Eşimin ailesi büyü yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü ya da değil kardeşim bu heriften koca olmaz boşan kurtul adi heriften keşke kendisi gelse boşanmak istese sizden o gün davul zurna çal eğlence düzenle

Başıma bir iş gelir diye maddi talep etmedim hiç bir şey sadece davaya tehdit küfür hakaret şiddet ne varsa eklettirdim ki boşanmaya karar versin hakim ondan bana gelecek bir kuruşu bile istemiyorum nede olsa Allah yedirmeyecek zaten. Hoş kendiside vermiyor vermeyeceğini söylüyor onunla baş edemeö ben

Büyü ya da değil kardeşim bu heriften koca olmaz boşan kurtul adi heriften keşke kendisi gelse boşanmak istese sizden o gün davul zurna çal eğlence düzenle
Şuanda ne düşünüyor bilmiyorum iletişimimiz yok numaramı değiştirdiğimden beri. İnşallah kendiside ister diyorum başka da bişey diyemiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum

Bak tatlım İlmi olan insan senin kaynanan sana büyü yapmış demez alim akil insan zaten böyle konuşmaz
En fazla yakınısındır hakarete uğruyorsun böyle olmaz der
Ya hu hiç mi badececi hocaları okumadınız
O insanlara gidenlerin hepsi aptalmıydı
Ha konundan gitmeye gelince böyle bir hakkın yok
İstiyorsan gözardı edersin
zaten ben değil sen gideceksin

Büyü eşime değil yalnız bana yapılmış? Ki barışmak için bahaneye ihtiyacım yok barışmak isteyende yok zaten
Eee eşiniz zaten leş biriymiş her türlü boşar insan bunu.
Üstüne eve,eşe alışamayan kabuslar gören kişi hamile de kalmaz.
Eşiniz gibi birinden boşanın diye niye size büyü yapmışlar hiç anlamadım.
Siz bu olaylardan almak istediğinizi alıyorsunuz diye anladım.
Eve vs alışamamanız da eşinizin ve ailesiniz yüzünü gördüğünüz halde neden evlendim düşüncenizdendir.
2 ayda kendini bu kadar belli eden kişiler daha önce de sinyallerini yaka yaka gelir,kendini saklayamaz yani

Pardon???? İstemiyorum yazmanı arkadaşım rahatsız oluyorum yüzsüz müsün

Boşanın diye yapmamışlarki zaten. Ayrı şehirlerde yaşıyordu ailelerimiz benim annemler düğün olana kadar memlekettelerdi annem rahatsız olduğu için. Ben evlenincede benim yanıma geldiler sağlığı iyi değil be destek olayım diye. 2.5 ay nişanlı kaldık çünkü annem ameliyat olacaktı bu süreçtede ne adam akıllı yan yana gelebildiler nede birbirlerini tanıyabildiler keza bende öyle ben sadece eşime güvenmiştim

Büyü falan değil sizin psikolojinizi mahvetmişler o yüzden böyle olduğunu hissediyorsunuz. Zaten böyle bir evlilikten sonra psikolojik destek şart.

Ne diye yapmışlar yani sonraki açıklamalarınızdan niye yaptıklarını anlamadım.

Büyü falan değil sizin psikolojinizi mahvetmişler o yüzden böyle olduğunu hissediyorsunuz. Zaten böyle bir evlilikten sonra psikolojik destek şart.
Hem ilaç desteği alıyorum hemde terapiye gidiyorum

darp raporlarınız, varsa mesajlar her şey kanıtlıysa dava sizin lehinize sonuçlanır. gerisi için iyi bir terapiste randevu alın çünkü sizi ailecek çok yaralamışlar. neyse ki aileniz arkanızda duruyor ve bu adamdan bir çocuğunuz yok, bunlar şükür sebebi. bu kadarla atlatırsınız umarım, Allah yolunuzu açık etsin.

Boşanmaya karar verilsin süreç uzamadan ben başka bir şey istemiyorum ayrılığa da karar verebiliyormuş hakim öyle bişey okumuştum bundan korkuyorum. Çok şükür çocuk yok inşallahda bunlarla biter dediğiniz gibi. Teşekkür ederim

Şimdi okudum hepsini ailesi düşünmüş ki oğlu daha yakın olsun,sizin yüzünüzden yakın değilmiş falan.
Ee evlenene kadar anasını doğru dürüst aramayan adam birden anneci oldu diye burda bile bir sürü konu var.
Anasına gitmeyen adam, evlenince birden haftada bir gidelim falan diyor var bir sürü konu.
Amaçları ne bilmiyorum ama bir sürü erkek var öyle.
Azınlıkta değilsiniz yani.
Büyü falan da yok.
Adamı tanıyamamışsınız işte.
Baş ağrısı,yaralar vs da yaşadığınız yoğun kaygı ve stresten.
Umarım hasarsız bir şekilde boşanırsınız

Hem ilaç desteği alıyorum hemde terapiye gidiyorum
Allah şifa versin. İnançlıysanız okunacak dualar belli, kendinizi kurban gibi hissedip yapıldığına inanırsanız olumsuz şeyleri hayatınıza çekersiniz. Duanızı okuyup hayatınıza devam edin, böyle bir adamdan tez zamanda kurtulduğunuz için de şükür namazı kılın.

"Evlenmeden önce her şey mükemmeldi. Evlendik, gebe halimle boğazımı sıkıp duvara vurup karnımı tekmeledi."

Şu bana o kadar geçmiyor ki.

sizi doven adamla sevismeye devam edip hamile kalmissiniz devamini okumaya gerek duymadim

Bazı erkekler karaktersızdır sadece karaktersız..İçinizde bir yerlerde onun karaktersızlıgını kabullenmek yerıne aaa kesın buyuden böyle dıye aklamaya çalışıyorsunuz yapmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…