• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi bu salgında bile zorla çağırıyor artık çıldırmak üzereyim

Biraz olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana. Burada birbirimizi tanımasak da paylaşım yaptıkça insan kendisi yaşıyor gibi etkilenip üzülüyor. Başına gelecekleri az çok bildiğin için stres yapıyorsun aslında. Şimdilik anneanneye dua edip beklemekten başka yapacak bir şey yok. Annenler epey uzaktaymış onlara gitmemen daha doğru .Korona salgını bitene kadar beklemede kal. Belki anneanne iyileşip evine geri döner. Eşin senin onu bırakacağına inanmadığı için kendi söylediklerini sana kabul ettirmeye çalışıyor. Sen kararlı olursan annesiyle yaşaman için zorlayamaz seni.
Çok sağolun..inşallah mecbur kalmayız birlikte yaşamaya ben derim eğer ihtiyacı olursa eli ayağı tutmaz olursa ben gider gelirim elimden geleni yaparım ama aynı evin içinde olmaz geçinilecek aklı başında biri değil biraz güleryüz gördü mü biraz sabırlı davranan oldu mu tepesine çıkıyor çok çığırından çıkıyor hareketleri sözleri öyle nadir görülen bi cinsten şimdi o kaygılarım geçti o günlere gelirsek o zaman düşünürüz dedim kendi kendime ben istemeden kimse bir şey yaptıramaz Allah sorunlu kayınvalidesi olan bütün gelinlere yardım etsin

Eşin mi karar verecekmiş senin ne yapıp yapamayacağına :kahve:
Öyle diyor da herşey onun istediği gibi olmaz bu hayat bana bir kez verildi mutsuz bi şekilde istemediğim durumları yaşayarak geçirmek istemiyorum ne onun başı ağrısın ne benim inşallah o durumlara gelmeyiz gene de

Öyle diyor da herşey onun istediği gibi olmaz bu hayat bana bir kez verildi mutsuz bi şekilde istemediğim durumları yaşayarak geçirmek istemiyorum ne onun başı ağrısın ne benim inşallah o durumlara gelmeyiz gene de
Hayır madem o kadar efe ise ailesine karşı seni ve çocuğunu korusa ya
eşin bayıla bayıla gidiyor ailesine ve seni de alıştırmaya çalışıyor baksana beraber yaşarız diye
şimdiden başlamış :kahve:

Hayır madem o kadar efe ise ailesine karşı seni ve çocuğunu korusa ya
eşin bayıla bayıla gidiyor ailesine ve seni de alıştırmaya çalışıyor baksana beraber yaşarız diye
şimdiden başlamış :kahve:
Evet bayılıyor gerçekten.onlar da uzun zamandır gelmiyor ama geldiklerinde çok mutluydu onlar gidince evden hemen bahaneyle arkadaşlarının yanına gidiyordu canı sıkılıyordu.hic unutmuyorum bunları benle vakit geçirmek hoşuna gitmiyordu sanki en başından beri.buyuk konuşmak istemiyorum da 1 gün bile aynı evde kalmaya tahammülüm yok dediğim gibi gider annemle yaşarım kafam rahat olur en azından

Evet bayılıyor gerçekten.onlar da uzun zamandır gelmiyor ama geldiklerinde çok mutluydu onlar gidince evden hemen bahaneyle arkadaşlarının yanına gidiyordu canı sıkılıyordu.hic unutmuyorum bunları benle vakit geçirmek hoşuna gitmiyordu sanki en başından beri.buyuk konuşmak istemiyorum da 1 gün bile aynı evde kalmaya tahammülüm yok dediğim gibi gider annemle yaşarım kafam rahat olur en azından
O zaman neden evlenmiş ?
Evlenmesin böyle büyümeyi beceremeyen aile kavramını annesinin eteğinden ayrılmamak olarak bilen süt bebeleri
Sizin de yüzünüz epey yumuşak galiba sorun çıkmasın diye fazla tepki göstermiyorsunuz anladığım kadarı ile de hamile halinizle neden bu kadar eziyet ediyorsunuz kendinize ve bebeğinize?
Allah korusun bir şey olsa başınızı çok taşlara vurursunuz çekin restinizi sağlığınız için :kahve:

