Eşimin ailesi büyü yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü nedir ya, kurban olayım inanmayın böyle şeylere. Eşiniz olacak muhterem köprüyü geçene kadar saklamış ne mal olduğunu sonra açık açık oynamış tüm kartlarını. Olan hepsi bu. İnsan mutsuz olunca haliyle hasta gibi olur her yeri ağrır doğal şeyler.
O dedeye de söyleyin ahirete göçecek milleti iyice birbirine düşürmesin, abidik gubidik şeylerle uğraşmaYı bırakıp kalkıp iki rekat daha namaz kılsın.

Evet bu anlam çıkıyor yazdıklarınızdan. Ailenize helal olsun. Ama siz sürekli bahanelerle dönmeye çalışmışsınız ve her birine bir kılıf uyduruyorsunuz. Aileniz dönme bir şey olmaz demelerine rağmen sizi darladılar diye dönmüşsünüz. Sebep aileme kıyamadım bahane bir. Eve döndüm midem bulandığı için eşim hamile olduğumu anladı. Siz söylemediyseniz bende bu hayatta hiçbir şey bilmiyorum. Mideniz bulansa ve hamilelikten şüphelense bile bir erkeği bu konuda kandırmak çok kolaydır. Sizi sürükleyerek doktora götürüp doktorlarında size zorla tahlil yapması gerekir eşinizin emin olabilmesi için bahane iki. Kapıları kilitleyip karnınıza tekme atmış sabahı beklemişsiniz pencerede mi yoktu ya da sesiniz mi çıkmıyordu bağıramazmıydınız da sabah adamın annenizi arayıp gelip kızınızı alın boşanıcam demesini beklediniz. İşim var çalışıyorum diye çemkiriyorsunuz burada ama adam sizi eve hapsedebiliyor her istediğinde. Çünkü sabahında o size beni affet pişmanım dese evliliğinize kaldığınız yerden devam ederdiniz çünkü ailenizi dinlemeyip geldiniz haberleri olmadan barışırdınız bahane üç. Baş ağrısından büyü yapıldığını anlayan dede en bombası zaten. Hocaya gidenlerin %99 una sende büyü var derler evliyse kaynana, görümce, elti yapmıştır büyüyü, bekarsa onu çok kıskanan bir kız arkadaşı yapmıştır hiç şaşmaz. Eşim büyüden kaynaklı kötü çünkü dışarda biz iyiyiz eve girince kötüyüz diyorsunuz ya babanızın evindeyken aşağı in evine dön diye tehdit ederken ikinizde başka yerlerdesiniz eşiniz neden hala büyülü gibi davranmış? Bu da son bahaneniz. Yani onun size yaptığı psikolojik baskıları atamıyorsunuz dul olma vs ayrıca boşanma sürecinin zorluğu tekrar barışmaya itebiliyor kadınları ama büyü müyü olayları sizin bahanelerin nirvanası olmuş. Hayır madem çok kararlısınız boşanmakta büyü olayını bize yazıp ne dememizi istiyorsunuz. Böyle bir konu açanın tek amacı adamın suçu yok size büyü yapıldığı için öyle davranıyormuş büyüyü bozdurup yuvanızı kurtarın yorumlarını duymaktır. Başından itibaren tüm yaşadıklarınızı anlarım çabaladınız olmadı bahanelerin arkasına sığınmayın artık net olun. Eşiniz iyi falan değil pisliğin teki büyü falan yok. Sizin üzmekten korktuğunuz aileniz asıl sizin bu hallerinize üzülüyorlar. Siz net olursanız aileni daha az üzülür emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…