etin pesinden konusulmaz. Zengine versen bile. Ama 4 senedir istanbulda biri kapimi calib et vermedi . Biz de kesemiyoruz . Merak etdim kurban adiyla kesip dagitmadan yiyorlarmi acaba? Kime akrabaya mi veriyorlar? Bizde ilk komsuya sonra fakire verilir. Mahallede benden fakiri yok mk. Şiştim bu gun kizartma kokulariyla . 2 aylik emziriyorum en son 7 ayliğimda yemiştim

banabenigeriver yapıcı yorum. Yapan kisilere istinaden diyorum.bende bir görücü usul kısmında takılı kalan bir ailenin çocuğuyum annem babam hep gerilimdi.siddet fiziki olmasa da muharebe çekişme hep vardı aralarinda ben şahit oldum.kardesimde sanki en tramva yaşamış gibi oldu.annem suan antidepresan kullaniyor catisma yorgunu babam vefat edeli 11 sene oluyor.annem buradaki görücü usulü evlenip sürekli memnuniyetsiz ve huzursiz kadin kismina daha iyi uyuyor.babamin getirdigini yedi.hep babama kizdi.çünkü tayinle gezdigimizden zamaninda kaynana derdi çekmedi.

Ah tereliye ah.Morsever'ken de seni takip ederdim.Kafa aynı kafa.Buraya girenleri küçümsemek de moda oldu.Ben çok takılıyorum burda , aynı zaman da çalışıyorum da üretiyorum da.Burda akıllı kadın çok.Görmüş geçirmiş kadınlar tüm iyi niyetiyle yorum yazıyorlar konulara.Faydalanabilirsin aslında ama sen iyi kötü ne söylenirse söylensin kendi dediğini der durursun.Millete laf atıp kendini tatmin etme cici kız , yalıtım işi n'oldu?

Artık konularını okumuyorum bile , yapılan yorumları okudum direkt bu konuda da.
Muhtemel Tereliye gündemi :
Yalıtım
Kaynanam
Saf eşim
Kaynanam
Kaynanamların verdikleri ev
Çalışamam
Çalışamam
Çalışamam

Sen de bu zihniyet oldukça daha çok konu açarsın aynı içerikle.Allah eşine ve eşinin ailesine yardım etsin.

Her kelimenize katiliyorum. Kadin hasta. Tek kelimeyle hasta. Ama kabullenemiyor bunu. Allah yardimcisi olsun.

Dün gece uykum kaçınca senin eski konularını yorumları falan okuyayım dedim en son iki aylık evliydin ve ısı yalıtımı için eşini darlıyodun uyumuşum.
Yardım al güzel kardeşim

Bir ikidir konulariniza denk geliyorum.
Bencil, ezik, kibirli, her seye hukmetme cabasinda, kindar, gecimsiz ve uyuz bir tipsiniz zannimca.

Ne sikici bir hayatiniz var ya hu.
Kendi kendinize kin gudup duruyorsunuz, herkes kotu bir siz iyisiniz.
Cok cahil ve bagnaz gorunuyorsunuz valla.

Ayyy boyle gelin dusman basina.

"O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi."
surdan sonrasını okumadim çünkü hiçbişey anlamadım
keşke konular daha anlaşılır olsa, anlamaya çalışırken boşa zaman kaybediyoruz

Konuyu okuyunca yahu bu komşu alt tarafı kurban eti göndermiş başka ne yapmış bu kadar kötü dedim, tek suçu kurban eti göndermesi ve kaynananın arkadaşı olması. Bu nasıl saçma sapan bir konudur dedim.
Ama sonrasında herşey açığa kavuştu, zira konuyu kimin açtığını gördüm: *tereliye*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…