O zaman neden evlenmiş ?
Evlenmesin böyle büyümeyi beceremeyen aile kavramını annesinin eteğinden ayrılmamak olarak bilen süt bebeleri
Sizin de yüzünüz epey yumuşak galiba sorun çıkmasın diye fazla tepki göstermiyorsunuz anladığım kadarı ile de hamile halinizle neden bu kadar eziyet ediyorsunuz kendinize ve bebeğinize?
Allah korusun bir şey olsa başınızı çok taşlara vurursunuz çekin restinizi sağlığınız için :kahve:
Resti de çekiyorum derdimi de açık açık anlatmaya çalışıyorum eşime ama o anlamıyor bana ne kadar sıkıntı verdiğini.hakkaten akil sağlığım bozulacak yakında.dun annesi çorba istedi yap dedi yaptım götürdü 3 kez filan telefonla konustular öylesine akşam tekrar aradı annesine dedi en sonunda seni alıp buraya getircem.1 gün bile beraber kalmak istemiyorum kalınca bi an bile sesi kesilmiyor gecenin bi yarısı ya da sabahın köründe odama giriyor başımda durup bana bakıyor gelip yanima yatmıştı çok kızdım onu bi daha yapmadı ama beni rahatsız edecek çok davranışı var artık kalmasını istemiyorum eşime defalarca dedim annesine de dedim yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor diye kavga ettim defalarca ama daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gerçekten

Resti de çekiyorum derdimi de açık açık anlatmaya çalışıyorum eşime ama o anlamıyor bana ne kadar sıkıntı verdiğini.hakkaten akil sağlığım bozulacak yakında.dun annesi çorba istedi yap dedi yaptım götürdü 3 kez filan telefonla konustular öylesine akşam tekrar aradı annesine dedi en sonunda seni alıp buraya getircem.1 gün bile beraber kalmak istemiyorum kalınca bi an bile sesi kesilmiyor gecenin bi yarısı ya da sabahın köründe odama giriyor başımda durup bana bakıyor gelip yanima yatmıştı çok kızdım onu bi daha yapmadı ama beni rahatsız edecek çok davranışı var artık kalmasını istemiyorum eşime defalarca dedim annesine de dedim yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor diye kavga ettim defalarca ama daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gerçekten
Cektiginiz rest işlememiş demekki

Birinden duymuş hamileler risk altında diye bugün hastaneye gitmedi o yüzden.ben söyleyince inanmıyordu.sacma salak konuşuyordu ölmekten mi korkuyorsun çocuğumu arkamda bırakmak istemiyorum diyorum Allah onun rızkını verir bi şekilde büyür diyor birileri bakarmis ölmem filan umrunda değil demek ki sinirimi zıplatıyor bu konuşmaları
Ne dediğine takma sen. Bu öküzler düşünmeden konuşurlar, sende bıraktığı etkiyi anlamaz bile. Deli konuşuyor de üstüne alınma. Güya seni sakinleştirmek için sıvamış

Hsmi
Yanınızda niye yatıyor? İyi misiniz diye bakaya mı geliyor aklınca? Ben yeni doğum yapmıştım, çağırmadığım halde eşimin anası geldi gitmiyor, bir de diyor ki ben gece gelinin yanında yatmam. Ayak yapıyor aklıyca, sanki biz ısrar edeceğiz ne olur aynı yatakta yatalım diye. Bu anormal tipler kendi kızlarına zerre müdahale ettirmezler oysa

Ben yerinizde olsam zorunlu bir sebep olmaksızın bir daha çıkarsa eve dönmemesini, annesinde kalmaya devam etmesini, dönerse de ayrı odalarda kalmak, yemeğimizi ayrı yemek zorunda olacağımızı, kendime ve bebeğime bulaşma riskini göze alamadığımı söylerdim.

Hsmi

Yanınızda niye yatıyor? İyi misiniz diye bakaya mı geliyor aklınca? Ben yeni doğum yapmıştım, çağırmadığım halde eşimin anası geldi gitmiyor, bir de diyor ki ben gece gelinin yanında yatmam. Ayak yapıyor aklıyca, sanki biz ısrar edeceğiz ne olur aynı yatakta yatalım diye. Bu anormal tipler kendi kızlarına zerre müdahale ettirmezler oysa
Hayır onun için değil.evde tv yok bizim evde canı sıkılıyor Muş ama sürekli gelip kalıyordu tv olmayınca uyanınca da benim yanıma gelip yattı ben uyuyalı bi kaç saat olmuştu sormadan yattı yatakta bi de sohbet etmek istiyodu deli oldum çok kızdım daha tekrarlamadi

Annem öyle biri değil yapmaz beceremez de.1 kere bile eşimi aramış değil evlendigimizden beri.kayinvalidem bas belası gibi her gün defalarca arıyor söylediği hiç bir şeyde mantık yok sürekli idare edilmesi gereken kendini deliye vuran biri.gecenlerde bekar kaynimi eşime şikayet etti.kaynim telefonu aldı o ara bi tanıdık taşınmıştı kaynım da diyor sabahtan beri tutturdu tasinalim diyor.ne zaman diyorum bugün tasinalim diyormuş.ayran yap demiş yapmış icmicem çay yap demiş yapmış icmicem ayran getir demiş.kendini deliye vuran insanlara hayatı zehir eden sinir bozan biri ya..annesiyle yaşıyor annesi ölse kocasını oğlunu bırakıp bizimle yaşamak ister onun stresini çekiyorum o zaman heralde derim anlasmali boşanalim sen annenle yaşa ben annemle yaşiyim şimdiden o geliyor aklima
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Siz de deliliğe vurun kayınvalideniz geri çekilsin. Benim kayınvalidem de sürekli bizi çağırıyor virüs salgını var diyip kestirip atıyorum ama aynı ilde olsak kesin darlardı bizi sizinki kadar gıcık olmasa da benimki de sürekli çağırıyor bizi her gün arıyor bıktırdı kendinden. Ben duymamış gibi davranıyorum çoğunlukla.

Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Siz de deliliğe vurun kayınvalideniz geri çekilsin. Benim kayınvalidem de sürekli bizi çağırıyor virüs salgını var diyip kestirip atıyorum ama aynı ilde olsak kesin darlardı bizi sizinki kadar gıcık olmasa da benimki de sürekli çağırıyor bizi her gün arıyor bıktırdı kendinden. Ben duymamış gibi davranıyorum çoğunlukla.
Gerçekten çok gıcık ediyor beni.gune onun telefonuyla başlıyoruz akşama kadar defalarca arıyor.her gün mutlaka eşimi sudan sebeplerden çağırıyor iki bekâr kaynım var eşimden büyük onlarla beraber yaşıyor kv.ama her Allah in günü istisnasız hiç şaşmadan çağırıyor portakal al turşu al meyve suyu al.esimle bi kaç gün önce tartıştık normal mi dedim onun da bi ailesi var karısı var rahatsız olur mu diye düşünmüyor ben bu abuk subuk saçmalıklardan sıkıldım sende de gözüm kalmıyor artık ilgimi kaybediyorum dedim.esim gitmeyi azalttı kv arayıp benden bahsedip bakıyorum da beni hiç aramıyor dedi halbuki konusali 3 4 gün olmuştur.istiyor ki her gün konuşalım hem de bir değil iki değil gün içinde defalarca arardi güzel normal konuştuğum zamanlarda.beni bıktırdı.esim gene gitti bugün onların oğlu napabilirim artık günde kaç kere konuşursa konuşsun ne aldirirsa aldirsin annesi ama keşke salgın varken çağırmasa ama yok ben el kızıyım bi şey desem ben kötü gelin oluyorum ne desem boş

Her şeyi de devlet meselesi mübareğin 😀 eczaneden maske alabilirsiniz diye sms gelmiş eşimi arayıp durmadan git sen al diyor.bi kaynım her gün dışarı çıkıyor o alsın diyor o illa eşime git sen al deyip duruyor.evden bi yere de gitmiyor acil değil şu an maske çıkınca da alabilir.esime diyorum ne yapacak o kadar acil.merak ediyor evde takar dedi 😀

Söyleseydi ya hiç evlenmezdim böyle olacakları bilsem ya da onlardan çok uzağa taşınırdım yakına geldim bi evlat ta ben olurum diye iyi niyetlerim vardı ama hem o iyi niyetlerimi çok kullandı bitirdi hem evliliğimi mahvetti ne cicim ayı yaşadım ne hayalimdeki evliliğe dair en ufak bi şey..
Aynı evde yasayacaz diye tutturursa ver maaş kartını git ananda yaşa de bu nedir ana merakı bıktırdılar artik, ben aynısını dedim onu söyleyen eşime şimdi ayrı ev tuttular kaynanaya yasiyo gül gibi.

Aynı evde yasayacaz diye tutturursa ver maaş kartını git ananda yaşa de bu nedir ana merakı bıktırdılar artik, ben aynısını dedim onu söyleyen eşime şimdi ayrı ev tuttular kaynanaya yasiyo gül gibi.
Üzüldüm sizin için gerçekten.. boşandınız mı.eğer kesin boşandıysanız dönüşü yoksa yazık pisi pisine bi yuva yıkılmış dilerim ki çok pişman olur eşiniz

Üzüldüm sizin için gerçekten.. boşandınız mı.eğer kesin boşandıysanız dönüşü yoksa yazık pisi pisine bi yuva yıkılmış dilerim ki çok pişman olur eşiniz
Yok bosanmadik kaynana ayrı evinde oturuyor tek başına çocukları bakiyo sırayla ha cildirttigi zaman boşanmayı teklif ettim kabul etmemisti

Yok bosanmadik kaynana ayrı evinde oturuyor tek başına çocukları bakiyo sırayla ha cildirttigi zaman boşanmayı teklif ettim kabul etmemisti
Allah ıslah etsin böylelerini kaç tane duydum.aynen öyle birini delirtip diğerine giden onun da huzurunu kaçıran.bu kişiler kendileri kaybediyor ama akillanmiyorlar sözde büyükler ama nerde büyüklük olgunluk

Back
X