Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

Konularını okuyunca sen daha baskın gözüküyorum eşinden aslında ama bilinmez tabi bence o evden cik soğuk oluyo falan diye yada gazi cok yakadan kocan faturadan bıkıp dış yalıtım yapacak

Hiiiç bise yapamazlar efendim siz insan olduktan sonra esiniz kör olmadiktan veya salaga yatmadiktan sonra.. insanlar oglunun gelinin huzurunu kacirmak istemez lütfen biraz bardagin dolu taraflarina bakalim.
Benim eşim ciddi anlamda saf bir insan denilen birşeyin bir hafta sonra aksi söylense neden böyle demiştin ama demez unutur gider aşırı baskıyla büyümüş bir insan insanın donuna kadar annesi kız kardeşi üstünü alır mı ya böyle bir insandan bahsediyoruz bu haline şükür.

Konularını okuyunca sen daha baskın gözüküyorum eşinden aslında ama bilinmez tabi bence o evden cik soğuk oluyo falan diye yada gazi cok yakadan kocan faturadan bıkıp dış yalıtım yapacak
Gazı yaksamda fayda etmemişti ama yapacak birşey yok gaz artı ufo eşimi ikna eder gibi maaşın yarısı bunlara gidince el mecbur yaptırır.

Gazı yaksamda fayda etmemişti ama yapacak birşey yok gaz attı ufo eşimi ikna eder gibi maaşın yarısı bunlara gidince el mecbur yaptırır.
Yanı birşeyler yap soğuk ev zor oluyo anlayabiliyorum ilk evim oyleydi vok sukur ciktimda isindim

Yanı birşeyler yap soğuk ev zor oluyo anlayabiliyorum ilk evim oyleydi vok sukur ciktimda isindim
Yani benim deli olduğum şey kaynanam birileri çocuktan bahsedince olsun falan diyor biryerde bozacağım artık o evde nasıl büyüsün diyeceğim alacak cevabını.

Insanlara neyi kanıtlamaya calisiyosunki tekken sor yada ara sor parayı siz verecekseniz kendiniz bulun
O insanlara neyi kanıtlamaya çalışıyor ne bana ne eşime imasını yapmazken başkaları iki sene oldu olsun çocuğun dediğinde olsun diyor destekliyor.Kendisiyle birebir görüşmüyorum söylediklerini inkar etmişti önceden o topa girmiyorum eşimle defalarca söyledi onun yanında birdaha sormam garip olur

banabenigeriver bacım senle akraba çıkarmıştı forumdakilerdan bazıları senle beni biliyosun cook mükemmel oldukları için herkesi soy ağaçlarına kadar teşhis ediyorlar burada.
Kvalidene gelince çocuk değil kardan adam yapılır burda de.bazı insanlar öyle saksıda bitki zannediyor.çocukları.benim kayinvalidem de diyor gazı o kısar sen acarsın diye gülerek anlatıyor sanki çok güzel birşeymiş gibi benimde suphelerim var.kvalidem kocamla kaynimi saksıya dikip mi yetiştirdi.

Bu derece mükemmel insanlar burada neden takılıyor bende bunu anlamıyorum.Verimli,çalışkan,üretken bu derece kusursuz insanların bu kadar boş vaktinin olması benide şaşırtıyor.
Kayınvalideme ne desem boş hııı der geçer

NehirMehir lede akraba çıkaracaklar neden bu kadar artniyetli ve kötüyüz biz yaaa...

Bana bile dokundu yalniz tee burdan. Insallah etki eder cunku konu sahibine ben de cok uzuldum. Gercekten iyi degil.

Sevgili tereliye, biz buradan satırlarca da yazsak sen kendi bildiğini okuyacaksın ama böyle ikilemli konular açıp insanları birbirine düşürmekten de vazgeçmeyeceksin. Bunu bile bile yazıyorum, deli dürttü çünkü.

Ben kız kardeşimle birlikte yaşıyorum, bekarım yani. Ev sahibim kurban kesmiş, beni aradı "Astoria size et vereceğim" diye. Bizim ihtiyacımız yok aslında, yani muhtemelen iki kız bir başımıza kalıyoruz diye bize üzülüp vermek istiyor ama bizden daha fazla ihtiyacı olanlar var mıdır, vardır elbet. Kadına bir şey de diyemedim zira cidden bizi çok seviyor. Hem ihtiyacımız olmadığından hem de inançla alakalı bazı özel meseleler olduğundan ben buradan @EmiraSalih hanıma sordum ne yapayım eti alayım mı diye. O da sağ olsun, sade bir dille bir o kadar da detaylı bir açıklama yapmış, içimi rahatlattı. Tekrar teşekkür etmiş olayım. :) Her neyse, sadede geleyim. Kadın bize bugün getirdi eti, aynen senin komşunun etini tasvir ettiğin gibi yani az bir miktar getirmiş, çok az da değil gömmüş olmayım ben de senin gibi ehehe. Ama düşünmüş getirmiş mi, getirmiş bir avuç mir avuç. Geri çevirmen hoş olmamış. İhtiyacın olduğundan değil, olmamış olabilir ama nezaketen de olsa seni düşündüğü için alınır, teşekkür edilir. Tabağını boş vermezsin, ödeşmiş olursun.

Diğer taraftan, bu mutsuzluğun için psikolojik destek alman lazım. Devlet hastanelerine gidebilirsin, illa özel muayenehaneler şart değil. Bir psikolog arkadaşım doktora çalışması için ücretsiz olarak belli sayıda kişiye psikoterapi uyguluyor; istiyorsan yaz bana seni aldırmaya çalışayım onun grubuna. (Herkesi aldıramam, bu konuda diğer okuyanlar başvurmak için lütfen özel mesaj atmasın) Yani durumunu cidden iyi görmüyorum, yardımcı olmak isterim sana. Ama önemli olan senin de yardımı kabul etmen ve bir adım atman. Bu stres ve mutsuzluk fiziksel sağlığını da ciddi etkiler ileride.

Sizin sorununuz kayınvalide, kayınpeder, görümce, komşu ya da bir başkası değil. Sorununuz sadece eşiniz. Bunu fark ettiğiniz an gerçek bir çözüm bulmaya çalışacağınızı düşünüyorum. Umarım çok geçmeden fark edersiniz.

Dilerim sizinle iletişime geçer

Allah aşkına mübarek günlerde açtığın konuya bak.Gencecik kocasının ölümünü atlatmaya çalışan kadıncağızı oku,doğuma bir hafta kala bebeği karnında ölen anneyi oku!Neyle uğraşıyorsun saçma sapan yok çivi yok biz kestik et gönderdi.Utanç duyarım şunu dert diye şu günlerde şuraya yazmaya ben ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…