Kayınvaliden cok saçma sapan bir insan uzun zamandır bu kadar saçma sapanini duymamıştım. Bence o sadece tansiyon hastası degil psikolojik problemleri var hatta bunun için de ilac kullaniyordur kullanmiyor sa da kullansin bence takintili gibi bisey burdan bakinca ama onu idare etmesi gereken yanındaki kocasi başındaki anası. Eşine ne oluyor üzerine bu kadar yuk aliyor onu da anlamadim hasta haliyle. Kayinbaba anladığım kadarıyla düşkün degil hasta degil ne alaka su virüste çağırıyorlar. Cahil insanla uğraşmak cok zor gerçekten .
Hadi babası olmaz abisi olmaz kimsesi olmaz neyse
Benim esimin babasi yok biseyi yok burda anası tek o bile görüşmüyor annesiyle ki her hafta yanina gider normalde ilacı bitmişti annesinin arabayla gitti yukarı bile çıkmadan bırakmış geldi ogun yani bazı erkekler gercekten aşırı enteresan .
Simdi benim.kaynana kardeşiyle kalıyor demek ki öyle ayy yazik benim annem.cok yalniz bir durumu da yokmuş ki ben sana hak verdim yani sinir olman konusunda ama suç esin de. Ona ayar vermen gerekiyor hamile halinle virüs in gezdiği su günlerde kendini ve bebeğini korumak zorundasın ben balkona bile çıkmıyorum