Eşimin ailesi büyü yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesi esinizle aranizi bozmak icin büyü yapıyor ama boşanmanızı istemeyip araya giriyor. Cok mantikli.
Aramızı bozmak için yaptıklarını düşünmüyorum direkt bana yapılmış bir şeymiş. Ben onlara karşı çok soğuktum bi türlü ısınamıyordum eşimde kendi ailesine karşı ilk zamanlar çok soğuktu benim ailemle daha sık görüşüyoduk eşim bi nevi küs gibiydi ailesiyle ben zorluyordum gitmek için onlara ki laf söz olmasın diye. Benim eşimi onlardan soğuttuğumu kendi aileme yandırdığımı düşünüp bence onlarla iyi olalım diye yapılmış bir şey var ortada. Başka nedende bulamıyorum zaten halbuki sevgiliyken dahi eşim ailesine çok uzaktı bir anda fazlaca anneci babacı oldu

Aynen öyle evet öyle orada da öyle yazıyor zaten öffff bana yapılan bir büyüden bu anlamı çıkartacak kadar mısınız açıklama yapmama değmezsiniz

Acaba kötü kocayı büyüye yormanın mantığı nedir
Vay ben o ilmi geniş dedenin ilmine tüküreyim
Duygu tacirleri üçkağatçılar
Gerçi arz talep meselesi talep var ki
Darp raporunu al
boşan
Donuna Kadar alabiliyorsan al

kötü kocayı büyüye yoran yok ama öyle anlamak istemişsiniz bana yaptıkları bir şeyden bahsettim kötü kocaya değil bana yapılmış bir büyü var dedim de neyse anlatmıcam daha fazla

Hadi diyelim büyücüler al sana mis gibi bir boşanma sebebi daha.

Büyü diye bir şeyin varlığına inanıyorum ancak vücudunuzdaki yaralar, kabuslar vs orada yaşadıklarınıza göre normal. Arkanıza bile bakmayın, boşanın kurtulun. Psikopat bi aileyse altınları bile gözünüz görmesin, verin, bela olmasınlar.

Altınları zaten onlar almışlar ben evden gittikten sonra hoş umrumda da değil evdeki eşyalar dahil hepsini verdim zaten yeterki boşan dedim

Büyücülerse büyü zaten bütün kötü davranışların nedeni
İlmi geniş dedeye büyüyü bozdurup oturmaya niyetli
Sizde gidin konumdan. Büyü diye birşeyin olduğuna inanmıyorum dinim gereğide inanıyorum peygamber efendimize dahi yapılmış siz bilmiyorsanız yâda inanmıyorsanız bilemem. Ha dalga geçtiğiniz kalp gözü açık dini bütün insanların varlığına da inanıyorum para karşılığı yapılan birşey olsa heralde inanmam aptal değilim

Nolur bu iş çıkışı barışma konulu horuelere gitmeyin nolurrr. Ne oluyorsa hep ozamanda oluyor kendi kiymetinizi bilin
Şehir dışındaki ablamın yanına geldim başıma bir iş gelmesin diye. Davayıda avukatım takip ediyor numaramı değiştirdim birde uzaklaştırma kararı almıştıö her ihtimale karşı daha da ne yapabilirim bilmiyorum

Eşinizle hiçbir şekilde irtibat kurmayın. Altın, eşya hakkınız ne varsa hepsini isteyin. Tazminat davası da açılabiliyorsa açın. Yeter ki kurtulayım deyip haklarınızdan feragat etmeyin. Sonra pişman olursunuz.

Allah yardimciniz olsun ne diyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…