Güzel dileklerin için teşekkür ederim, senin için de her şey çok güzel olur insallah.Eşin ve ailesi ne yazık ki çok cahiller, o yüzden ne desen anlamayacaklar seni. Ortalık karışık yeterince, hamilesin de şuan. Hiç boşanmayı falan şimdilik düşünüp bebeğini de kendini de strese sokma. Eşinle güzel konuşmak için sabrın kalmamış yazdıklarından anladığım kadarıyla, o zaman al karşına de ki aileni merak etmeni anlıyorum ama bu bebek de benim ailem. Ben onun sağlığını düşünmek zorundayım, bu salgın bitene kadar git annenlerde kal buraya mikrop taşıma hastahaneden diye söyle eşine sakin bir şekilde, sonra gönder annesine. Ne hali varsa görsün, sana bir şey olursa bebeğine bakan olur demesi ne kadar aptalca bir cümle. Bir bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz, eşine bebeğime elbet bakan bulunur ama ben niye sizin bencilce dikkatsizliğiniz yüzünden öleyim de bebeğim anasız kalsın, bencil olan sizsiniz hak eden kapsın virüsü , benim suçum yokki diye söyle . Esinin o cümlesine ben bile cok sinir oldum.
Kayınvaliden de annesine bir şey olur da size yerleşmek isterse onu da o zaman düşünürsün. Gerçi anneanne yaşlıysa üzgünüm ama virüs ölümcül olabilir onun için.Şimdiden o işleri düşünüp kendine stres yapma, kv ile yasamak zorunda değilsin. Kocası varken sizinle yaşaması terbiyesizlikten başka bir şey olmaz. İlla taşınıyorum size dersen de alır çocuğunu gidersin annenin evine.Esin de blöf yapmadığını anlar, akrabalarına da kaynananın kocasını bırakıp size yerleşmeye kalkacağını söyler bir güzel rezil edersin onları. Mahkeme bile kayınvalideyle yaşamaya zorlarsa erkek karısını bu sebebi boşanma sebebi sayıyor benim bildiğim. Kimse seni onunla aynı evde yaşamaya zorlayamaz, biraz dişini göster.Aslında kayınvaliden için de çok güzel temennilerim var ama burda yazmasam daha iyi.